ERRANT Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt hvad der blev lovet i forudbestillingsmailen blev overholdt. Tidlig adgang, nem bestilling og super hurtig levering. Desværre var skoene for små, men så var der bare det nemmeste ombytningsproces... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Errant laver gode produkter til fornuftige priser. Har købt flere par sko og er meget tilfreds med service, produkt, pris osv!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte mine sprit nye sneakers torsdag middag, fredag kunne jeg tage dem på👌👌 Perfekt pasform og naturligvis en god pris

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hvis man ligesom mig har det lidt stramt med at hoppe i jakkesæt, så hjælper det på humøret at hoppe i de fedeste Sneakers fra ERRANT. Dog holder snørebånd ikke til styrt på cykel efter julefrokost �... Ver más

Información sobre la empresa

1. Zapatería

Escrito por la empresa

ERRANT er grundlagt ud fra den holdning, at det skal være behageligt at gå i en klassisk og stilren lædersneaker, hvilket desværre ofte ikke er tilfældet. Med fokus på kvalitet og komfort, har vi designet en sneaker, som du frit kan bevæge dig rundt i - både dag og nat.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

79 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

hurtig ekspedition

7 de enero de 2025

Hej Karsten,

Det glæder mig at vi kunne være hurtige her :)

Det plejer vi heldigvis også at være.

Du skal have tak for dig køb.

Errant fantastisk drevet virksomhed

Jeg kan ikke lade vær med at beskrive, hvor komfortable deres sko er. Jeg købte nogle essentiel sneakers i sort og jeg siger bare hold da op. Når du tager dem på og går med dem føles det som en drøm du lever i. Super behagelig og vildt stilet. Nok de fedeste og mest behagende sorte sko jeg har haft. Errant kommer med fantastiske kvalitet til en vildt lav pris. Jeg kommer helt sikkert til at handle her igen.

21 de junio de 2024

Hej,

Mange gange tak for de rigtig pæne ord!

Det betyder rigtig meget for os :)

Selvfølgelig ligeledes de 5 stjerner.

Det varmer!

Endnu engang tak og rigtig god aften til dig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har ikke oplevet så god service før!

Har ikke oplevet så god service før!
Jeg anbefaler Errant herfra!

30 de diciembre de 2024

Hej Nicolai,

Tak for de rigtig flotte ord og ligeledes de 5 stjerner :)

Det sætter vi rigtig stor pris på.

Du må have en rigtig god dag :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastiske sko og et fremragende dansk…

Fantastiske sko og et fremragende dansk mærke med enestående og imødekommende service. Deres hyggelige butik på Larsbjørnsstræde i København byder ikke kun på kvalitetssko, men også på en lille forfriskning i form af gode hard seltzers, der gør besøget ekstra særligt. Tusind tak.

1 de octubre de 2024
Opinión espontánea

Hej Mikkel,

Mange tak for de 5 stjerner og ikke mindst de pæne ord :)

Det betyder rigtig meget for os.

Det glæder mig at vi har kunne give dig en god oplevelse i vores lille butik i København.

Du er altid velkommen forbi igen :)

Jeg ved ikke om det er for tidligt at skrive, men jeg skriver alligevel lige glædelig jul til dig.

Tak endnu engang og god dag :)

Hög kvalité

Hög kvalité, stilsäkra sneakers och väldigt snabb leverans även till Sverige. Keep up 👍

Hej Fredrik,

Tak for de fine ord!

Ligeledes tak for de 5 stjerner :)

Det glæder os at vi har glade kunder i Sverige og ikke kun Danmark.

Tak for din støtte.

Rigtig god aften.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det var super nemt at finde varen,og…

Det var super nemt at finde varen,og bestille.
Bestille varer søndag,varen kunne afhentes onsdag,god service

1 de diciembre de 2024

Hej Dorthe,

Tak for de fine ord og de 4 stjerner :)

Det betyder meget for os.

Du må have en rigtig god aften.

Meget fin service og hurtig levering

Meget fin service og hurtig levering

1 de diciembre de 2024

Hej Christina,

Tak for de fine ord og ligeledes de 5 stjerner :)

Det sætter vi stor pris på!

God og effektiv service

God og effektiv service.
Er meget tilfreds.

30 de noviembre de 2024

Hej Susanne,

Tak for de fine ord, samt de 5 stjerner :)

Det betyder meget for os!

Effektivt

Hurtig ekspedition og alt ok

29 de noviembre de 2024

Hej Jesper,

Godt at læse alt er godt hurtigt og som det ellers skulle :)

Vi takker for de 5 stjerner.

