Fantastisk forløb igen med salg og køb… Endnu engang stor TAK til Palle fra Ejendrøm Blåvand for et fantastisk forløb med skuffesalg i Vejers Strand, og med et vellykket køb i Blåvand. Altid k... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Efter at have boet i min bolig i 34 år, skulle jeg for første gang igennem et boligsalg. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse end hos Ejendrøm Esbjerg. Lasse har gennem hele forløbet være... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har haft fornøjelsen af at bruge ejendrøm Esbjerg og Bramming i forbindelse med mine køb- og salgsprojekter gennem tiden. Denne gang var det Lars fra Bramming kontoret, der stod for skud, og det... Ver más
La empresa ha respondido
Rigtig god oplevelse med salg gennem Ejendrøm i Bramming. Professionelle, kompetente og meget behagelige ejendomsmæglere, som vi var i tæt dialog med under hele forløbet. Stor ros og varm anbefaling... Ver más
Información sobre la empresa
- ejendroem.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg har lige købt ejerlejlighed hos…
Jeg har lige købt ejerlejlighed hos Ejendrøm Esbjerg.
Har fået super service. Det har været en fornøjelse at være kunde hos Ejendrøm.
Jeg kan kun anbefale at vælge Dem som mæglere ved køb og salg af bolig.
udsøgt fornøjelse at købe hus igennem Ejendrøm
Vi har haft fornøjelsen af, at have købt hus hos/ved ejendrøm.
Jeg vil til enhver tid anbefale Alexander fra Esbjerg/Bramming. Jeg har kunnet fange ham på alle tidspunkter, og hvis han ikke tog telefonen, så ringede han med det samme bagefter..... og ligeledes gjorde han det også efter at handlen var afsluttet.
Han er rar og ærlig og jeg kan kun anbefale ham
vh. Mette og Kim
En tryg proces
Ejendrøm solgte sidste år vores lejlighed, og gennem hele processen var der et smil på læben da man virkelig følte, at man var i trygge hænder.
Vil til hver en tid anbefale Ejendrøm hvis man skal sælge eller købe bolig.
En gang ejendrøm, altid ejendrøm👌🏼
Vi købte vores drømmehus igennem ejendrøm for lidt over 1 år siden.
Altid behjælpelige, klar til at guide os og rigtig gode til at kontakte os, så snart der var noget nyt så hørte man fra dem. Det har været trygt og godt, og vi er så glade for den gode service vi oplevede med Alexander👏🏻
Og vi kan endelig os takke Alexander for det blev vores hus😊
Tak for jer ejendrøm, i gør det godt!
Kæmpe anbefaling!!!
Vi har været så heldige at have med Ejendrøm at gøre flere gange. Både tidligere på udkig efter bolig som potentielle købere og denne gang som sælgere af vores hus.
De er yderst professionelle, behagelige og lige til. Virkelig en god og tryg oplevelse - og jeg anbefaler dem glædeligt til alle jeg støder på!
- Carina
Ganske enkelt
Ganske enkelt: Super god service, de ansatte er professionelle ,kompetente samt altid til rådighed. Da jeg solgte og købte hus var de med hele tiden med opbakning samt gode råd.
Kan kun anbefale dette firma.
Max stjerner til jer.
Jeg vil altid anbefalede ejendrøm
Jeg vil altid anbefalede ejendrøm. Vi har solgt vores hus igennem dem, kanon service hele vejen igennem. :)
Elendig køberoplevelse
Min kæreste og jeg har købt hus gennem ejendrøm og overtaget det den 1. april i år.
Hele oplevelsen som køber har været utryg, de har ikke haft styr på, hvad der var med og ikke med i købet. F. Eks. Er vi blevet vist to små annekser ved fremvisning og da vi byder får vi at vide, at det ene ikke er med. Det andet er skrevet ind i købsaftalen, men var fjernet ved overtagelse, hvor vi bliver fejet af med, at den ifølge standardvilkårerne må fjernes, da den ikke var gravet ned - dette er ikke korrekt! Sælgerne havde aftalt med ejendrøm at den hytte også ville blive fjernet. Det er dårlig kommunikation og jeg vil aldrig anbefale ejendrøm til andre.
Derudover var der også skov med til vores ejendom, som de ikke har informeret om. Da vi underskrev købsaftalen virkede det som om, at de ikke helt havde styr på, hvad der var vigtigt i forhold til en landejendom. Heldigvis havde vi en god køberrådgiver, som kunne give os lidt mere tryghed i handlen. Alt i alt en elendig oplevelse.
Det eneste positive er, at vi nu har vores drømmehjem.

