Heb crocodille bekjes besteld. Waren nagenoeg de volgende dag geleverd . Was eerst vanwege vorige revieuws eerst een beetje huiverig om te bestellen. Maar na tel contact zijn ze gewoon ter goe... Ver más
Mijn ervaring met deze webshop is helaas erg negatief. Het lijkt in de praktijk gewoon hetzelfde bedrijf als PGHshop, met dezelfde werkwijze en service. Ook online zijn er meerdere slechte reviews te... Ver más
In Frankrijk konden we de auto niet opladen vanwege andere aarding in de stopcontacten. Waar andere webshops dit weigerden, was deze webwinkel bereid een koerier naar Frankrijk te regelen. Fantastisch... Ver más
Ik twijfelde om hier te bestellen door de reviews die ik las. Vandaar dat ik hier toch ook een woordje wou achterlaten. Ik wil niemand zijn mindere ervaring onderkennen (cfr. andere reviews... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Elektronica-Shop.nl is een Webwinkel gespecialiseerd in Consumenten Elektronica en Accessoires, zoals kabels en stekkers, op het gebied van Beeld en Geluid, Computers, Antenne installaties, Telefoon installaties en nog veel meer.
No consta que solicite reseñas
La gente también ha visto
10 Jack female stekers besteld
10 Jack female stekers besteld , betaald ,zijn er maar 2 geleverd , daarna blijft het stil , waardeloos bedrijf , oplichters ,doe geen zaken met dit bedrijf .
Niet gelijk goede spullen en trage oplossing.
Na ontvangst van deels verkeerde spullen reageert deze "ondernemer" niet op e-mail berichten. Telefonisch is men niet bereikbaar. Bij levering krijg je een kortingsbon voor een volgende bestelling die heer Nijssen zich bij deze ontbrekende service zou kunnen besparen! Hier bestellen is een loterij waarbij je alleen kunt verliezen. Gelukkig heb ik nog iets gekregen, maar terugkomen..... nooit. Ik adviseer eenieder deze "winkel" te mijden!!!
4 maart. Na een klacht via thuiswinkel toch alsnog 2 (iets andere) stekkers ontvangen. Diverse onderdelen waren los maar met moeite bruikbaar. Eerdere mailtjes kon men niet terugvinden??? Gezien toch nog service 3 sterren. Ik weet niet of ik nog eens zou bestellen. Dus denk goed na en wees niet teruggesteld als het mis gaat. Een aanhouder heeft meer kans op succes.
Geen mail ontvangen van de order. Niet alles geleverd.
Geen mail ontvangen van een order die ik geplaats heb. Niet alle bestelde artikelen worden geleverd. Geen Contact mogelijk met het bedrijf. Beware!
in december besteld en betaald
in december besteld en betaald, niets ontvangen, verschillende mails gestuurd, geen reactie,
bestel hier niet!!
Tevreden
Geen problemen ondervonden. Ik werd wat ongerust vanwege de slechte reviews hier maar op mail werd snel gereageerd en het product is in goede staat ontvangen.
Het pakje kwam snel binnen maar met…
Het pakje kwam snel binnen maar met iets dat ik niet besteld had. Vervolgens het artikel terug gestuurd zoals aangegeven maar heb moeten ‘dreigen’ om mijn geld terug te krijgen. Jammer dat ik geen portokosten voor het retour sturen vergoed kreeg. Uiteindelijk was het niet mijn schuld dat het verkeerde artikel kwam dat ik terug moest sturen.
Niet bestellen als je het snel nodig bent.
Mijn 3 sterren zijn gebaseerd op de terugkoppeling van de bestelling. Mijn advies is koppel meer terug aan de klant. Heb nu een week moeten wachten op iets wat op voorraad is op de site. Geen reactie via telefoon of via mail. Product is goed dus vandaar de 3 sterren
Bestelling ontvangen
Het duurde een week voordat ik mijn bestelling hebt ontvangen. Dacht eerst dat ik opgelicht was, maar gelukkig.
