Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heb crocodille bekjes besteld. Waren nagenoeg de volgende dag geleverd . Was eerst vanwege vorige revieuws eerst een beetje huiverig om te bestellen. Maar na tel contact zijn ze gewoon ter goe... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mijn ervaring met deze webshop is helaas erg negatief. Het lijkt in de praktijk gewoon hetzelfde bedrijf als PGHshop, met dezelfde werkwijze en service. Ook online zijn er meerdere slechte reviews te... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

In Frankrijk konden we de auto niet opladen vanwege andere aarding in de stopcontacten. Waar andere webshops dit weigerden, was deze webwinkel bereid een koerier naar Frankrijk te regelen. Fantastisch... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik twijfelde om hier te bestellen door de reviews die ik las. Vandaar dat ik hier toch ook een woordje wou achterlaten. Ik wil niemand zijn mindere ervaring onderkennen (cfr. andere reviews... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de electrónica
  2. Tienda de ordenadores y accesorios
  3. Tienda de informática

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Elektronica-Shop.nl is een Webwinkel gespecialiseerd in Consumenten Elektronica en Accessoires, zoals kabels en stekkers, op het gebied van Beeld en Geluid, Computers, Antenne installaties, Telefoon installaties en nog veel meer.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

4,0

Todas las opiniones

4 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Product besteld......

Product besteld....... niks ontvangen.... geen enkele reactie meer via de mail, wat helaas de enige manier is om contact op te nemen met deze firma.

Alle geduld en begrip gehad en kan begrijpen dat niet elke firma een 24/7 kantenservice heeft..... maar dit is 0,0.....

3 de diciembre de 2020

Tevreden klant!

Ik wil niemand zijn mindere ervaring onderkennen (cfr. andere reviews hier).
Maar zou het ook jammer vinden als mensen deze leverancier onterecht niet het voordeel van de twijfel zouden geven.

Mijn bestelling verliep heel vlotjes en nergens anders kon ik mijn favoriete LED-lampen zo goedkoop bestellen. Dan ook geen retour moeten doen (dus daar wel geen ervaring mee).

Misschien niet de meest moderne site (geen geautomatiseerde mailtjes etc), maar zeker te betrouwen!

Bedankt Elektronica-shop.nl!

29 de noviembre de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lampjes besteld ongeveer 2 mnd geleden…

Lampjes besteld ongeveer 2 mnd geleden nog niets geleverd! Mail gestuurd en gevraagd over de stand van zaken! Antwoord heel summier “ staat in backorders” verder niet meedenken en samen naar oplossingen zoeken. Mijn advies is voor kandidaat kopers NIET GAAN BESTELLEN ONBETROUWBAAR!!!!!

1 de noviembre de 2020

Bestelling condensator

Donderdag condensator besteld,en vandaag zaterdag
binnengekregen.
Goed verpakt.Dus zeer tevreden.
Zal zeker bij volgende bestelling aan Elektronica-shop denken.

3 de octubre de 2020

Wat een ballentent

Wat een ballentent, ik bestel een 2tal iso kabels, die ik achteraf toch niet nodig blijk te hebben dus wil annuleren.

Toen ik annuleerde stond mijn bestelling nog op 'betaald' en dus niet op 'verstuurd' , ik was dus mooi optijd met annuleren.

2 mails gestuurd waarin ik uitleg dat ik bogalgefrustreerd ben dat er nergens ol word gereageerd ik ik dan ook daarom niet van plan ben te betaln voor de retour kosten, omdat ik niets fout heb gedaan. Meneer is zo koppig dat hij als winkeleigenaar er vol overheen gaan met 'wij hebben ook niets verkeerd gedaan' en 'wij zitten ook niet de heledag op de mail te kijken'.

Persoonlijk vind ik dit geen fijne manier om te woord te worden gestaan, de kers op de taart was dan ook om na 2 a 3 iets minder formele mailtjes een reactie van de webshop te krijgen vannacht om 01.23 uur terwijl ze dan allang dicht ,zijn en meneer van tevoren aangaf 'niet de hele dag op de mail te zitten kijken'

Als je je eigenwaarde wilt houden,zou ik NOOIT hier bestellen.

