EP:Tummers Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ondersteuning bij bestelling in winkel was goed. Echter bleek (na 2 weken) bestelling niet meer leverbaar. Aanbetaling wel netjes terug gekregen, maar het zou netjes zijn om een eventueel alternatief... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij EP Tummers in Weert zijn we altijd goed geholpen. Wij komen hier al jaren en al verschillende apparaten gekocht . Deskundig en heel vriendelijk personeel . Mooie overzichtelijke winkel .

Valorada con 5 estrellas sobre 5

In de winkel werd ik op een voortreffelijke manier geholpen om een keuze van een veelheid van wasmachine te maken. Tijdens het bezorgen moest de oude wasmachine uit de kelder naar boven gebracht... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor een stofzuiger zijn we naar EP:Tummers Roermond gegaan, waar we supergoed en eerlijk advies kregen van Rik Stroeken. Hij benoemde niet alleen de pluspunten, maar ook de minpunten van de verschi... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de electrónica

Escrito por la empresa

EP:Tummers is een familie bedrijf sinds 1923 met 9 winkels in Roermond - Weert - Panningen - Tegelen - Echt - Horst - Asten - Sittard-Geleen en Venlo. Het is de grootste vakspeciaalzaak van Zuidoost Nederland op het gebied van consumentenelektronica.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

529 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Zwaar teleurstellend !!

Slechte communicatie en heel veel oprechte excuses voor alles maar 0 tegenmoet koming in welke mate dan ook.

Wij hebben enkele weken geleden een vaatwasser besteld. Vervolgens blijkt deze eerst niet leverbaar en wordt en dus een nieuwe besteld. Ok, prima. We wachten iets langer. Eerste leverdatum wel verlof gepakt maar vervolgens geen levering. Ik moet er zelf achteraan bellen en krijg dan het verhaal te horen dat de vaatwasser inderdaad jn hun magazijn niet op voorraad was en dat ze er een besteld hebben. Excuses voor de slechte communicatie. De bestelling zou dan en dan verwacht worden. Ok.. vervolgens een afspraak gemaakt. Donderdag. De beste man komt inderdaad maar blijkt de vaatwasser al beschadigd te zijn. Ook hierna moet ik weer zelf contact opnemen om te achterhalen hoe wat en wanneer dan wel. Vervolgens duurt het weer een tijdje en dan plannen we voor vandaag een nieuwe afspraak. Wordt ik vanmorgen gebeld dat de levering niet door kan gaan want de beste man is ziek. Alsof er maar 1 persoon is die de leveringen doet. Bij alle keren ook contact met de klantenservice opgenomen en telkens krijg ik te horen dag ze begrijpen dat het vervelend en frustrerend is en dat we alle welgemeende excuses krijgen. Leuk maar na drie keer ben ik er wel klaar mee. Er komt geen enkele tegenmoetkoming op welke manier dan ook wat ik zeer teleurstellend vind na al dit gedoe. Wel weer de welgemeende excuses die vooral aanvoelen als een bedrijf dat je als klant totaal niet serieus neemt. Daarop dan ook de bestelling laten annuleren. Wij gaan hier absoluut niet meer naartoe. Om zo als klant behandeld te worden. Vooral vanuit de klanteservice zeer slechte service.

3 de julio de 2026

Beste Milou,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen.

Allereerst willen we onze oprechte excuses aanbieden voor het verloop van jouw bestelling. We begrijpen heel goed dat het vertrouwen is verdwenen nadat je meerdere keren te maken hebt gehad met uitstel, een beschadigd apparaat, onvoldoende communicatie vanuit onze kant en uiteindelijk ook het annuleren van de laatste leverafspraak. Dat is niet de service die je van ons mag verwachten.

Je had niet steeds zelf contact met ons hoeven opnemen om duidelijkheid te krijgen over de status van jouw bestelling. Daarnaast begrijpen we dat alleen excuses op een gegeven moment niet meer voldoende zijn als de problemen zich blijven opstapelen. We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat je hebt besloten de bestelling te annuleren.