Prima webshop met goede prijzen
Prima webshop met goede prijzen. Er is weinig communicatie over het verzenden, maar het is gewoon binnen volgens de op de site geplaatste levertijd.
malware via opgegeven email account
Tot een jaar geleden producten(bedrading) hier besteld, dit ging erg goed, spullen kwamen mooi binnen met wat extra zorg. Hier was toen der tijd ook een mooie review over geschreven.
Recentelijke ontving ik malware op het toen door mij aangemaakte e-mailadres. Geen goed teken voor de gegevens bescherming!
Totaal geen problemen
Totaal geen problemen. Zeer goede en snelle service en precies wat ik besteld had. Natuurlijk weet ik niet hoe het bij anderen gelopen is maar voor mij zou het geen probleem zijn om daar nog eens te bestellen. En tov andere bedrijven goed betaalbaar. Schroom niet en bestel gewoon zou ik zeggen
Oplichting ten top
Waardeloos bedrijf, goederen niet ontvangen na 2 volle maanden, geen communicatie en dus ook geen terugbetaling.
Oplichting ten top, wegblijven hier
Bestelde artikelen worden niet geleverd
Website goed maar levering zeer slecht!
Bestelde artikelen nog niet gekregen
Bedrijf en Jacq Nijssen reageren niet op mails en nemen de telefoon (0455 250841) niet op
Zeer slechte service
Niets kopen dus
Miel Wetemans
Oplichters !!
Iets hier besteld, is nooit aangekomen.
Ook moeilijk mee te communiceren, en terug betalen ho maar ..
Website onder diverse namen ..
uiteindelijk wel betrouwbaar maar weinig communicatief
Het bedrijf levert uiteindelijk wel, maar traag, communiceert niet, is totaal onbereikbaar, geen telefoon en mails krijg ik onbestelbaar retour. Na een eerdere bestelling, die overigens wel vlot is verlopen, had ik best vertrouwen in deze webshop en was het bedrag dus ook wat hoger. Bovendien lijkt het betrouwbaar met een fysiek adres en een KvK nummer. De 2e keer echter minder. De levering duurde relatief lang en contact hierover was onmogelijk. Dus mijn ervaring is: In principe wel betrouwbaar, maar t kost veel tijd, geduld en maar hopen dat het goed komt ....
Fijn en correct internet bedrijf.
Na een bestelling geplaatst te hebben en na 4 dagen nog niet ontvangen hebben ben ik het bedrijf gaan opzoeken op google , schrok wel van de reacties die ik tegen kwam. Ik heb elektronica shop gemaild met de vraag wanneer ik mijn bestelling kan verwachten. Binnen 24 uur kreeg ik reactie, de stekkers waren niet op voorraad en zouden de zelfde dag ( mail ) binnenkomen. 3 dagen later kreeg ik netjes mijn bestelling binnen. En zelfs met een cadootje 100 witte kabelbinders. Dat kwam mooi uit omdat mijn bestelling witte artikelen waren. Ik heb zeer positieve ervaring met dit bedrijf. Voor mijn is het echt TOP dat is mijn ervaring. Ga zeker de volgende keer weer bestellen bij elektronica shop.nl
Oplichters en niets anders
Oplichters en niets anders. Besteld, na een week nog niet geleverd. Bestelling geannuleerd per mail. Na 2 weken nog steeds geen reactie en het bedrag niet teruggekregen. Niet bestellen.
Weekend bestelling
Afgelopen zondag een bestelling gedaan en maandag nog een aanvulling hierop apart aangevraagd. Allemaal prima geregeld zonder extra verzendkosten. Tussentijds nog keer om verwachte levertijd gevraagd en toen ook snel antwoord gekregen. Goederen zijn vandaag (zaterdag) geleverd allemaal prima spullen. Ondanks de wat langere levertijd, geheel tevreden over deze webshop.
Op maandag een bestelling gedaan (drie…
Op maandag een bestelling gedaan (drie condensatoren). Er staat een groen rondje achter de producten dat aangeeft dat ze op voorraad zijn.
De status van mijn bestelling is na vier dagen echter nog steeds "Niet verzonden".
Telefoonnummer is niet op de website te vinden en op mail wordt niet gereageerd..