Det betyder meget for os.

Du må have en rigtig god dag :)

Hurtig svar

Hurtig svar , men ved jo ikke hvordan julegaven er før den er afprøvet sf modtageren .

29 de noviembre de 2024

Hej Karen,

Tak for de 4 stjerner :)

Du har da helt ret i det du skriver. Produktet skal ses/opleves, inden du/I kan tage stilling til det.

Forhåbentligt står I med en god oplevelse til slut og måske det kan veksle de 4 stjerner til 5.

Uanset hvad, takker vi mange gange herfra :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte nogle sko en tirsdag…

Jeg bestilte nogle sko en tirsdag aften, og henvendte mig i kundechatten. Der var svar efter 2 min på hvad jeg skulle vide. Ligeledes morgenen efter, opfølgende mail kom tidligt, som lovet. Skoene var fremme som lovet. Rigtig god service, og ikke mindst nogle rigtig gode sko.

Hej Sebastian,

Tak for de 5 stjerner og ikke mindst de pæne ord :)

Det glæder mig at vi har kunne hjælpe på god vis.

Vi takker for dit køb.

Rigtig god aften til dig :)

Christian

Super produkt

Super produkt

28 de noviembre de 2024

Hej Michael,

Mange tak for de 5 stjerner og de fine ord.

Det betyder meget for os :)

Vi takker herfra for dit køb.

Rigtig god dag til dig.

Hurtig ekspedition

Hej Pauline,

Tak for de 5 stjerner :)

Det glæder mig at læse at alt er forløbet hurtigt (som det skal).

Tak endnu engang og rigtig god dag til dig.

absurd hurtig levering

absurd hurtig levering
bestilt søndag kl 14:40, på pakkeposten mandag kl 9:00 - vild hurtig service!

24 de noviembre de 2024

Hej Sandra,

Tak for de 5 stjerner og de pæne ord :)

Jeg vil jo gerne tage æren for den hurtige levering, men så snart vi overbringer skoene til GLS og Bring er det ude af vores hænder. Dog leverer de ofte dag til dag, hvilket jo også har været tilfældet her.

Så det glæder mig at læse :)

Tak for dit køb og rigtig god dag til dig.

Hilsen en glad kunde

Jeg havde bestilt et par sko hos dem til gave, men fandt et par dage efter ud af at jeg formentligt havde bestilt en forkert størrelse. Jeg ringede derfor til dem og med få klik fandt han tidligere ordre fra ham der skulle have gaven, så vi kendte til den korrekte størrelse og hertil ændrede han ordren og fik den sendt med det samme. Super god service og hele oplevelsen værd.

Hertil kender jeg produktet i forvejen og ved at det bare er gode sko! Tak for god service.

Dog synes jeg jeres telefonstemme inden man får et menneske i røret (lyder som sorteper fra Mickey mouse) er lidt plat 😅 Fik indtrykket af det ikke var så professionelt.

Men alt andet var perfekt!

Hilsen en glad kunde😊

26 de noviembre de 2024
Opinión espontánea

Hej Cecilie,

Tak for de 5 stjerner og ikke mindst de fine ord :)

Det sætter vi stor pris på.

Det var du og jeg der snakkede sammen og det glæder mig vi hurtigt kunne finde svar på det hele.

Du skal selvfølgelig være velkommen til at finde vores "telefonstemme" plat, det er jo en ærlig holdning. Det er bestemt ikke vores mening at virke uprofessionelle, men derimod et forsøg på et sjovt tiltag :)

At blive taget imod af en "telefonstemme" er sjældent nogen god eller spændende oplevelse (i vores optik), så vi har forsøgt at bryde normen lidt ved at lave lidt sjov.

Men det er en smagssag :)

Uanset hvad, så takker vi mange gange for din feedback.

Du må have en rigtig god aften :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtige mennesker og konge service ;o)

Rigtige mennesker og konge service ;o)

22 de noviembre de 2024

Hej Henrik,

Tak for de 5 stjerner og ikke mindst de fine ord :)

Vi er jo alle mennesker, men det er nok ikke alle, der er så "menneskelige".

Det vægter vi højt hos os, både i vores butikker, samt online.

Vi forsøger ikke være alt for højtidelige og det giver ofte en god dialog med vores kunder.

Så det glæder mig at du skriver det, da det faktisk er noget vi har fokus på :)

Vi takker mange gange herfra og jeg sender ligeledes 5 stjerner din vej.

Rigtig god dag til dig.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.