We vinden het erg jammer dat we je deze ervaring hebben bezorgd en nemen jouw feedback serieus. We zullen dit intern bespreken, zodat we kunnen leren van wat er is misgegaan en onze communicatie en dienstverlening kunnen verbeteren.

Nogmaals onze oprechte excuses voor alle ongemakken en de teleurstelling die je hebt ervaren.

Super service

Super service, super levering

1 de julio de 2026

Beste Miriam,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de service en levering naar tevredenheid was.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte communicatie en geen verantwoordelijkheid

Ik ben erg teleurgesteld in mijn ervaring met e.p Tummers. Mijn bestelling heeft vertraging opgelopen, maar hierover werd ik op geen enkel moment proactief geïnformeerd. Ik moest zelf contact opnemen om te achterhalen wat de status was.

Wat mij nog meer tegenviel, was de reactie van de klantenservice. Toen ik aangaf dat de communicatie over de vertraging ontbrak, kreeg ik te horen dat dit “gelukkig niets met hun service te maken heeft”. Dat vind ik een opmerkelijke en weinig klantgerichte houding. Goede service houdt juist in dat je klanten tijdig informeert over vertragingen en verantwoordelijkheid neemt voor de gehele klantbeleving, ongeacht de oorzaak van de vertraging.

Helaas laat e.p Tummers op het gebied van communicatie en klantgerichtheid veel te wensen over. Op basis van deze ervaring kan ik het bedrijf dan ook niet aanbevelen.

Beste Maartje,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

Ik vind het erg vervelend om te lezen dat je zelf contact hebt moeten opnemen om de status van je bestelling te achterhalen. Ook vind ik het jammer om te horen dat je het contact met onze klantenservice op deze manier hebt ervaren. Dat is niet de service die we willen bieden.

Je hebt helemaal gelijk dat duidelijke en tijdige communicatie een belangrijk onderdeel is van een goede klantbeleving. Ook wanneer een vertraging buiten onze invloed ligt, hadden we je beter op de hoogte moeten houden. Daar bied ik je dan ook mijn oprechte excuses voor aan.

Ik neem je feedback serieus en zal deze intern bespreken, zodat we onze communicatie en dienstverlening verder kunnen verbeteren.

Vriendelijke medewerker

Vriendelijke medewerker

1 de julio de 2026

Beste Jack,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de collega.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Cancel order omdat ze toch geen voorraad hebben

EP geeft op website aan dat product voorradig is, echter twee dagen na de bestelling zeggen ze dat ze niet op voorraad zijn en cancellen ze de order....

30 de junio de 2026

Beste Vos,

Bedankt voor je review. We begrijpen heel goed dat dit erg teleurstellend is en bieden je hiervoor onze oprechte excuses aan.

Door de extreme hitte was de vraag naar ventilatoren veel groter dan verwacht. Helaas heeft ook onze leverancier de afgesproken aantallen niet kunnen leveren, waardoor wij jouw bestelling niet konden uitleveren, ondanks dat het product bij het plaatsen van de bestelling nog als beschikbaar stond.

We begrijpen dat dit frustrerend is en vinden het erg jammer dat we je op deze manier hebben moeten teleurstellen. We doen er alles aan om de voorraadinformatie zo actueel mogelijk te houden, maar in uitzonderlijke situaties zoals deze kan de beschikbaarheid helaas sneller veranderen dan wij kunnen verwerken.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We hopen je in de toekomst alsnog van dienst te mogen zijn.

Aandacht gevraagd

Alles , Perfect. Beter kan niet .

Nou nog afwerken.
Wanneer krijg ik de cash back (Euro 70 ) van Bosch.
Kon pas aangevraagd worden als de factuur was opgemaakt. Factuur betaald bij aflevering.