3 de octubre de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Na anderhalve week nog niets geleverd

Na anderhalve week nog niets geleverd. Geen reactie op email. 0909 nummer geeft aan dat deze niet in gebruik is. 06 nummer gaat wel over, maar wordt niet opgenomen. Nog wel sms gestuurd op dit nummer, maar je raadt het al..... geen reactie. Niet bestellen in deze shop.

7 de septiembre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een heel fijne webwinkel met goede service

Een heel fijne webwinkel met goede service ik koop hier al jaren.
De prijzen zijn goed en vaak zijn producten op voorraad en worden dan ook snel uitgeleverd,bij problemen staat de eigenaar altijd klaar om het op te lossen...gewoon TOP en zeker geen oplichting zoals ik lees in div. reviews hier maar dat is het voor sommige mensen al vlug als er niet binnen 1 a 2 uur op hun email gereageerd wordt.

29 de agosto de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Webshop maakt 'n goede indruk, maar op 'n email voorafgaand aan de bestelling wordt niet gereageerd.
In combinatie met andere soortgelijke slechte reviews heb ik geen vertrouwen in deze webshop.

18 de agosto de 2020

Betaald

Betaald, niks ontvangen. Geen reactie op mail, telefoon, 80 cent per minuut zijn duidelijk extra inkomsten. Geen contact mogelijk. Oplichters.

31 de julio de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen orderbevesting, geen ordernummer, geen communicatie

Mijn klacht is drieledig:
1. Geen order bevestiging per mail, na een betaalde bestelling, via webshop.
2.Geen ordernummer als referentie bij later contact.
3.Geen reactie op mail, slechte communicatie
Alstublieft, laat een klant niet in het ongewisse.
Ik verwacht toch voor voor mijn betaling en vertrouwen in uw webshop een even prompte service.

1 de julio de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en vertrouwen gewekt !!

Heb crocodille bekjes besteld. Waren nagenoeg de volgende dag geleverd .

Was eerst vanwege vorige revieuws eerst een beetje huiverig om te bestellen.

Maar na tel contact zijn ze gewoon ter goeder trouw .

Dus om gelijk een negatieve revieuw te posten dat verdient in mijn ogen dit bedrijf niet . !!

11 de junio de 2020

correcte eerste levering

correcte eerste levering
bestelling van 48 euro gedaan op 8-juni en 10 juni alle artikelen ontvangen
incl. het beloofde gratis artikel (hdmi kabel) bij een bestelling van minimaal 25 euro en als extra een zakje tyraps met de tekst bedank voor de bestelling
ga er zeker volgende keer weer bestellen

10 de junio de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

I think it's first time i order here…

I think it's first time i order here but the last time....
I have to wait 3 week for a mini beamer projector, all ready paid.... It's not normally to wait like this...
2 mails i send.... I don't send the mail again... I will be waiting another 2-3 weeks.... And better for Elektronicashop on the past use DHL not DLS...

30 de abril de 2020

Waardeloos!

Waardeloos! Mijn bestelling bleek na lang aandringen niet leverbaar. Wacht intussen al weer bijna een maand op de toegezegde terugboeking van het betaalde aankoopbedrag. Het lijkt structureel, zie de andere reviews, deze leverancier reageert gewoon NIET. Het lijkt er op dat de positieve reviews door elektronica-shop zelf zijn geschreven

1 de marzo de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

heb een eerste keer besteld en was na…

heb een eerste keer besteld en was na wel een lange maar redelijke tijd besteld, nu weer besteld, is al meer dan een week, en ik hoor of zie niets!! op mijn mails wordt gewoon niet geantwoord ! Ik wacht tot volgende week en dan ga ik naar hem thuis zelf antwoord halen plus mijn bestelling, iemand zin om mee te gaan?

13 de febrero de 2020

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.