ERRANT Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt hvad der blev lovet i forudbestillingsmailen blev overholdt. Tidlig adgang, nem bestilling og super hurtig levering. Desværre var skoene for små, men så var der bare det nemmeste ombytningsproces... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Errant laver gode produkter til fornuftige priser. Har købt flere par sko og er meget tilfreds med service, produkt, pris osv!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte mine sprit nye sneakers torsdag middag, fredag kunne jeg tage dem på👌👌 Perfekt pasform og naturligvis en god pris

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hvis man ligesom mig har det lidt stramt med at hoppe i jakkesæt, så hjælper det på humøret at hoppe i de fedeste Sneakers fra ERRANT. Dog holder snørebånd ikke til styrt på cykel efter julefrokost �... Ver más

Información sobre la empresa

1. Zapatería

Escrito por la empresa

ERRANT er grundlagt ud fra den holdning, at det skal være behageligt at gå i en klassisk og stilren lædersneaker, hvilket desværre ofte ikke er tilfældet. Med fokus på kvalitet og komfort, har vi designet en sneaker, som du frit kan bevæge dig rundt i - både dag og nat.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

79 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fin og nem bestilling på…

Super fin og nem bestilling på hjemmesiden. Jeg valgte samme størrelse som jeg plejer at bruge og de passer.
Virker som lækker kvalitet.

19 de marzo de 2025

Hej Martin,

Tak for de fine ord og ikke mindst de 5 stjerner :)

Vi sætter stor pris på det hele.

Du må have en rigtig god dag :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtig levering og god service.

11 de marzo de 2025

Hej Simon,

Tak for de fine ord samt de 5 stjerner :)

Det betyder meget for os og vi sætter enorm stor pris på det.

Fantastisk service

Meget stive i sålen, som gør at den flexer dårligt og dette, sammen med afslutningen af plasten i snuden gør at tæerne bliver klemt. Forsøgte at gå dem til, men uden held. Denne sko, passede bare ikke til mig. Christian fra ERRANT kontakter mig for at vi kan finde en løsning, men da han ikke har en anden model i min str. vælger han at give mig mine penge retur. DET er sku service på højt plan.... Tak for for hjælpen og meget mere end forventet.

30 de agosto de 2024

Opdateret svar.

Hej Michael,

Tak for din redigerede anmeldelse. Det er som sådan ikke en nødvendighed herfra, men vi takker da mange gange for det. Det betyder om end meget for os :)

Men som nævnt i telefonen, så betyder det nu engang mest for os, at vi har glade og tilfredse kunder. Det er det vi lever af og vi sover nu engang bedst om natten, såfremt vores kunder er glade og tilfredse.

Så det glæder mig at vi fandt en løsning på det hele :)

Du må have en rigtig god dag og så håber jeg at se dig retur en dag i fremtiden.

Endnu engang tak :)

---------

Hej Michael,

Jeg forsøger lige at gøre det så kort som muligt her og vil i stedet opfordre dig til at tage fat i os på kundeservice@errant.dk :)

Så ser vi gerne om vi kan hjælpe dig.

Jeg tror jeg kan finde dig i vores system, så hører jeg ikke fra dig, så tillader jeg mig lige at række ud til dig :)

Vi er jo altid interesse i at hjælpe efter bedste evne og med din feedback her, vil jeg gerne se om vi ikke kan gøre noget.

Vi tales forhåbentlig ved :)

Rigtig god aften til dig.

Super hurtig levering

9 de marzo de 2025

Hej Peter,

Tak for de 5 stjerner :)

Det sætter vi stor pris på.

Vi takker for dit køb og så ønsker jeg dig ellers bare en rigtig god dag.

Kunderservice i verdensklasse

Sko der passer i størrelsen. Hurtig, venlig og hjælpsom kundeservice. Kunne ikke være mere tilfreds med mine køb (3 par sko, og flere i vente)

6 de marzo de 2025

Hej Rasmus,

Tak for de rigtig pæne ord :)

Vi forsøger altid at gøre vores bedste og det glæder os at du (og rigtig mange andre) har god feedback til os.

Det gør det, det hele værd for os.

Så stor tak til dig for de pæne ord, samt din støtte.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejlige sko i god kvalitet

Dejlige sko i god kvalitet. Leveringen kom næste dag, så maks. point til Errant på begge parametre.

