Disgraceful! Sent my Sister in law flowers for her name day, wanted something special, spent a long time choosing them. My sister in law sent me a photo of the flowers she received and they were noth... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Niestety, kwiaty dostarczone kilka godzin po umówionym i opłaconym czasie, kwiaty mimo iż zamówione "duże" przyjechały malutkie i wśród tych zaledwie kilku róż były jeszcze dwie już usychające. Propoz... Ver más
Zamowiony bukiet w poniedzialek na wtorek. We wtorek DHL oczywiscie nie dostarczyl oczywiscie oznaczajac jako brak odbiorcy pod adresem, pomimo ze w domu bylem obecny caly czas - i jak pisze caly cza... Ver más
Szkoda, ze nie widzialam recenzji tej firmy wczesniej. Kwiaty doreczone bez zamowionej I oplaconej kartki ze skomponowanymi zyczeniami. Brak kartki zrujnowal caly sens wyslania kwiatow, ktore nie byly... Ver más
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
ABSOLUTNA ŻENADA
ABSOLUTNA ŻENADA. Kwiaty zamówione ze sporym wyprzedzeniem na ważną uroczystość. Otrzymany bukiet w żadnym stopniu nie przypominał zamawianego. Cena to jakiś żart za jakość usługi. Kwiaty dostarczone po czasie, bez odżywki, za którą również zostało zapłacone. Zero kontaktu z firmą. Po czasie zaproponowano mi rabat na następne zamówienie w ramach REKOMPENSATY. Kpina, odradzam każdemu!!!
This company is an absolute joke.
This company is an absolute joke.
I ordered flowers for my partner since they are away and not only did they give me the wrong tracking number, they out right refused to do any basic customer service by ignoring me from their live chat opening time to their close time.
I cant even get a refund or any sort of update on my order. AVOID AT ALL COSTS. Unless you want a free win in a lawsuit but I am no not lawyer.
Bardzo zawiedziony jestem
Bardzo zawiedziony jestem. Mieszkam zagranicą i chciałem zrobić niespodziankę mamie na jej urodziny. Kwiaty doszły, ale miał być duży bukiet a był liliput! Kolorystyka całkiem inna. Nigdy więcej nie zrobię zakupów w tym miejscu. NIE POLECAM
Bukiet dostraczony kurierem DHL w kartonie bez wody
Bukiet dostarczony kurierem DHL w kartonie (!!!) Bez wody (!!!) Kiedy na dworze są przymrozki.
Kilka główek kwiatów odpadło, kilka wygląda okropnie, a sam bukiet wygląda po prostu brzydko - nie ma absolutnie nic wspólnego ze zdjęciami na stronie.
Rozczarowanie
Niestety, zawód ogromy. Poza tym że kwiat zostały dostarczone - nic się nie zgadzało - ani wielkość ani kolorystyka. Zamówiony był średni bukiet z różowych, jasnych kwiatów - dostarczono ciemny, przygnębiający bukiet. Ja rozumiem że jest jesień, że w regulaminie stoi że kwiaty mogą być zamienianie z powodu niedostępności - zamiana w ogóle nie zasługuje na dyskusję. Ogromne rozczarowanie. Obsługa reklamacji - marna, zdaje się że konsultantowi przesłan zdjęcie: zamówionych i dostarczonych kwiatów pojawiły się na ekranie w monochromie.
Nie polecam.
Tragedia
Tragedia. Zamawialem storczyka 5 pedowego na urodziny mamy a dostala 3 pedowy jakosci marketowej, wartosc zamowienia 210 zl z dostawa (dostawa 20 z kwiaciarni ktora znajduje sie 2km od miejsca dostawy). Zlozylem reklamacje z prosba o zwrot srodkow - nie robmy sobie jaj. To sie nadaje pod prokurature
Oszukana i rozczarowana obsługą klienta.
Zamówiłam jedne z najdroższych kwiatów, a otrzymałam bukiet wyglądający jak jeden z najtańszych. W odpowiedz na moją reklamację powiedziano mi że zastrzegają prawo do zmian w kompozycji kwiatów i odmówili mojej sugestii o dostosowaniu ceny również. Nie mówiąc o tym że informacja o ich prawie do zmiany kompozycji kwiatowych uzasadniona była sezonem. Hortensje które zamówiłam i których nie dostałam były wciąż dostępne na rynku. Zasugerowali mi kupony zniżkowe na pocieszenie ale nie wiem dlaczego miałabym ich użyć i narażać się na ponowne oszustwo. Inne firmy zwracają pieniądza za o wiele mniejsze problemy z ich usługami. Mimo wszystko moja zignorowana prośba była o zwrócenie mi różnicy w cenie - nie całej sumy.
Tragedia!!!
Tragedia!!!! Kwiaty nie dotarły na urodziny mamy! Nie zostałam poinformowana! Mama czekała cały dzień w domu na dostarczenie kwiatów na urodziny!!!! Okropne doświadczenie! Nie polecam!
