Consulta las opiniones de los clientes
Vores første oplevelse på Emmalys og kan kun sige thumps-up. Bestilte nogle Royal Copenhagen kopper via deres webshop, de blev hurtigt leveret og så var der en sød lille hilsen i æsken også - det... Ver más
La empresa ha respondido
Emmalys er ét af mine yndlingssteder at handle på nettet. Altid gode tilbud. Søde og rare medarbejdere hvor servicen er i top. De er gode til at informere på deres hjemmeside, hvis man selv læser... Ver más
La empresa ha respondido
Ualmindelig god service… Varen jeg bestilte, var i retsordre og pga. IT vanskeligheder fik jeg desværre ikke mail om dette…. Jeg kontaktede kundeservice og fik at vide, at varen desværre ikke kan n... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Emmalys.dk er opkøbt af nye ejere i januar 2023, men oprindeligt startet i 2012 og er en webbutik med en forkærlighed for boligindretning og design til hjemmet. Vi har mere end 8000 produkter at vælge i mellem og vores mission er, at få vores kunder til at føle sig velkomne og yde en kundeservice, der lægger udover det sædvanlige.
Información de contacto
Vestergade 14, 4600, Køge, Dinamarca
- info@emmalys.dk
- emmalys.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
hold jerhold jer langt væk, virksomheden er vist ophørt
hold jer langt væk, tlf nummeret er ikke eksisterende, email findes ikke varen kommer ikke
nu må jeg så bare holde oje hver dag om pengene hæves

Respuesta de Emmalys.dk
Bestilte en vare d 4/12 2022.
Bestilte en vare d 4/12 2022.
Fik en ordrebekræftelse og har siden intet hørt, har prøvet at ringe på deres nr som ikke eksisterdet og skrevet men hører intet, er rigtig træls da den skulle bruges som julegave☹️☹️☹️

Respuesta de Emmalys.dk
De er åbenbart cykle til Kina
De er åbenbart cykle til Kina,for at hente den julegave.jeg bestilte for ti dage siden. Og som andre også skriver her,så hører man ikke noget og man får heller ikke, svare på den mail man skriver. Så det hvis ny gave jeg skal ud købe et Andet sted.

Respuesta de Emmalys.dk
Køb ikke på denne side emmaly.dk
Ingen svar på mail eller på Facebook, varene bliver ikke sendt som lovet, virker som om de lige skal have varene hjem fra ja måske Kina hvem ved. Utrolig dårlig service, tlf på hjemmesiden eksisterer ikke, og adressen eksisterer heller ikke, så brug jeres penge andet sted

Respuesta de Emmalys.dk
Har reklameret over et køb både via…
Har reklameret over et køb både via mail og via messenger, men får ikke svar

Respuesta de Emmalys.dk
Har ventet på en vare fra Royal…
Har ventet på en vare fra Royal Copenhagen siden 6/7
Høre intet fra dem. Når jeg forsøger at kontakte dem både vi mail, facebook svare de ikke og når jeg ringer siger den det ønskede nummer er ikke ibrug!
Mega dårlig kundeservice.

Respuesta de Emmalys.dk
Servicen kan man ikke klage over
Servicen kan man ikke klage over, for der er ingen!!!
Bestiller 1/12 en julekugle som skal bruges til en gave.
Jeg tjekker min konto løbende og kan se at der stadig står et beløb til reservation til Emmalys, trods at jeg ikke hører yderligere til min ordre.
12/12 forsøger jeg at sende en mail, for at høre hvad status på min ordre er. Jeg får dagen efter en mail, om at min mail ikke har kunne leveres. Jeg tjekker selvfølgelig at jeg har skrevet korrekt mail, hvilket jeg har.
Jeg sender derefter en besked via Facebook og kan efter noget tid se den er læst, men jeg får bare aldrig noget svar.
Jeg ringer derefter over nogle dag, flere gange, men kommer aldrig igennem.
Jeg forsøger mig med en mail igen men får igen en mail retur om at min mail ikke kunne leveres.
Jeg tjekker der efter igen min konto og kan nu konstater at betalings reservationen ikke længere figurerer på min konto.
Jeg må jo komme til den konklusion, at de har valgt at annuller min ordre uden at oplyse mig om det…
Totalt useriøst og det er da kun at tag p!s på folk, at lad dem tro, at de har bestilt en vare som de aldrig kommer til at få.
Ville ønske jeg havde læst anmeldelserne inden jeg bestilte der fra.
Jeg kan nu få dage før jul prøve at finde gaven et andet sted og håbe på den når at komme hjem inden juleaften…

Respuesta de Emmalys.dk
Har ventet på en royal Copenhagen…
Har ventet på en royal Copenhagen alfabet krus siden juli. De reagere ikke hverken på mail, Facebook eller telefon nr.