Vi vil 100% anbefale ejendrøm
Vi vil 100% anbefale ejendrøm! Vi har sammerbejdet med Jacob, Alexander, og Kristian. 3 unge gutter der er super sjove men også seriøse og profesionelle på samme tid. Vi fik solgt vores hus på 1 dag, til lidt mere end hvad vi har sat huset til. Man føler sig trygge ved dem, og de er hurtige til at svare en på evt. beskeder/telefon opkald hvis man skulle have spørgsmål. En fantastisk service! Vi vil 100% bruge ejendrøm hvis dette skulle blive nødvendigt igen. Udover at få solgt vores hus, hjalp Jacob med at finde vores drømme hus, og fik handlen igennem hurtigt. De har 100% styr på det. 5 store og tilfredse stjerner herfra! Mvh Sophia og Marc 👍

De kan helt klart anbefales👍🏻👍🏻👍🏻
De kan helt klart anbefales👍🏻👍🏻👍🏻
De solgte mit hus på 1 md og til prisen.. De var virkelig gode til hele tiden at kommunikere om hvad der foregik så man følte sig altid informeret og godt taget af🤩🤩

Stor tilfredshed
Stor tilfredshed!
Vi har i forbindelse med huskøb samarbejdet med Ejendrøm, hvor hele processen blev behandlet meget professionelt og personligt. Vi er førstegangskøbere og blev vejledt fra start til slut. Vi har følt os tryg i hele forløbet, og Ejendrøm har stået til rådighed så meget, som vi havde brug for. Ejendrøm kan uden tvivl anbefales.

100% seriøs ejendomsmægler
100% seriøs ejendomsmægler. Super service fra start til slut. Kan varmt anbefales.

Fantastiske ejendomsmæglere!
Fantastisk og professionel service
God, professionel og fantastisk service :-)
Ejendrøm er lokalt og yder en super…
Yderst professionelt og en super fantastisk service.
Inkompetente, utroværdige o.m.m
Kan absolut IKKE anbefales. Nu får jeg en melding om, at jeg aldrig har været i kontakt med Ejendrøm:
Det er absolut direkte usandt, at jeg ikke har haft kontakt med Ejendrøm. Jeg har flere gange talt i telefon med både Jacob og Alexander i Bramming. Dog ikke ifm mit eget salg af ejendom, men et nabohus, hvor jeg er involveret.
Der er lovet at vende tilbage, men dette er aldrig sket. "Løbet er kørt" er bare deres holdning til situationen.
Kort: En tinglysning af vejret mm der blev glemt ( af advokaten) tinglyst for en del år siden på vores nabogrund (er tinglyst på vores) har Ejendrøm valgt at "overse" ligesom sælger også har valgt at "overse/oplyse" denne manglende tinglysning til trods for, at Ejendrøm godt vidste, der forelå en vejret til grunden bagved.
Er det ikke manglende kompetence ikke at reagere på en vejret, der ikke er tinglyst? Hvor er den røde lampe??
OG den nye køber er ALDRIG blevet gjort opmærksom på tinglysningens indhold, der indebærer økonomiske konsekvenser for dem, såfremt vi ønsker at byggemodne vores grund.
Så min mening er stadig at firmaet er inkompetente, utroværdige mm
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.