ejendrøm Opiniones 206

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk forløb igen med salg og køb… Endnu engang stor TAK til Palle fra Ejendrøm Blåvand for et fantastisk forløb med skuffesalg i Vejers Strand, og med et vellykket køb i Blåvand. Altid k... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter at have boet i min bolig i 34 år, skulle jeg for første gang igennem et boligsalg. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse end hos Ejendrøm Esbjerg. Lasse har gennem hele forløbet være... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft fornøjelsen af at bruge ejendrøm Esbjerg og Bramming i forbindelse med mine køb- og salgsprojekter gennem tiden. Denne gang var det Lars fra Bramming kontoret, der stod for skud, og det... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god oplevelse med salg gennem Ejendrøm i Bramming. Professionelle, kompetente og meget behagelige ejendomsmæglere, som vi var i tæt dialog med under hele forløbet. Stor ros og varm anbefaling... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agentes inmobiliarios

Sobre ejendrøm

Escrito por la empresa

Målet hos ejendrøm, er at skabe en forretning i øjenhøjde med kunden, hvor gammeldags købmandsskab og service er i fokus. Vi er gået ud af de store og til tider støvede kæder, for i stedet at kunne målrette vores produkter og arbejde, i kundens interesse. Her er ingen skjulte omkostninger, og vi er altid tilgængelige når du har brug for hjælp. Vi glæder os til at møde jer. Vi har butikker i: - Esbjerg - Bramming - Varde - Blåvand - Vejen - Kolding

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mine varmeste anbefalinger til Ejendrøm…

Mine varmeste anbefalinger til Ejendrøm Esbjerg, som har hjulpet til med salget af mit hus.
Trods et skørt boligmarked har ejendomsmægler Nanna ikke mistet troen på projektet og har hele tiden været god til at følge op og informere om forløbet. Hun har været fleksibel og altid været til at få fat i, såfremt der var spørgsmål.
Hele kontakten har været behagelig, ærlig og jordnær. Alt i alt en meget tryg proces.
Kan virkelig anbefale team Nanna og Mikkel til folk som står overfor at skulle sælge deres hjem 💪!

5 de marzo de 2023

Perfekt salg

Perfekt salg af huset til prisen og på under 2 måneder
rigtig god opfølgning under og efter salg stor ros til Ejendrøm og specielt til Nanna meget professionel ejendoms mægler

26 de octubre de 2022

God oplevelse som køber

Køber her, man skal selvfølgelig huske at en mægler er ansat af sælger.

Men derfor kan man som køber, godt have en god oplevelse af et godt samarbejde, hurtigt ekspedering, ordentlighed og venlighed.

På det område har jeg intet at udsætte på Nanna fra ejendrøm, super professionel!

13 de diciembre de 2022

Respuesta de ejendrøm

Hej Brian, mange tak for de fine ord! Nanna er bare super god :-) God jul! Mvh. Jacob, ejendrøm

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har solgt hus med hjælp fra Ejendrøm…

Vi har solgt hus med hjælp fra Ejendrøm Esbjerg. De gjorde det til en god og nem opgave!
Christian er en super god sparringspartner der har de rigtige svar og altid holder en opdateret. Kontakten mellem Ejendrøm og jeg har været super god! Hver gang der er sket ændringer, eller man har brug for en status på salget, er de på pletten!
Ved endt fremvisning, fortæller de lige hurtigt hvordan fremvisningen gik og hvilken mave fornemmelse, de havde med fremvisningen.
Alt i alt et super nemt salg!

Anbefaler dem gerne til alle der skal sælge hus!

30 de noviembre de 2022

Respuesta de ejendrøm

Hej Thomas, 1000 tak for de fine ord! Det glæder os at have hjulpet dig videre. Christian gør en forskel! :-) Mvh. Jacob, ejendrøm

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lever op til navnet ejendrøm 🙏

Salg af lejlighed, og køb af hus! Det siger næsten sig selv🙌 Fantastisk god oplevelse hvor kunden er 100% i fokus🙏 Super kompetent team, som er med en hele vejen, om det er salg eller køb 👌 Kan stærkt anbefales 🙌

4 de septiembre de 2022

Hej Jakob!
Mange tak for den flotte anmeldelse - den sætter vi pris på! :-)
Vi har også nydt hele forløbet og er sikre på at det nye hjem er perfekt for hele familien!

Mvh. Jacob, Christian og resten af team-ejendrøm

Top Service

Vi har netop solgt vores bolig med hjælp fra ejendrøm Bramming og samme tid Købt ny bolig igennem ejendrøm også. En fantastisk oplevelse og virkelig god service.

27 de junio de 2022

Kæmpe anbefaling!