Nie polecam, kwiaty nie dotarły do adresata na czas. Kuriej dostatcrczyl do sklepu w pobliskiej wiosce, poniewaz nie zastal nikogo w domu. Sprawdzalismy na kamerach nawet nie pojawil siepod brama.brak jakiejkolwiek informacji o numerze telefonu kwiaty miały dotrzeć kolejnego dnia, ale dotarly po dwoch dniach w kartonowym pudle bez wody. Bardzo nie mila pani z ktora komtaktowalam sie przez maila
Nigdy więcej
Zamówiony bukiet "różowo mi" na urodziny na zdjęciu kilkanaście kwiatów bukiet który otrzymała ciocia był z 5 starymi różami żałuję że nie mogę tu dołączyć zdjęć. Kwiaty padły na drugi dzień . Nigdy więcej. Karolina Borowska
Wiązanka pogrzebowa
Wiązanka zamówiona za granice na pogrzeb cioci, miała być wyrazem szacunku dla bliskiej - ponieważ nie mogliśmy pojechać na pogrzeb - okazała się zupełnym nieporozumieniem. To co prezentowane jest na stronie nie ma nic wspólnego z tym co jest dostarczane. Kwiaty inne, jakość słaba a szarfa pogrzebowa to było jakiś smutny żart. Napisane odręcznie pismem osoby, która uczy się pisać na dodatek z błędami - brak polskich liter. Radzę tą firmę omijać szerokim łukiem
Zdecydowanie nie polecam.Zamowilam…
Zdecydowanie nie polecam.Zamowilam sernik okrągły.Pieniadze mają na koncie ode mnie.Dostalam odp na maila,że i tak sernik nie były dziś dostarczony i w poniedziałek cukiernia nieczynna po przesunięciu zamówienia na 5.08.Mam tylko stres,a teraz pan tel.nie odbiera.Prosze uważać na tę firmę.Pelen stres.Pozdrawiam.Ewa
Zamówienie nie zostało dostarczone
Zamówienie nie zostało dostarczone w podanym wcześniej dniu. Brak informacji o opóźnieniu. Nie polecam korzystania z usług tej "firmy". Na stronie firmy pisze tylko o możliwości dostarczenia kwiatów w innych godzinach, natomiast nie ma żadnej wzmianki o zmianie daty. Brak szacunku dla ludzi!
Never again..basically the bouquet my…
Never again..basically the bouquet my mum received was ugly and didn't look at all like the one I have ordered!!!
Brak realizacji zamówienia
Brak realizacji zamówienia. Odbiorca nie otrzymał kwiatów. Plus za szybkie odpisywanie na wiadomości e-mail. Próbowali przenieść winę na odbiorcę, że niby nie było nikogo w domu więc kurier zostawił kwiaty pod drzwiami (kwiatów oczywiście nie bylo). Niestety, jako że kurier postąpił niewłaściwie (na ich stronie zapewniają, że kurier będzie dzwonił i ewentualnie kwiaty będą do odebrania w kwiaciarni) domagałam się zwrotu kosztów. Całe szczęście po kilku dniach pieniądze były na koncie. Z recenzji innych osób oraz zdjęć jakie są dodawane na Facebook - to nie pierwsza taka sytuacja. Nie polecam
Nigdy więcej
Nigdy więcej - platforma nie warta zaufania - w przeszłości zostały dostarczone małe kwiaty pomimo zamówienia dużego, tragiczne negocjacje z ich obsługą. Teraz kwiaty nie dotarły na dzień matki, brak jakiejkolwiek informacji o opóźnieniu. Po kontakcie z obsługą dostałam info, że kwiaciarnia pominęła zamówienie i propozycję zwrotu kosztów bez żadnej rekompensaty za brak realizacji usługi. Firma ni
Zdecydowanie nie polecam
Zdecydowanie nie polecam. Zamówienie nie dotarło do rodziców na rocznicę ślubu, po kontakcie z konsultantem miało dotrzeć następnego dnia z przeprosinami za opóźnienie. Kilka godzin później otrzymałam wiadomość, że moje zamówienie zostało anulowane. Po kilkudziesięciu próbach kontaktu (infolinia czynna do 12, choć informacja o tym faktycznie jest na stronie, to z pewnością nie wpływa ona na pozytywny wizerunek firmy; na odpowiedź z czatu czekałam 4 godziny) i ostatecznym otrzymaniu maila, pan bez nazwiska próbował mi wmówić, że anulowali zamówienie, ponieważ żądałam zwrotu kosztów, choć nic takiego nie miało miejsca - pytałam o możliwość reklamacji oraz dostępne formy rekompensaty - czy w jej ramach mieści się zwrot kosztów. W związku z tą rekompensatą zaproponowano mi natomiast 20% zniżki na kolejne zamówienie - co można potraktować tylko jako słaby żart, bo większość ludzi po tak fatalnym doświadczeniu z tą firmą zapewne do niej nie wróci. Podsumowując - bardzo słaby kontakt, niemożliwe jest dodzwonienie się po południu, kilkugodzinne oczekiwanie na odpowiedź z czatu, samowolne anulowanie zamówień. Tylko na temat kwiatów nie mogę nic powiedzieć, bo - cóż - po prostu ich nie otrzymałam. Może to i lepiej. Szczerze nie polecam.
DNO!!!
Dostarczono ZUPEŁNIE inny bukiet niż zamówiony!!! OSZUŚCI!!!
Zapłaciłam 400 zł za duży bukiet…
Zapłaciłam 400 zł za duży bukiet piwonii, ulubionych kwiatów mojej mamy, które chciałam jej przesłać na urodziny. W miejsce piwonii dostała brzydki, mieszany, różowy bukiet i euroflorist twierdzi, że to jest w porządku, bo tak było małym druczkiem napisane pod zdjęciem. Nigdy więcej u nich nie zamówię kwiatów, zdecydowanie odradzam wszystkim tę firmę i jej usługi.
bukiet totalnie inny niz zamówiłam
bukiet totalnie inny niz zamówiłam za 300 zł- miały byc same jasno różowe piwonie, a dostałam kiczowate róże z goździkami w kolorystyce bordowej jak na pogrzeb (to dwa gatunki kwiatów ktorych nie cierpie). Sklep ma gdzieś klienta, nie powiadomili o zmianie, nie rozpatrzyli mojej prosby, nie zwrocili ani grosza pomimo zlego przygotowania zamówienia. STANOWCZO ODRADZAM
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.