6 de marzo de 2025

Hej Thomas,

Du skal have mange tak for de 5 stjerner samt de pæne ord :)

Det betyder meget for os.

Det glæder mig at læse at alt er forløbet som det skulle og som det heldigvis normalvis også gør :)

Tak for støtten herfra.

Rigtig god dag til dig.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

God service, desværre misfarver deres sko helt vildt

Generelt god service, jeg har fået min penge tilbage efter jeg brokkede mig over, at deres sko misfarver mine hvide sokker helt vildt selv efter 15 gange brug. Dog kan de ikke garantere, at deres sorte essential sneaker ikke bliver ved med at smitte af, selv hvis jeg fik et nyt par

10 de marzo de 2025
Opinión espontánea

Opdateret svar.

Hej Martin,

Jeg kan se at du har rettet din anmeldelse efter mit svar. Det skal du selvfølgelig være meget velkommen til :)

Jeg lader mit oprindelige svar stå nedenfor, for ikke at skrive et helt nyt svar.

Endnu engang god dag til dig :)

--------

Hej Martin,

Tak for din feedback om end jeg finder det en smule ærgerligt at vi får 3 stjerner fra dig :)

Du skrev til os i går (søndag kl. 20:55) og jeg besvarede din mail i dag (mandag kl. 08:08). Efter jeg blev bekendt med din udfordring lavede jeg (også i dag mandag kl. 09:47) en refusion til din konto.

Så alt i alt har vi håndteret sagen ganske hurtigt og jeg vil tillade mig at antage, at du langt de fleste steder ikke ville få samme service, så hurtigt :)

At din sko smitter af, er selvfølgelig beklageligt og selvom at jeg i en mail skriver til dig at jeg ikke kan være sikker på at et andet par ikke også vil smitte af, så er det jo ikke lig med at det sker ved alle sko. Langt fra kan jeg sige.

Det er på godt og ondt ganske naturligt at læder kan smitte af. Man taler om at "læderet bløder" eller at "the leather is bleeding". Det er altså en ting som kan forekomme, uanset om du køber et par Errant til 1.000kr., eller et par Gucci til 10.000kr.

Det gør det selvfølgelig ikke mindre "surt" for dig, men det er om ikke andet derfor at jeg har skrevet til dig at vi ikke kan give en 100% garanti på at en ny sko ikke også vil gøre det samme.

Generelt snakker vi måske at 1-2 par sko ud af 100 har dette problem og jeg kan sige at for de få anmeldelser her på Trustpilot der beretter om det, har jeg hundredevis af andre kunder, som ikke oplever det.

Du skriver blandt andet at: "Jeg kan også se her på trustpilot, at en del oplever problemer med at de smitter af".

Her vil jeg tillade mig at skrive at det eksakte antal er 5 anmeldelser ud af 555 (inkl. din). Jeg er ikke just så god til matematik, men at påstå at 5 ud af 555 anmeldelser er "en del", det tør jeg trods alt godt sige at det ikke helt er :)

Derfor tillader jeg mig at gøre obs. på at din kommentar om at: "Så hvis du går med hvide sokker, er det essential sneaker - black ikke skoen for dig", det ikke viser et retmæssigt billede :)

Som jeg afslutningsvis skrev i mailen og jeg nu kan skrive til dig igen.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kvalitet og lækkert design.

God kvalitet og lækkert design.
God kundeservice ved køb

1 de marzo de 2025

Hej Steen,

Tak for de 5 stjerner og selvfølgelig ikke mindst de pæne ord :)

Det sætter vi rigtig stor pris på.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Synes det er en mega fed sko

Synes det er en mega fed sko, men hvis indersiden af hælen var i læder ville det være topklasse, der går alt for hurtig hul i det nuværende matriale

25 de febrero de 2025

Hej Marcus,

Tak for din feedback og de trods alt pæne ord :)

Jeg kan jo se på de 3 stjerner, samt dine ord, at du har oplevet lidt problemer.

Det vil vi selvfølgelig gerne se om ikke vi kan hjælpe med :)

Kan jeg ikke bede dig skrive til os på kundeservice@errant.dk?

Så følger jeg op der og så kan vi lige se hvad vi evt. kan gøre :)

Jeg håber at høre fra dig.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt

17 de febrero de 2025

Hej Hanne,

Tak for de fine ord, samt de 5 stjerner :)

Det glæder mig at læse at alt er forløbet nemt og hurtigt.