Ejendrøm Esbjerg har netop solgt vores bolig, efter blot 2 måneder. Vi havde haft vores hus til salg hos en anden mægler i 6 måneder uden særlig mange fremvisninger, inden vi skiftede til Ejendrøm. Ejendrøm formår at finde den helt rigtige køber. De er behagelige og jordnære at snakke med, man er hele tiden i dialog med dem, de har nogle geniale og brugbare salgsmetoder og så er de ærlige og realistiske - og det betyder virkelig meget når man står midt i et hussalg.

Jeg vil klart anbefale Ejendrøm til alle. De er top professionelle og gør deres arbejde til perfektion. (Vi valgte Christian som mægler)

20 de mayo de 2022

Bedste rådgivning

Vi havde fantastiske Nanna som mægler. Hun var enormt dygtig og fik solgt vores hus på 3 måneder. Ved spørgsmål var hun altid til at kontakte og gav den bedste rådgivning og vejledning i forbindelse med vores hussalg.

30 de marzo de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stor tilfredshed og tryghed hele vejen igennem

Vi har både købt og solgt gennem Ejendrøm. Vi fik en meget professionel og gnidningsfri salgsproces. Ejendomsmægleren Nanna har sørget for, at vi blev løbende informeret og aftalerne blev altid overholdt. Huset blev solgt hurtigt og til langt højere pris end forventet.
Vi vil til hver en tid anbefale Ejendrøm.
Mvh Andrea og Arne

22 de marzo de 2022

professionel og rådgivende

professionel og rådgivende

Vi netop solgt vores hus. Først forsøgte vi selvsalg og gav op da køber igen sprang fra den vej. Vi var meget opgivende og på 2 dage var ejendrøm i luften med alt på vores hus og på alle sider. Trods december og corona fik vi arrangeret åbenhus og vi havde godt med fremvisninger. Vi fik bud og blev hele tiden holdt orienteret og da aktiviteten forsat var vi meget i tvivl om hvilket ben at stå på. Jacob var vejledende hele vejen og da vi selv var i tvivl guidet han os så vi ramte en rigtig god aftale og huset solgt til prisen !
Fantastisk godt materiale og rigtig gode planer og strategier for ens salg! Virkelig god oplevelse.

23 de febrero de 2022

Hej Nicole!
Det var da en fantastisk flot anmeldelse. MANGE TAK! Vi er glade for at kunne hjælpe jer - savner allerede de daglige opkald ;-)

Vi ses!

Mvh. Jacob, ejendrøm

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god og jordnær oplevelse

Vi har købt hus igennem ejendrøm.
Det har været en dejlig og rolig oplevelse.
Mæglerne er super søde og jordnære, de tar den tid du har brug for også selv om der måske er en anden familie på vej for at se på samme hus.

De er rigtig gode til at forklare begreber som man måske ikke har hørt før som første gangs køber.
Vi kan klart anbefale at bruge dem når man skal købe hus

2 de febrero de 2022

Hej Kevin,
Tusind tak for jeres fine anbefaling her på Trustpilot. Jeg er sindssyg glad for at I har haft en god oplevelse og jeg er sikker på at I falder godt til i de nye rammer! :-D
Selv tak for et godt forløb.
Dbh. Alexander fra ejendrøm

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tro håb og kvalitet er hvad jeg har…

Tro håb og kvalitet er hvad jeg har oplevet ved ejendrøm, mit hus var til salg i 3 år så fik ejendrøm den solgt. Nymodens ejendomsmægler med blik for detaljer.

7 de diciembre de 2021

Respuesta de ejendrøm

Mange tak for de fine ord Anders! Dem sætter vi pris på hos ejendrøm. Vi glæder os stadig til middagen ;-) God jul til dig og familien.

Mvh. Jacob og resten af team-ejendrøm!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hus solgt inden min fremvisningsaftale

Jeg havde en fremvisningsaftale på en ejendom jeg var meget interesseret i at købe. Bliver ringet op to dage før aftalen og får besked om at ejendommen er solgt. Jeg syntes det er under al kritik. Jeg er på intet tidspunkt oplyst at ejendommen kan være solgt inden min fremvisning, i så fald havde jeg valgt et tidligere fremvisningstidspunkt. Dejligt for sælger at huset er solgt hurtigt MEN dårlig service af Ejendrøm!

6 de septiembre de 2021

Respuesta de ejendrøm

Hej Mette, vi er kede af din oplevelse. For at kunne dygtiggøre os, vil jeg meget gerne bede om en adresse. Vi har desværre kun mulighed for at sælge boligerne én gang. Mvh. Jacob, ejendrøm

Rettelse: Hej igen Mette, nu har jeg haft muligheden for at dykke ned i sagen. Det er selvfølgelig altid dybt frustrerende, når man som nystartet virksomhed får en dårlig anmeldelse. I sær når det ikke altid er berettiget. Vi arbejder hårdt hver dag på at behage alle kunder vi møder - nogle gange lykkes det (heldigvis ret ofte), andre gange gør det ikke.

