Wij hebben een window outlet airconditioner gekocht. Deze zou moeten passen op een velux dakraam. Dit is met geen mogelijkheid te plaatsen in dit dakraam. Uiteindelijk met schroeven vast gezet ipv kle... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
We kunnen heel veel vertellen over Eurom, maar het kan ook kort. Sinds 1974 ontwikkelen en verkopen wij elektrische producten. Deze producten zijn onderverdeeld in zeven hoofd-categorieën: Reiniging Tuin & Recreatie Terrasverwarming Permanente verwarming Verwarming Klimaatbeheersing Aggregaten Door te blijven ontwikkelen en innoveren zijn de producten altijd actueel en up-to-date. Een belangrijk onderdeel daarvoor is vernieuwing: zowel in gebruik als in hoe het product er uit ziet. Zo proberen wij steeds betere en mooiere producten te ontwikkelen die in elke woning goed zal staan.
Kokosstraat 20, 8281 JC, Genemuiden, Holanda
- +31 38 385 4321
- info@eurom.nl
- eurom.nl
No consta que solicite reseñas
Ha contestado el 42% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Heeeeel veel water uit de airco
We hadden 3 airco's gekocht vorig jaar hoop gedoe alle 3 verloren heeeeeel veel water we wilde ze terugsturen. Een heel gedoe want licht zijn ze niet. Toch maar bellen want Nederlandse klantenservice is top ook de medewerkers aan de telefoon. De simpele oplossing 2 dopjes plaatjes is de oplossing. Het klonk echt te simpel maar oké meneer weet het vast. Ook heel vriendelijk dat er dopjes en een slang worden opgestuurd. We dachten echt een miskoop te hebben gedaan niet dus. Nu wachten we nog voor de andere airco's op de dopjes maar dat komt ook goed. Bedankt Toppers want een bedrijf kan niet zonder prettige en eerlijke medewerkers.
Menselijk contact. I’m loving it!
De klantenservice van Eurom is gewoon telefonisch te bereiken. Dat niet alleen je krijgt direct een echt mens (de receptie) aan de lijn. Deze persoon reageert ook gewoon als een individu; er wordt geen voorgekookt script gevolgd. Vervolgens werd ik doorverbonden met een persoon die oprecht kennis van zaken en de producten had. Het klinkt allemaal heel normaal, maar het is heel bijzonder; geen computer, geen script, gewoon service op basis van wat zich aandient. Heel goed Eurom!
Ik heb de Eurom split airco MDA Woods…
Ik heb de Eurom split airco MDA Woods 18 (5200W) nu zes jaar in gebruik gehad, en helaas is mijn ervaring allesbehalve positief. Na normaal gebruik is de airco volledig defect geraakt. Volgens de monteur is er vocht in de printplaat terechtgekomen, waardoor de volledige printplaat vervangen moet worden.
Voor een apparaat in deze prijsklasse mag je verwachten dat het veel langer meegaat dan zes jaar, zeker wanneer het netjes wordt onderhouden en normaal gebruikt wordt. Het is teleurstellend dat een essentieel onderdeel zoals de printplaat zo slecht beschermd blijkt te zijn tegen vocht, iets wat bij een airconditioningsysteem juist extra belangrijk is.
Kortom: grote tegenvaller. Ik had gehoopt op een duurzaam en betrouwbaar product, maar dat is helaas niet waargemaakt. Ik kan deze airco daarom niet aanbevelen aan anderen.
Update reparatie van de airco is 28 juli kosten ongeveer €500,-
Window outlet airconditioner
Wij hebben een window outlet airconditioner gekocht. Deze zou moeten passen op een velux dakraam. Dit is met geen mogelijkheid te plaatsen in dit dakraam. Uiteindelijk met schroeven vast gezet ipv klemmen.
Slechte ervaring met zowel SaniTowel 750 en Sani Towel 800 Wifi.
2 jaar terug een SaniTowel 750 gekocht. Werkte goed, al was ie erg lastig te programmeren (liggend op de grond) totdat er segmenten op het display permanent aan bleven staan waardoor een 3 en een 2 er hetzelfde uitzagen.
Na 2 jaar wilde ie helemaal niet meer in de programmeermodus en besloten we uiteindelijk een nieuwe SaniTowel met Wifi te kopen om programmeren eenvoudiger te maken.
In eerste instantie was het koppelen aan onze wifi simpel en werkte alles prima, maar na plm. 1 maand viel de wifi uit en kon ik geen verbinding meer krijgen, al werd het apparaat nog wel prima (via Bluetooth) gedetecteerd in de Tuya app. Hij vond de wifi SSIDs nog
wel, maar met een heel zwak signaal (te zwak om te verbinden?). Raar, want de mobiele telefoon er pal naast had juist een heel sterk signaal voor dezelfde wifi netwerken (ik heb er 4).
Eurom ingeschakeld en daar kreeg ik alleen maar nutteloze adviezen van, o.a.: "wij ondersteunen geen wifi repeaters, dus u moet rechtstreeks met de router verbinden". Dat het een maand eerder nog wel werkte was niet van belang.
Na 2 weken getob besloot ik het ding van de muur te halen en beneden in de gang naast de router nog een poging te doen. En o wonder: toen werkte configuren wel. Opnieuw opgehangen en het werkt nu nog steeds, al zegt de Tuya app dat het signaal "Poor" is.
Persoonlijk vermoed ik dat de antenne niet goed is ontworpen en dat er wellicht geen rekening is gehouden dat zo'n groot stuk metaal pal boven de antenne voor een hoop afscherming zorgt.
Enfin. voorlopig werkt het weer, maar ik denk niet dat ik ooit nog een Eurom zal kopen.