Beste Piet,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles goed is verlopen.
Wat betreft de cashback van Bosch, wordt dit ook door Bosch verwerkt. Nadat je de machine hebt aangemeld voor de cashback en goedkeuring hebt ontvangen vanuit hun, krijg je het geld binnen 4 weken teruggestort op het rekeningnummer dat je in de aanmelding hebt vermeld. Mocht je hier niet aan uitkomen, kijken we graag met je mee.

Zeer behulpzaam

Zeer behulpzaam

Beste Walschot,

Bedankt voor je review. Leuk om te zien dat je zo tevreden bent over de hulp van de collega's.

Afspraken nagekomen.

Beste Jan,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen.

Super service

Beste Peter,

Bedankt voor je review. Goed om te lezen dat de service naar tevredenheid is.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Gewoon ge geneul snel geholpen en…

Gewoon ge geneul snel geholpen en geleverd.

Beste Hans,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de levering snel en naar tevredenheid is verlopen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service . Vakkundig personeel met veel ervaring .Komen afspraken ook na . Bezorging en aansluiting prima geregeld.

Beste Anja,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de service naar tevredenheid was. En dat de collega's je zo goed hebben kunnen helpen en adviseren.

Zeer kundig personeel .

Heel goede uitleg en advies . Zeer vriendelijk en je zag dat hij met plezier zijn werk aan doen was.c

Beste Kox,

Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat het plezier in het werk van mijn collega ook bij jullie zo over is gekomen. En dat we jullie van goed en duidelijk advies hebben kunnen voorzien.

Super aanrader

24 de junio de 2026

Beste Paula,

Bedankt voor je review. Leuk om te zien dat je ons zou aanbevelen.

Slechte service!

4 jaar geleden een vastwasser gekocht bij E.P. Tummers in Horst, 2 jaar en 11 dagen geleden hebben ze een diepvries van €1000,- geleverd. Nu is de diepvries defect, en valt 11 dagen buiten de garantie. Ik snap dat er een grens is, maar Liebherr zelf geeft 10 jaar garantie. Ik zou hier nooit meer iets kopen. Als ze over 11 dagen buiten garantie 89 eu rekenen voor alleen al het onderzoek... Wat een slechte service.....

Koop hier niets!!!!

Bas

Beste Bas,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. We begrijpen heel goed dat het teleurstellend is wanneer een diepvries kort na de garantietermijn een defect vertoont.

Er moet inderdaad ergens een grens zijn aan de fabrieksgarantie. Tegelijkertijd betekent dit niet automatisch dat een defect apparaat niet meer netjes opgelost kan worden. Ook buiten de fabrieksgarantie kijken we altijd naar een oplossing. We kijken dan naar de wettelijke garantie en de redelijke levensduur van een product. Om dat te kunnen beoordelen, moet een monteur het apparaat eerst aan huis onderzoeken.

Daarom zijn we verplicht om vooraf de onderzoekskosten te benoemen. Blijkt tijdens het bezoek dat het defect onder de wettelijke garantie valt, dan hoeven deze kosten uiteraard niet betaald te worden. Je betaalt dus niet voor het onderzoek wanneer blijkt dat de reparatie onder de wettelijke garantie uitgevoerd moet worden.

Het spijt ons dat dit tijdens het contact niet duidelijk genoeg is overgekomen. Dat had beter uitgelegd mogen worden. Mocht je ons alsnog de kans willen geven om dit op te pakken, neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag samen naar een passende oplossing.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel vriendelijke verkoper heeft mij…

Heel vriendelijke verkoper heeft mij goed geholpen.

Beste Stijns,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de collega je zo goed en vriendelijk heeft kunnen helpen.

Trouwe klant bij Tummers

Trouwe klant bij Tummers, goede info en klantvriendelijk.

Beste De Winter,

Bedankt voor je review en het vertrouwen. Fijn om te horen dat alle informatie duidelijk was.

Gewoon goed.

23 de junio de 2026

Beste,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

alles is perfect geleverd volgens…

alles is perfect geleverd volgens afspraak

Beste René,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de levering naar tevredenheid is verlopen.

Danique van EP:Tummers

8 consejos para escribir buenas reseñas.