Heb crocodille bekjes besteld. Waren nagenoeg de volgende dag geleverd . Was eerst vanwege vorige revieuws eerst een beetje huiverig om te bestellen. Maar na tel contact zijn ze gewoon ter goe... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Mijn ervaring met deze webshop is helaas erg negatief. Het lijkt in de praktijk gewoon hetzelfde bedrijf als PGHshop, met dezelfde werkwijze en service. Ook online zijn er meerdere slechte reviews te... Ver más
In Frankrijk konden we de auto niet opladen vanwege andere aarding in de stopcontacten. Waar andere webshops dit weigerden, was deze webwinkel bereid een koerier naar Frankrijk te regelen. Fantastisch... Ver más
Ik twijfelde om hier te bestellen door de reviews die ik las. Vandaar dat ik hier toch ook een woordje wou achterlaten. Ik wil niemand zijn mindere ervaring onderkennen (cfr. andere reviews... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Elektronica-Shop.nl is een Webwinkel gespecialiseerd in Consumenten Elektronica en Accessoires, zoals kabels en stekkers, op het gebied van Beeld en Geluid, Computers, Antenne installaties, Telefoon installaties en nog veel meer.
Información de contacto
No consta que solicite reseñas
La gente también ha visto
Ik wilde graag een goede radioantenne…
Ik wilde graag een goede radioantenne bestellen, dus niet één van Alibaba, maar een kwaliteitsantenne. Antenne besteld bij Electronica-Shop - wat een bagger. Het scharnierpunt waarmee je de antenne omhoog kunt richten werkte niet omdat het veel te los zat. En dus ook een gruwelijke overgangsweerstand. Teruggestuurd, geld teruggevraagd. Slechts gedeeltelijk teruggekregen, namelijk zonder verzendkosten. Dat mag niet in Nederland, maar voor ongeveer Eur 3,95 ga je geen rechtszaak aanspannen. Niet kopen bij Electronica-Shop!
Snel geleverd voor een scherpe prijs!
Diverse items besteld bij Elektronica-shop.nl van Jacq Nijssen.
Alle produkten op voorraad en waren binnen 2 dagen in huis en goed verpakt!
Conclusie : goed en breed assortiment met scherpe prijzen en snelle service ! duimpje omhoog dus voor Elektronica-shop.nl !
in korte tijd 2x een bestelling…
in korte tijd 2x een bestelling geplaatst. Levering was zeer snel en probleemloos. Prima zaak.
Ik ben heel blij met deze webshop
Ik ben heel blij met deze webshop. Ik had 4 stekkers op maandag besteld en op woensdag al binnen gekregen via postnl. Dit was belangrijk, want ik ga morgen op vakantie, waar ik de stekkers nodig heb. Van mij dus n warme douche!
Prima zaak, onterecht slechte reputatie.
Al een paar keer iets besteld hier. Voordeel is dat ze specialistische componenten hebben, en daar geen misdadige prijzen voor rekenen.
Na wat besteld te hebben zag ik dat deze verkoper een slechte reputatie heeft.
Ik heb hem daar ook over gesproken. Volgens mij is dit een geval van iemand die gewoon een web-shop wil runnen en zich niet bezig wil houden met social media/reputatie management.
De eigenaar is een aardige kerel, reageert snel en lijkt me ook iemand die problemen snel wil oplossen. Maar doet niet om goede reviews te krijgen, maar omdat hij graag tevereden klanten wil een een fatsoenlijke zakenman is.
Om die reden kan iedereen van harte aanbevelen hier te kopen en de slechte reviews te negeren.
En nee, ik werk hier niet en heb geen enkele andere relatie met dit bedrijf dan dat ik er af en toe wat gekocht heb.
Bijna niet besteld...
Ik begrijp de slechte reviews helemaal niet. Had er hierdoor bijna niet durven bestellen.
Dinsdagavond besteld, donderdag alles geleverd. Perfect. Niets op aan te merken.
Dat de website wat oubollig is, dat is een feit. Maar je vind het uiteindelijk even makkelijk als op andere websites.
Onhandige webshop, goede service!
Webshop is niet fijn om mee te werken, maar de service van de winkel vind ik erg fijn. Gratis netwerkkabels erbij gekregen omdat ik een opmerking had geplaatst dat, indien ze ook zwarte netwerkkabels hadden, ze de grijze mochten verwisselen voor zwarte. Uiteindelijk heb ik grijs gekregen bij mijn bestelling, en via een los pakketje zwarte UTP-kabels gekregen. Ben ik uiters content mee!
Word geleverd met post nl
Word geleverd met post nl? Dat is 1 werkdag.. na 4 dagen nog niet binnen... er word niet gereageerd op emails.. hoop mijn product nog binnen te krijgen.
Super slechte service en communicatie
Vergoeden verzendkosten niet na RMA
Bij aan vraag RMA gewoon nummer gekregen, onderdel terug gestuurd, en kreeg toen melding van Jacq dat onderdeel niet onder RMA valt!
Na meer dan een maand eindelijk geld terug zonder verzendkosten (omdat ie zo goedkoop is volgens hem) daarom hoeft hij geen verzendkosten terug te betalen. Leeft boven en onder de wet.
Geen aanrader .heeft het niet zo op met klanten, zijn maar lastige mensen die consumenten, dus tijd dat ie ander werk gaat zoeken.
Bestelling betaald maar er wordt niet…
Bestelling betaald maar er wordt niet geleverd. Reageert niet op email of elke andere wijze tot contact. Op klachten.nl staan al meerdere van dit soort ervaringen.
Bestelling onvolledig en pas na de…
Bestelling onvolledig en pas na de vierde mail kreeg ik een kort en onfatsoenlijke mail terug, geen aanrader dus!
Iso kabel(radio) voor mitsubishi …
Iso kabel(radio) voor mitsubishi besteld, net voor koningsdag besteld. De dinsdag erop in de bus. netjes verpakt.
Trage levering en geen status updates
Beloofd werd om binnen 1 tot 2 dagen te leveren, de zending kwam echter pas na 6 dagen binnen. De toegezonden link naar de status update van de zending bleef consequent op 'niet verstuurd' staan, deze werd pas bijgewerkt toen het product al in de bus lag. Ondanks dat uiteindelijk wel het juiste artikel werd geleverd kan ik deze webshop niet aanraden.