Respuesta de Eurom
De Eurom 2000+ hogedrukreiniger heeft 5…
De Eurom 2000+ hogedrukreiniger heeft 5 jaar lang goed gewerkt, maximaal 1-2 keer per jaar gebruikt. Vandaag stopte hij echter plotseling met werken. Ik had meer verwacht van dit apparaat.
Topservice van Eurom
Door een foutje in de postcode werd mijn bestelling op het verkeerde adres geleverd. Eurom nam zelf contact met mij op en heeft het netjes opgelost. Binnen een week had ik alsnog mijn bestelling in huis. Snelle en goede service!
Eurom IR remote reads BADLY WRONG
Bought a Eurom IR panel for the bathroom via Hornbach.
First remote sensor came with a cracked glass. The replacement came and I saw that it was reading 3-4 degrees too high without any heating in the area.
Checked it with six other different temperature sensors all NEXT to the Eurom sensors. They were all within 1 degree but both the Eurom sensors both read between 3-5 degrees too high.
Eurom contacted by Hornbach and Eurom said this was NORMAL and I should take it into account when setting desired temperature... RIDICULOUS!!
Up to 5 degree error may be normal for EUROM but it is NOT the tolerance other manufacturers have. Other manufacturers say tolerance is within 0.5-1 degree..
Eurom 3-5 degrees error makes it almost UNUSABLE.
My wife will NEVER get used to setting a 3-5 degree higher temperature that she actually wants.

Snoer is veel te kort
Een mooi verwarmingspaneel, alleen het snoer is veel te kort.
Helaas moet je dan met een verlengsnoer gaan werken!

