Consulta las opiniones de los clientes
Heb crocodille bekjes besteld. Waren nagenoeg de volgende dag geleverd . Was eerst vanwege vorige revieuws eerst een beetje huiverig om te bestellen. Maar na tel contact zijn ze gewoon ter goe... Ver más
Ik twijfelde om hier te bestellen door de reviews die ik las. Vandaar dat ik hier toch ook een woordje wou achterlaten. Ik wil niemand zijn mindere ervaring onderkennen (cfr. andere reviews... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Elektronica-Shop.nl is een Webwinkel gespecialiseerd in Consumenten Elektronica en Accessoires, zoals kabels en stekkers, op het gebied van Beeld en Geluid, Computers, Antenne installaties, Telefoon installaties en nog veel meer.
Información de contacto
No consta que solicite reseñas
La gente también ha visto
Vermijden
Mijn ervaring met deze webshop is helaas erg negatief. Het lijkt in de praktijk gewoon hetzelfde bedrijf als PGHshop, met dezelfde werkwijze en service. Ook online zijn er meerdere slechte reviews te vinden die dit beeld bevestigen. Retouren worden niet of nauwelijks opgepakt en terugbetalingen blijven uit. Daarnaast is de communicatie gebrekkig, waardoor je als klant weinig duidelijkheid krijgt. Al met al geen aanrader.
Ptima communicatie.
Een blijkbaar kleine vertraging in verzending werd voortvarend opgelost.
Communicatie was prima.
Betrouwbaar, snel, goed
Naar aanleiding van de slechte reviews hier heb ik het bedrijf voor de zekerheid eerst maar even gemaild alvorens te bestellen. Ik kreeg dezelfde avond nog een reply op mijn vragen; ze zouden versturen met PostNL, direct dezelfde dag/op werkdagen voor 17 uur, en dat hebben ze ook gedaan. Bij de winkel een stekker kunnen vinden die nergens anders te vinden was. Dag later had ik 'm in huis. Aanrader.
Top service
In Frankrijk konden we de auto niet opladen vanwege andere aarding in de stopcontacten. Waar andere webshops dit weigerden, was deze webwinkel bereid een koerier naar Frankrijk te regelen. Fantastisch pro-actief opgepakt door Anouk. Ik geloof dat de verzendkosten hoger waren dan wat ik al betaald heb, maar daar heb ik niet eens een rekening voor gezien. De stekker is aangekomen op ons logeeradres en de laadstress was over. Top service 👌🏻🙏🏻.
Uitstekend geholpen!
Na een vertraagde bezorging goed geholpen door de winkel. Contact verloopt soepel en zonder problemen. Uitstelend geholpen!
Uitstekende service
Via bol lader voor auto besteld. Volgende dag al binnen. Lader bleek defect. Na retouraanvraag gelijk contact met mij opgenomen. Zonder het retourproduct te hebben ontvangen hadden ze al een nieuwe gestuurd. Uitstekende service
Snel geleverd
Ik heb op een Donderdagavond een condensator besteld en deze werd op Vrijdag verstuurd en was op Zaterdag binnen. Deze bestelling is prima verlopen.
Bestel niet bij NHA electronica…
Op 25 september een NHA electronica pakket besteld en betaald bij deze shop.
Op de site stond dat er 2 op voorraad waren dus alles in een keer leek mij het handigste. Levertijd 3 tot 5 dagen leek mij redelijk.
5 september geprobeerd te bellen maar kreeg een antwoordapparaat. Dus ook maar een mail gestuurd. Daarop vind deze zaak het niet nodig te reageren. Ook op een tweede mail en een tekstbericht naar het telefoonnummer werd niet gereageerd.
Nog een derde keer een mail gestuurd met de vraag om te reageren. Hierbij ook de optie gegeven om mijn geld terug te storten.
Ik wacht nog steeds, maar denk tegen beter weten in?
Betrouwbaar
Ik zocht een speciale condensator, alleen bij elektronica-shop nog te vinden voor een redelijke prijs. Ondanks kritische reviews de proef op de som genomen. Na de bestelling en betaling blijft het een paar dagen stil .... en dan valt de bestelling gewoon netjes in de brievenbus.
Een voorbeeld van hou het simpel en betaalbaar!
2 ledtrafo's besteld op 10-02-2024
2 ledtrafo's besteld op 10-02-2024, nog niet geleverd en ook geen reactie op mail.
Beter niets bestellen
Snel bezorgd, nergens anders verkrijgbaar
Op oudejaarsavond besteld, op de tweede werkdag daarna product al binnen per post. Snelle levering, precies de stekker die ik nodig had en nergens anders kon vinden.
Perfect en correct behandeld
Perfect en correct behandeld,
In email, direct antwoord, en bestellingen zeer netjes verpakt, en onderhand eerder geleverd dan besteld...lol...ZEER snelle levering dus, en zeer goed en netjes verpakt.
Spullen zijn na 4 dagen geleverd
Spullen zijn na 4 dagen geleverd. Geen bijzonderheden verder.
Kom hier aub niets grote zwendel krijg…
Kom hier aub niets grote zwendel krijg muis en lightsnoertje van €1.50 dus niet intrappen
Besteld en de eerstvolgende bezorgdag…
Besteld en de eerstvolgende bezorgdag in huis
Koop hier nooit iets
Koop hier nooit iets! ze adverteren met gratis verzenden en bij aankoop betaal je toch verzendkosten.
Mijn telefoon batterij was na 2 mn al kapot. En ook al heb ik 6 mndn garantie wordt ik nu al 2 mnd aan het lijntje gehouden voor een nieuwe en moest ik oa op eigen kosten de batterij opsturen. 2 weken geleden, anderhalve mnd na het opsturen, wéér geïnformeerd en net de smoes gehoord dat hij niet aangekomen is en of ik een track en trace nr heb.......... Dit is echt een bedrijf met een hele slechte service en ik verwijt mezelf dat ik niet eerst op trustpilot heb gekeken voor ik hier iets kocht. Zo zonde van het geld en mijn humeur...nee, geen enkele ster helaas maar anders kan ik dit niet posten.
Besteld en gewoon de volgende dag in huis.
Na een bestelling geplaatst te hebben ben ik de reviews pas gaan lezen (niet echt handig natuurlijk) Maar veel van wat ik las ging niet op voor mijn bestelling. 3 doosjes glaszekeringen besteld (welke ik nergens anders kon vinden) de volgende dag in huis. (brievenbuspost) Dus mijn ervaring was gewoon helemaal goed.
I orderd some relais & unfortunately i…
I orderd some relais & unfortunately i orderd the wrong ones ok no problem e-mail for a return code & pay the postage & order the right ones, never got a reply for the return code dus still got a set of relais i cant use, will i use this company again NO..
Na bestelling heb ik ook een tijdje…
Na bestelling heb ik ook een tijdje moeten wachten. Info gevraagd via mail en idd er wordt niet op gereageerd, maar paar dagen later wel (toevallig?) bestelling netjes in de bus. Dus voor mij wel een positief einde.
10 Jack female stekers besteld
10 Jack female stekers besteld , betaald ,zijn er maar 2 geleverd , daarna blijft het stil , waardeloos bedrijf , oplichters ,doe geen zaken met dit bedrijf .
Más información sobre otros tipos de reseñas.