We hadden 3 airco's gekocht vorig jaar hoop gedoe alle 3 verloren heeeeeel veel water we wilde ze terugsturen. Een heel gedoe want licht zijn ze niet. Toch maar bellen want Nederlandse klantenservice... Ver más
De klantenservice van Eurom is gewoon telefonisch te bereiken. Dat niet alleen je krijgt direct een echt mens (de receptie) aan de lijn. Deze persoon reageert ook gewoon als een individu; er wordt gee... Ver más
Ik heb de Eurom split airco MDA Woods 18 (5200W) nu zes jaar in gebruik gehad, en helaas is mijn ervaring allesbehalve positief. Na normaal gebruik is de airco volledig defect geraakt. Volgens de m... Ver más
Wij hebben een window outlet airconditioner gekocht. Deze zou moeten passen op een velux dakraam. Dit is met geen mogelijkheid te plaatsen in dit dakraam. Uiteindelijk met schroeven vast gezet ipv kle... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
We kunnen heel veel vertellen over Eurom, maar het kan ook kort. Sinds 1974 ontwikkelen en verkopen wij elektrische producten. Deze producten zijn onderverdeeld in zeven hoofd-categorieën: Reiniging Tuin & Recreatie Terrasverwarming Permanente verwarming Verwarming Klimaatbeheersing Aggregaten Door te blijven ontwikkelen en innoveren zijn de producten altijd actueel en up-to-date. Een belangrijk onderdeel daarvoor is vernieuwing: zowel in gebruik als in hoe het product er uit ziet. Zo proberen wij steeds betere en mooiere producten te ontwikkelen die in elke woning goed zal staan.
Kokosstraat 20, 8281 JC, Genemuiden, Holanda
- +31 38 385 4321
- info@eurom.nl
- eurom.nl
No consta que solicite reseñas
Ha contestado el 42% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Top service.
Top service.
per vergissing verkeerde afstandsbediening online besteld voor heater .
Ondanks dat we zelf in fout waren , is onze de juist afstandsbediening kosteloos toegestuurd.
Dikke merci voor deze uitzonderlijk goede service
ik had een vacumzak voor mijn bladbazer…
ik had een vacumzak voor mijn bladbazer gekocht bij levering bleek hij te groot 2x een retoertickert gevraagd dan maar een mail naar de klantendienst nooit een antwoord gekreggen heb ook een ruil voorgesteld maar niets..dus koop ik nooit nog iets van eurom.

Respuesta de Eurom
Informatie gevraagd over Sani-Fanheat…
Informatie gevraagd over Sani-Fanheat 2000R en zeer duidelijke uitleg gekregen.
Bedankt daarvoor
Wat een topper dit bedrijf.
Wat een topper dit bedrijf.
Niek heeft me te woord gestaan en mijn probleem opgelost.
We hebben een splitairco van eurom met een wifi module. met de module kun je de airco per telefoon bedienen. na wisseling van ons modem, kon de app niet meer geïnstalleerd worden. het Chinese bedrijf ondersteund de app niet meer..
Ik krijg nu GRATIS van Niek een kastje welke ik kan koppelen aan de airco en hun eigen eurom smart app.
top top top...
Top garantie
Was een dopje van mijn Airco kwijt; Eurom een mail gedaan en na een reactie van Niek Driessen heb ik binnen 24 uur een nieuw dopje. GRATIS! Bedankt Niek & Eurom! Dikke aanraders
Nieuw onderdeel onkruidborstel zonder…
Nieuw onderdeel onkruidborstel zonder problemen toegezonden. Buiten garantie termijn.
Draait nu weer prima
Zeer goede Customer Service
Gisteren aan het eind van de dag contact gehad met Niek van de Customer Service van Eurom en vanochtend vroeg al onderdelen geleverd. Zeer nette en snelle service. Complimenten!
Service met een pluim!
Onze 6 jaar oude veranda heater viel steeds uit. Onze haarden specialist wilde er niet aan en toen gebeld met Eurom zelf. Stijn zou er naar kijken of er nog onderdelen waren, model werd namelijk niet meer verkocht. Opgestuurd en 5 dagen later keurig gerepareerd terugontvangen. Veel dank!
Verwarmt goed maar die app verbinden…
Verwarmt goed maar die app verbinden werkt voor geen meter en is ook heel ingewikkeld

Respuesta de Eurom
De beschrijving van hun toestellen…
De beschrijving van hun toestellen geven aan "perfect als permanente verwarming"
de handleiding geeft echter aan "Dit product is alleen geschikt voor ..... incidenteel gebruik."
bij navraag is het antwoord van Eurom =
""U kunt dit toestel prima gebruiken als permanente verwarming, daar is de Alutherm zeker geschikt voor. Het blijft wel op eigen risico om het toestel continu te gebruiken. ""
oftewel Eurom garandeerd niet dat het veilig is om het toestel permanent aan te laten.
van indekken gesproken.

