Alt hvad der blev lovet i forudbestillingsmailen blev overholdt. Tidlig adgang, nem bestilling og super hurtig levering. Desværre var skoene for små, men så var der bare det nemmeste ombytningsproces... Ver más
La empresa ha respondido
Errant laver gode produkter til fornuftige priser. Har købt flere par sko og er meget tilfreds med service, produkt, pris osv!
La empresa ha respondido
Bestilte mine sprit nye sneakers torsdag middag, fredag kunne jeg tage dem på👌👌 Perfekt pasform og naturligvis en god pris
La empresa ha respondido
Hvis man ligesom mig har det lidt stramt med at hoppe i jakkesæt, så hjælper det på humøret at hoppe i de fedeste Sneakers fra ERRANT. Dog holder snørebånd ikke til styrt på cykel efter julefrokost �... Ver más
La empresa ha respondido
ERRANT er grundlagt ud fra den holdning, at det skal være behageligt at gå i en klassisk og stilren lædersneaker, hvilket desværre ofte ikke er tilfældet. Med fokus på kvalitet og komfort, har vi designet en sneaker, som du frit kan bevæge dig rundt i - både dag og nat.
Østerågade 4c, 9000, Aalborg, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God kundeservice skal man lede længe efter. Men hos Errant føler man sig virkelig velkommen og prioriteret, det sjælden man finder det hos andre butikker. Hurtig respons på beskeder mm. Det giver i hvertfald løst til at komme igen.
Udover er kvaliteten og designet virkelig lækkert og prisvenlig, hvor man får meget værdi for pengene. 5 stjerner herfra

Respuesta de ERRANT
Jeg bestilte skoene søndag og de var allerede ved min dør i Tyskland onsdag aften.
Skoene er pæne og passer godt.
De er naturligvis lidt dyrere end andre sko, men lavet i EU og kvalitet stemmer overens med de forventninger jeg havde til prisen.

Fantastisk service.
Havde et par sko som gik lidt i stykker under garantien. Fik lynhurtigt tilsendt et par nye 👍👍

Respuesta de ERRANT
VIRKELIG god og venlig service i butikken. Og fede sneaks,- meget glad for dem!

Respuesta de ERRANT
Rigtig flotte sko og super lækker kvalitet. Vores søn har allerede haft dem på til jakkesæt og de skal bruges igen, når han skal konfirmeres i næste måned. Derefter skal de bruges i hverdagene også - så en sko, som kan bruges til alt!

Respuesta de ERRANT
Super hurtig og effektiv betjening/levering. Ingen problemer, kun godt at sige. 👍

Respuesta de ERRANT
Super lækre sko af høj kvalitet og fantastisk service i butikken i København

Respuesta de ERRANT
Det er så nemt, at bestille hos jer (dette var min 2. bestilling) og vupti, så er skoene ankommet i fin skoæske.

Hurtig levering og fede sko! Fandt dem gennem Visa Cashback 👍

Nem bestilling.
Der var lige noget med det ene snørebånd. Men det blev løst i en enkelt mail

Waow… Bare Waow ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Deres sko er nogle af de bedst jeg har haft i årevis. Det er virkeligt Value for money og bare en klasse sko. Jeg syntes de var så fede at jeg var nød til at købe to!🔥
Kan varmt anbefales og man burde helt klart gå ned og besøg deres butik på larsbjørnsstræde 8 KBH K. Det gjorde jeg og Christian som stod dernede var fantastisk. Nok den bedste service jeg har fået i en tøj/sko butik ever! Mega frisk fyr, som man virkeligt bare kan mærke han elsker det han laver. Han fik mig virkeligt til at jeg havde kommet der i mange år🙏
Så KÆMPE anbefaling herfra 🔥

Respuesta de ERRANT
Jeg har aldrig prøve noget blødere. Sikke en behagelig sko. Det skal dog siges jeg først nu skal til at anvende dem. Men skoene virker til at være perfekte.

Respuesta de ERRANT
De sneakers jeg ønskede kunne, som jeg forstod det, egentlig ikke længere bestilles da de var et specielt batch med forudbestilling. Men Christian fra Errant fik min bestilling med. Skoene er nu leveret og jeg er meget tilfreds☺️
Tak for god service.

Respuesta de ERRANT
Dejlige og særdeles smarte sneakers. Hvis nødvendig god dialog med ERRANT. Hurtig levering.

Respuesta de ERRANT
Servicen fra Errant er virkelig enestående – de leverer langt mere, end man normalt ville forvente. 😎

Respuesta de ERRANT
Más información sobre otros tipos de reseñas.