Respuesta de Emmalys.dk
Har ventet på en tallerken siden maj
Har ventet på en tallerken siden maj. Vi har december.

Respuesta de Emmalys.dk
Firmaet reagere ikke nå man sender mail…
Firmaet reagere ikke nå man sender mail eller ringer indenfor deres normale åbenings tid som er fra 14:00 til 15:30, de bestræber sig på at svare på deres mail, som de hellere ikke reagere på, Efter at man utallige gange ringer indenfor angivet tidspunkt, så er der autosvar at man har ringet udenfor normal åbenings tid.
De hverken svare på mail eller fra deres facebook side.
Virkelig dårlig stil og dårlig service at drive et web firma.

Ordrenr 000090728
Ordrenr 000090728
Jeg har bestilt et fad hos Emmaly’s med forventet levering d. 18/10. Jeg skriver til kundeservice d. 3/11 om der er noget nyt ift. leveringstiden, da jeg intet har hørt. Jeg modtaget et autosvar, hvor der står at deres svartid er 1-2 hverdage, men at der i øjeblikket kan være lidt ekstra svartid. Jeg har stadig intet hørt og tvivler efterhånden på, at de overhovedet sender min vare.

Respuesta de Emmalys.dk
Jeg har siden den 29/08-2022 ventet på…
Jeg har siden den 29/08-2022 ventet på at få Emmalys til at sende de varer som jeg har bestilt. Jeg bestilte hjemmelevering af GLS men i stedet for sender de pakken med Postnord til en pakkeshop, jeg har talt med firmaet og de lovede at rette fejlen men der er ikke sket noget som helst men pengene dem har de da trukket.
Dette indlæg er skrevet den 06/09-2022 kl. 20:49
Jeg kan ikke anbefale dette firma

Respuesta de Emmalys.dk
Tilbyder IKKE prismatch, selvom de skriver at de gør…
Skriver de har prismatch, men skriver tilbage (uden begrundelse) at de ikke kan tilbyde at matche prisen.
Hmmm… der mistede I helt sikkert mig som kunde…

Respuesta de Emmalys.dk
Hade købt nogle Frederik Bagger glas til min datter i fødselsdagsgave. Da hun åbner den var der skår i det glas. Sendte en mail torsdag morgen og fredag kunne jeg hente et nyt glas. Må sige det er god og hurtig service. Kan klart anbefale og handle her.
🌟🌟🌟🌟🌟
Dejlig stort udvalg af forskellige varer, god service og hurtig levering 🙂
Fik mine ting hurtigt
Fik mine ting hurtigt. Så jeg handler her gerne igen🤞
They do not deliver! Terrible
I ordered and paid for an item with delivery expected in 5-7 days, two weeks later I write to them, they reply saying delivery is estimated in 2 months!!! They didn't even write to me until i wrote asking where my item was!
Perfekt
Jeg bestilte nogle varer som ikke var på lager, men der gik ikke lang tid, før jeg fik mine varer. Det var så fint. Har handlet der flere gange.
Intet at sætte fingeren på
Intet at sætte fingeren på. Bestilte en pande, den kom forholdsvist hurtigt på trods af Black Friday. Desværre havde den en fabrikationsfejl, som viste sig et stykke tid efter pludseligt. Fik bule og blev delamineret trods korrekt brug og rengøring. Skrev og sendte billeder. De anerkendte reklamationen uden flere spørgsmål og sendte mig en returlabel. Dagen efter de havde modtaget panden retur, sendte de en ny. Tak for rigtig fin service 😊
Service i top
Absolut den bedste service jeg længe har oplevet, efter flere leverings problemer (fra pakkeselskabets side), overførte Emmalys pengene tilbage, samme dag som det blev aftalt, da produktet ikke længere var på lager. Hele vejen igennem har de været søde og forstående og har altid svaret tilbage hurtigt. Langt fra sidste gang jeg handler hos dem.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.