Når man i kalenderåret 2021 vælger at booke en fremvisning, så må man have hørt i medierne, at boligmarkedet har været hektisk. Dette er ingen undtagelse hos ejendrøm. (Læs bl.a. denne artikel: https://nyheder.tv2.dk/samfund/2021-01-12-boligpriserne-er-eksploderet-og-det-er-daarligt-nyt-for-en-gruppe)

Dertil vælger du på et helt nyt emne, at booke en fremvisning fremme i tiden, hvilket måske er en knap så heldig strategi, hvis man har fundet sit nye drømmehus i et hektisk boligmarked.

Ordet "Mægler", betyder at man er "mellemmand" mellem to parter (Læs: https://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=m%C3%A6gler). Det vil altså sige at vi skal formidle et budskab fra en sælger til en køber, og omvendt. Når det uheldige så sker, at vi modtager et meget attraktivt bud fra en mulig køber, skal dette foreligges for vores sælger. Dette blev gjort - og det blev gjort hurtigt på Ulkjærvej 67.

Sælger blev glad, for det var lige præcis det bud han ønskede. Vi spørger sælger, hvorvidt vi skal fortsætte fremvisninger eller ej, idet vi jo kan afholde budrunde eller lignende, for at opnå en bedre pris til sælger.

Sælger vælger loyalt og høfligt at afblæse samtlige bookede fremvisninger. Denne formidling vælger vi, som mægler, at formidle videre til de implicerede. Her-i-blandt dig: Mette.

Så når du siger: "dårlig service af Ejendrøm!" og vælger at bruge din tid på at offentliggøre en dårlig anmeldelse, så fortjener du også et ærligt svar fra os.

Vi mener IKKE at vi har ydet en dårlig service. Tværtimod har vi hjulpet en glad sælger, og orienteret alle involverede om sælgers ønske. Det mener vi faktisk er en god service.

Så husk en anden gang Mette, at der ALTID er to sider af en historie. Derfor en sidste opfordring her fra: Næste gang drømmehuset melder sig på banen, så kridt skoene, tag fri fra arbejde, gem besøget fra veninderne - og se så at få booket den fremvisning med det samme. God vind på boligmarkedet.

Mvh. En skuffet, men glad ejendomsmægler med vind i sejlene. aka. Jacob fra ejendrøm.

Den bedste oplevelse!!!

Vi kan kun anbefale Jacob og Ejendrøm!!! De fik solgt vores hus på 2 mdr., som en af de største kæder i DK ikke kunne på et halvt år, og herefter var Jacob vores købermægler, hvor han støttende os i gennem hele processen - og altid med et smil og glimt i øjet 😉😀... Vi kan kun sige: gi" ham chancen!!!

31 de julio de 2021

Respuesta de ejendrøm

Mange tak for den flotte anmeldelse Ditte. Tak for samarbejdet - vi er sikre på I også bliver glade for jeres nye hjem. Vi ses! :-)

Mvh. Jacob

Kan anbefales til alle!

Ved køb af bolig ved anden mægler, blev vi vejledt igennem hele processen af Jacob - Da det kom til salget af vores eget hus, fortsatte den gode service!

Vores hussalg gik meget hurtigt med stor interesse fra flere potentielle købere, dog holdt ejendrøm hovedet koldt og havde altid et store overblik for os.

Om det har været fotograf, sagsbehandler, ejendomsmægler, trainee eller indehaver vi har talt med - Er vi altid blevet mødt med stor forståelse og en høj grad af hjælp og service. Vi har aldrig følt os alene eller manglet information noget sted i salget.

Derfor kan vi også varmt anbefale ejendrøm!

23 de mayo de 2021

Glidende og let

Glidende og let!
Jeg har de 2 gange jeg har fået hjælp af Ejendrøm, ikke følt mig tabt eller tilsidesat.
Det er her i bør sælge eller købe ejendom 💜
Vh Johnny

19 de mayo de 2021

Vi har lige købt villa

Vi har lige købt villa gennem ejendrøm, vi har hele vejen igennem været yderst tilfreds med forløbet. Alexander har stået til rådighed hele vejen, er det ikke lykkedes første gang, blev der altid ringet tilbage,med det samme han var ledig, alle aftaler overholdt til punkt og prikke man skal lede længe efter så ærlig og kompetent et firma og Alexander.
Vi kan varmt anbefale hus salg/køb hos ejendrøm
Go vind fremover 🙂
Mvh
Jette og Kristian

19 de mayo de 2021

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.