Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De varmeste anbefalinger til Egulve. Vi har fået lavet alt fra gardiner, gulvtæpper i soveværelse, gulve i stuen, flydespartel i kælderrum, i forbindelse med renovering. Der er altid højt humør, og sm... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

E-gulves montør kan sit håndværk. Har netop lagt vinyl på køkken og entre hos os, og trods behov for mange snørklede skæringer, er der ikke sket en eneste "skævert". Montøren arbejdede med omhu og pro... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har købt nogle nye gulvtæpper hos Egulve. Tæpperne er lige som de skal være, men leveringen af tæpperne skete ikke på den aftalte dato, hvilket skabte nogle ret store problemer for mig . Men måden... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vareprøver var ødelagte. Modtog flere vareprøver som var lidt dyre og tilmed gået i stykker flere steder. ØV :-( Hvis jeg ønsker at returnere koster dig mig yderligere penge. Hvorfor pakkes tingen... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de pisos

Escrito por la empresa

Alt indenfor gulve og tæpper

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Ingen kontakt i 5 uger

Kan ikke komme i kontakt med virksomheden har bedt om at få penge tilbage for 1 måned siden.
Ingen svar og uprofessionelt.

8 de marzo de 2023
Opinión espontánea

Hej Mikkel.
Jeg beklager din dårlige oplevelse - kan se din ordre på vareprøver er ekspederet videre i systemet og vi ikke har registreret noget ønske om annullering af ordren eller tilbageførsel af beløb. Det beklager vi selvfølgelig og retter op på det med det samme.
Hilsen Mette
Egulve

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ekstrem god kundeservice efter lukketid!

Stod og manglede trappeforkantslister. Fandt den rigtige model på E-gulves hjemmeside. Ringede for at høre om den var på lager og de evt. kunne lægge en 5 meter profil uden for porten til afhentning efter lukketid.
Den var ikke på lager i Slagelse, men den meget søde og hjælpsomme Mette i kundeservice lovede at undersøge, hvad der kunne lade sig gøre. Mette ringede tilbage endda efter lukketid og havde arrangeret fragt direkte fra leverandøren, sendte mig en mail med link til betaling og så lykkedes det hele! Meget, meget positiv oplevelse!

29 de marzo de 2023

Virkelig fin oplevelse

Virkelig fin oplevelse, bestiller varer hos egulve.dk torsdag formiddag og får leveret med Postnord dagen efter - sådan. Rigtig god kommunikation på mail vedrørende ordre og forsendelse.

22 de marzo de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Hurtig levering men

Hurtig levering. Men dårlig stil de spørger om de skal save listen i mindre stykker og så bare sender hele listen i 5 meter.

19 de marzo de 2023

Hej Daniel.
Vi beklager meget din dårlige oplevelse med at modtage skinnen i fuld længde - vi bestræber os altid på at levere den bedste kundeservice og vejledning - det glippede så denne gang - det beklager vi meget og håber du fik klaret opgaven og savet din skinne over.
Hilsen Egulve

Fantastisk service

Fantastisk service, imødekommende personale og et kæmpe udvalg! :-)

Vi skulle bruge nyt gulv til flere rum, og havde udset os et bestemt - fik en vareprøve med hjem og det bekræftede os i, at det skulle være netop dét gulv.
Det blev bestilt og kunne hente samme dag, dét er sgu god service.

Butikken er klart et besøg værd og det er ikke sidste gang jeg handler der.

7 de enero de 2023
Opinión espontánea
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mit gulv kom hjem var det ikke pakket…

Mit gulv kom hjem var det ikke pakket ind i plastik over det hele så det regner og indpakning bliv våg

2 de noviembre de 2022

Hej Brian.
Jeg beklager mange gange gulvet ikke har været pakke tilstrækkeligt ind. Det tager vi til efterretning og gør bedre fremover. Vi lærer hele tiden af vores fejl. Hvis noget af gulvet er blevet beskadiget af vand, dækker vi det selvfølgelig.
Mange hilsner Mette
Egulve

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.