Eurom Alutherm Sani 800 Glass Wifi temperatuurinstelling lastig
Een Eurom Alutherm Sani 800 Glass Wifi aangeschaft. Kan ingesteld worden op 400 en 800 watt. Opgehangen in toiletruimte. Ingesteld op 400 watt. Werkt slecht, thermostaat staat niet af. En als ie afslaat, warmt deze pas weer op 4 graden onder ingestelde temperatuur (dus dan erg koud). Wifi instellen , een ramp. Moet je eerst je router aanpassen. Gebeld, antwoord, niet geschikt voor kleine ruimte, staat nergens in beschrijving.
Nu een Mill 400 wifi besteld, werkt perfect, thermostaat zeer nauwkeurig en instellen wifi en app, fluitje van een cent. Zelfs verbruik kWh, wordt per uur aangegeven in app.
De reactie van Eurom gelezen op 3 febr 2026
Ik heb met klantenservice na het probleem gebeld. Toen is duidelijk aangegeven dat de kachel opwarmt naar bijv 19 gr. dan afslaat en dan terugzakt, tot het ca 14 gr is en dan pas weer opnieuw opwarmt. Dus dan is het 14-15 gr in de ruimte
Het opwarmen liep zelfs door tot 21 gr en duurde in totaal ca 30min.
Mogelijk had ik een apparaat wat niet goed functioneerde, maar gezien de uitleg van klantenservice zou dit zo horen. Jammer!
Wifi ik heb een KPN router, waarop alle apparaten via wifi, zonder problemen en heel eenvoudig verbonden kunnen worden. Bij de Eurom kachel lukte dit niet.
Ik heb nu ook 400 W, geen probleem in dezelfde ruimte, nauwkeurig tot op 0,2 gr.

Respuesta de Eurom
Vriendelijke, behulpzame en meedenkende service
Dit bedrijf heeft een byzonder goede en vriendelijke service, ik heb gesproken met N.D.
Hij heeft mij uitgebreid geholpen om de juiste lampjes voor de twee verschillende kacheltjes na een misverstand van mijn kant twee maal toe te sturen zonder extra verzendkosten!!
Goed merk en service met een pluim!
Ik heb 3 Eurom Alutherm WiFi kachels in gebruik en ik ben daar erg tevreden over. De prijs is scherp, de kachels zijn veilig en van een prima kwaliteit en ze zijn eenvoudig bedienbaar.
Complimenten in het bijzonder voor Niek Driesen van de customer service afdeling die mij ontzettend blij heeft gemaakt met zijn hulp m.b.t. reserve onderdelen.
had geen goede beschrijving gegeven van…
had geen goede beschrijving gegeven van de cooler
maar na uitleg moet ik toe geven dat ik fout lag.
Goede service na onderdeel dat stuk was. Nieuwe gekregen.
Super snelle levering!!
Netjes opgelost
Het magazijn had een verkeerde stofzuigerzak geleverd terwijl de juiste besteld was. Vervolgens stuurde men een nieuwe zak toe maar wij waren een weekje op vakantie en sindsdien was alles spoorloos. keurig opgelost, alsnog geleverd verzendkosten kwijtgescholden.

Respuesta de Eurom
Ik heb een eurom smart elektrische…
Ik heb een eurom smart elektrische kachel gekocht, ben enkel benieuwd of dit een zuinig apparaat is wat het verbruikt
Eurom Dry Best 20…
Onze Eurom Dry Best 20 had het plotseling begeven. De garantie periode was voorbij maar wij zijn fantastisch geholpen door de techn. dienst, dhr. Niek Driessen. Omdat er een onderdeel niet geleverd kon worden en wij vooral in de winter het apparaat gebruikten zaten wij erg omhoog. Wij hebben een ander apparaat kosteloos ontvangen en zijn heel erg blij met de vlotte en goede afhandeling van onze klacht.
Sorry but the app/wifi is about the…
Sorry but the app/wifi is about the worst I have ever experinced. Two electric heaters but none able to connect to a hotspot - And absolutely no help in the "Help", regarding this. Well yes sort of "Try adding them manually" but this ends up in excatly the same place as the auto-connect.

Douchekacheltje maakt rammelend lawaai
Douchekacheltje maakt rammelend lawaai.
Zit onbalans in de waaier...
Voor 40e ga ik deze nu niet retourneren met alle rompslomp eromheen maar heb er nu ook geen plezier van. Dus op zoek naar een andere.

Respuesta de Eurom
Más información sobre otros tipos de reseñas.