De producten zijn in goede orde ontvangen. Niet supersuper snel maar echt snel genoeg. We hebben vertrouwen in de werking (maar moet nog blijken natuurlijk).
Ik ben super blij dat ik Eco-Brands ontdekt hebt! Eén plek om al je ecologische huis-, tuin- en keukenproducten aan te schaffen aangevuld met andere fijne producten. Zo kunnen we stelselmatig ons hu... Ver más
La empresa ha respondido
20 oktober gezichtsverf besteld voor Halloween. Een week later nog niets vernomen. Een whatsapp bericht gestuurd naar de eigenaar op 28 oktober, mail op 29, heb tot op heden op geen van beiden antwo... Ver más
Een onderneming naar ons groene hart! Een (h)eerlijke, vriendelijke jongedame die haar onuitputbare kennis en passie deelt en je bij alle vragen en aankopen advies geeft. Het is DE perfecte toeging a... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Duurzaam en ecologisch leven dankzij de producten van Eco-Brands.
Morellaan 30, 2990, Wuustwezel, Bélgica
- 0032494496551
- info@eco-brands.eu
- eco-brands.eu
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
10 op 10
10 op 10! Lieve, vriendelijke dame die je heel graag uitleg geeft over al haar producten. Die met veel passie haar visie volgt en dit ook graag deelt met andere. Heel uitgebreide online webshop. Fijne en vlotte levering!
Snelle en persoonlijke reactie op onze…
Snelle en persoonlijke reactie op onze bestelling, zeer attent, pakketje werd zelfs persoonlijk door Karen tot aan de voordeur gebracht. Top !
Altijd snel antwoord op al mijn vragen
Altijd snel antwoord op al mijn vragen. De beste tips voor mijn ecologisch leven in te richten met enkel de beste producten . De look van een grote webshop met de hulp en passie van een kleine zelfstandige. Doe zo verder!
Fantastisch hoe alles uitgezocht wordt
Fantastisch hoe alles uitgezocht wordt. Zo weet ik dat ik echt een zuiver en goed product heb. Zowel voor het huis als voor mijn huid.
Zoals steeds met veel liefde en zorg…
Zoals steeds met veel liefde en zorg geleverd! We ♡ Eco-Brands
Fan!
Eco-brands is een bedrijf met een hart voor groen en daar wordt hard voor gewerkt. De zaakvoerdster is zeer bereikbaar en staat met raad en daad bij! Haar passie is aanstekelijk en heeft me nog bewuster gemaakt van mijn ecologische voetafdruk. Als ik bij haar iets koop weet ik dat ik een echt 'groen' product koop en dat ze de wannebe-producten heeft uitgefilterd. Ik ben fan!
Alles werd netjes aan huis geleverd…
Alles werd netjes aan huis geleverd (topservice!)
Momenteel vervang ik onze onderhoud- en wasproducten één voor één voor een milieuvriendelijker product. Ik kon echter niet wachten om het wasproduct van Marcel uit te proberen --- Een heerlijk frisse geur! Heel tevreden van de producten!
Toppie !
Zeer tevreden over de service van Eco Brands. Correcte en tijdige levering, zeer goede adviezen en mooie producten.
de overtuiging en zelfvertrouwen…
de overtuiging en zelfvertrouwen waarmee deze zaak wordt gerund is gewoon aanstekelijk
Amazing service
Alles was prima in orde, snel op de post, en staaltjes bij van andere interessante producten! :)
Zeer snelle en correcte sevice.
Zeer snelle en correcte sevice.
Aandachtspuntje : te veel gebruik van inpakmateriaal zoals karton en papier.

Respuesta de Eco Brands
Super service een heel goede uitleg…
Super service een heel goede uitleg over de producten een het gebruik top 👌👌👌( doet wat het belooft ) 😍