Du må have en rigtig god mandag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode varer til gode priser og hurtig…

Gode varer til gode priser og hurtig levering. Helt i top!

12 de febrero de 2025

Hej Troels,

Tak for de 5 stjerner og ikke mindst de pæne ord :)

Det betyder meget for os.

Du må have en rigtig god dag og uge :)

Super sko. Fremragende

God service og hurtig ekspedition

10 de febrero de 2025

Hej Christian,

Tak for de pæne ord og ikke mindst de 5 stjerner :)

Det betyder meget for os!

Du må have en rigtig god dag :)

God oplevelse

Gode sko,
Hurtig behandling af ordren.

2 de febrero de 2025

Hej,

Tak for de 5 stjerner og de fine ord :)

Det sætter vi rigtig stor pris på.

Christian (fra kundeservice)

Christian (fra kundeservice), var enormt imødekommende og behagelig. Fortalte glædeligt om de forskellige sko og besvarede mine spørgsmål. Skoen er også super fed og af høj kvalitet.

29 de enero de 2025

Hej Morten,

Tak for de pæne ord og ikke mindst de 5 stjerner :)

Vi hjælper altid efter bedste evne, uanset om det er undertegnet, eller mine kære kollegaer.

Det glæder mig du har haft en god oplevelse.

Tak herfra endnu engang og rigtig god dag til dig :)

Hurtig levering fin vare

Hurtig levering fin vare

29 de enero de 2025

Hej Heidi,

Det betyder meget for os.

Det glæder mig at du har haft en god oplevelse.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fint

Lidt besvær med MobilePay betaling, men ellers hurtig og korrekt levering

22 de enero de 2025

Hej Jens,

Tak for de 4 stjerner og de generelt fine ord :)

Jeg er selvfølgelig ked af at du har oplevet udfordringer med MobilePay betalingen.

Det er lidt svært for mig at sige, hvad der lige er op og ned, fordi er der udfordringer med MobilePay, er det højest sandsynligt fordi der er en fejl hos dem. I sidste ende er det mig/os, der har ansvaret, men er fejlen hos MobilePay, er det lidt svært for mig/os og gøre så meget desværre.

Du er altid velkommen til at uddybe din feedback på kundeservice@errant.dk. Vi er altid interesseret i at de systemer vi gør brug af, fungerer bedst muligt :)

Tak endnu engang og rigtig god dag til dig.

Nemt og hurtigt køb

Købte julegave til sønnen. Fin hjemmeside, problemfri købsproces og hurtig afsendelse.

Handler gerne igen

29 de noviembre de 2024

Hej Trine,

Tak for de 5 stjerner, de fine ord og selvfølgelig for dit køb :)

Jeg håber din søn blev glad for gaven, men mon ikke.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var forbi butikken i Kbh

Jeg var forbi butikken i Kbh. Og fandt et par som desværre ikke var i min størrelse. Derfor bestilte jeg dem på webshoppen og et par dage efter ankom de med en personlig hilse fra Christian. Hyggeligt og nemt 😊 Hvis man er i Kbh så smut en tur forbi butikken hyggelig stemning og god betjening. Jeg kommer helt sikkert igen.

21 de enero de 2025

Hej,

Dit navn står ikke offentligt her, så jeg undlader at skrive det :)

Men jeg er selvfølgelig klar over hvem du er og jeg takker for besøger.

Det var hyggeligt, om end vi pludselig blev lidt mange i butikken :D

Jeg takker for de fine ord og ligeledes de fem stjerner.

Du er altid velkommen igen.

Rigtig god aften til dig.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lækker sko og indpakning

Lækker sko og indpakning

14 de enero de 2025

Hej Thomas,

Tak for de pæne ord samt de 4 stjerner :)

Det betyder meget for os.

Jeg håber vi næste gang kan få den sneget op på 5.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde ikke mine retur papirer i…

Jeg havde ikke mine retur papirer i orden efter julen, og størrelsen passede ikke, dog fik vi hjælp, og en ny størrelse leveret. Super 🤗🍀🌸

8 de enero de 2025

Hej Marianne,

Tak for de 5 stjerner :)

Det glæder mig at vi har kunne lykkedes med at hjælpe på god ordentlig vis .

Endnu engang tak.

Rigtig god aften til dig :)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.