Intet at sætte fingeren på. Bestilte en pande, den kom forholdsvist hurtigt på trods af Black Friday. Desværre havde den en fabrikationsfejl, som viste sig et stykke tid efter pludseligt. Fik bule og... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vores første oplevelse på Emmalys og kan kun sige thumps-up. Bestilte nogle Royal Copenhagen kopper via deres webshop, de blev hurtigt leveret og så var der en sød lille hilsen i æsken også - det... Ver más
La empresa ha respondido
Emmalys er ét af mine yndlingssteder at handle på nettet. Altid gode tilbud. Søde og rare medarbejdere hvor servicen er i top. De er gode til at informere på deres hjemmeside, hvis man selv læser... Ver más
La empresa ha respondido
Ualmindelig god service… Varen jeg bestilte, var i retsordre og pga. IT vanskeligheder fik jeg desværre ikke mail om dette…. Jeg kontaktede kundeservice og fik at vide, at varen desværre ikke kan n... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Emmalys.dk er opkøbt af nye ejere i januar 2023, men oprindeligt startet i 2012 og er en webbutik med en forkærlighed for boligindretning og design til hjemmet. Vi har mere end 8000 produkter at vælge i mellem og vores mission er, at få vores kunder til at føle sig velkomne og yde en kundeservice, der lægger udover det sædvanlige.
Información de contacto
Vestergade 14, 4600, Køge, Dinamarca
- info@emmalys.dk
- emmalys.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig ekspedition🌞🌞
God hjemmeside og hurtig levering
Pakke hurtigt fremme
Pakke hurtigt fremme , og sød ide at pakken var i fint grønt papir

Jeg er lidt både og...
Jeg er lidt både og, for der var fin info undervejs og varen kom inden for rimelig tid. Det var desværre ikke den bestilte farve jeg modtog, så jeg reklamerede, fik hurtigt svar og en retur label og jeg har nu modtaget mine penge retur. Min anke er så, at jeg kun får beløbet for varen, og ikke for den porto, som jeg har betalt, på trods af, at de har lavet fejlen😕
Opdatering: jeg har ændret til 5 stjerner, da Emmalys har sendt porto beløbet til mig.

God kundeservice.
Hurtigt og nemt at bestille. Modtog pakken hurtigt efter. Fik mail hele vejen igennem om at nu var pakke klar og nu var den afsendt.

Venlig og kompetent kundeservice
Min ene vare var defekt, skrev og fik straks svar, selv om det var aften!
Varen blev refunderet uden bøvl.

God service, hurtig levering
Det jeg havde købt kom prompte og uden problemer, det værdsætter jeg højt. venligst Connie

Respuesta de Emmalys.dk
Der er mange billige varere og jeg får…
Der er mange billige varere og jeg får vareren få dage efter bestillingen og det er pakket godt ind.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.