Respuesta de Eurom
EUROM infra rood paneel 425W met WIFI via app…
Pas een EUROM infra rood paneel 425W met wifi bediening via app gekocht bij HUBO.
1. De temperatuur aanduiding op de app is zeer onduidelijk, vb: 24° graden wordt voorgesteld als 2 met de 4 erover gedrukt. Puur amateurisme
2° De ingebouwde roomtemperatuur sonde op het toestel geeft een verschil van 8°C met de werkelijk gemeten room temperatuur via een kwik thermometer !!!! Anno 2023 kan dit toch niet meer.
Convectorkachel voldoet niet aan verwachting
Convectorkachel voldoet niet aan de verwachting. Er is een te grote spreiding tussen het inschakelen en uitschakelen. Op het ene moment is het te warm in de ruimte en dan moet de temperatuur weer 2 graden zakken voordat de kachel weer inschakeld. Dit voelt niet comfortabel .Reactie leveransier jammer voor u wij doen er niets aan.
Garantie bij Eurom werkt geweldig. HULDE
Begin vorige week functioneerde onze EUROM ALUTHERM van 2500 Watt met WIFI niet meer. Deze heb ik via Hornbach in Sittard Geleen gekocht. Dankzij bemiddeling van Hornbach met Eurom kreeg bijna per omgaande een nieuwe toegestuurd.
De oude verwarming heb ik via DHL teruggestuurd.
Uitstekend materiaal en prima service
Uitstekend materiaal en prima service. We hadden een Eurom ALUTHERM 1500 WIFI gekocht via Coolblue.
Helaas is door onze kleindochter de afstandsbediening in de toilet pot terecht gekomen. Dom dom. We wilden een nieuwe bestellen, maar ze sturen een nieuwe kosteloos op. Zo kan het dus ook. Dat is wat ze noemen after service. Keep up the good work. Bedankt Niek.
Betere service bestaat niet.
Bij een bouwmarkt een Eurom product gekocht. Een miniem onderdeeltje miste, dat kan natuurlijk wel eens gebeuren. Eurom gemaild. Volgende dag het onderdeeltje én een hele set, waar het onderdeeltje aan vast zat, al ontvangen. Betere service bestaat niet.
Mobiles Klimagerät AC2021
Mobiles Klimagerät nach 3Jahren ausgefallen. Sehr freundlicher Service. Gerät konnte kostenlos an Eurom geschickt werden. Ergebnis, Gerät defekt. Eurom sendet auf Kulanz neues Gerät. Perfekter Service.
U. Krüger
Twee maal op verschillende plekken een…
Twee maal op verschillende plekken een infrarood paneel aangeschaft ( 601w)
Bij alle twee geeft de interne sensor een veel te lage omgevingstemperatuur aan . Als de remote sensor wordt aangesloten klopt de temperatuur wel ( maar dat was niet het plan )
Misleidend afbeelding op website
Electrische kachel gekocht van 400 euro en op plaatje website heel mooi. Na aanschaf bleek er precies onder de vlammetjes en grote witte "verboden iets voor te hangen plaatje te hangen" (op zware kachel) dit was niet op de foto dus ik dacht dat dat eraf kon. eerst met sop toen met wasbenzine en toen met aceton. Plaatje bijna weg maar kachel lelijke plek. Eurom mail gestuurd dat de foto misleidend was en of ze iets hadden om het te herstellen maar nietszeggend antwoord. Dus ik vind dat zij op zijn minst dit een beetje op moeten lossen. Plaatje voldeed niet aan de werkelijkheid en zo een sticker op de voorkant van je kachel slaat nergens op doe het dan aan de achterkant.
Aankoop Walldesignheat en Sani Fanheat
In verband met de aanschaf van zonnepanelen, zijn wij er toe overgegaan om een gedeelte van het huis, daar waar het mogelijk is, elektrisch te gaan verwarmen.
Wij hebben in eerste instantie de Wall Designheat WiFi aangeschaft.
Een prima apparaat rustig en goed de warmte gevend, wij zijn enthousiast.
Tevens ingesteld op het WiFi netwerk en ook dat werkt, echter wij hebben 2 frequenties, de 2,4 GHz en de 5 GHz band en deze zijn gekoppeld met een wachtwoord in het modem. Nadat de kachel ingesteld was op de 2,4 GHz band is het systeem terug gezet in de koppelstand.
Helaas werkt de WiFi van het apparaat dan niet, vreemd, want dit is niet het eerste apparaat wat op de gekoppelde banden staat.
Het is raar dat het apparaat ( reeds ingesteld op de 2,4 ) niet automatisch deze band gekoppeld houdt.
Voor de rest, zoals ik eerder memoreerde, een prima apparaat.
Als je dan iets goeds hebt gevonden dan ga je verder zoeken voor een andere plek in het huis en dat is de badkamer.
Dat is de Sani-Fanheat 2000R geworden.
Zowel bij de Wall Designheat is ook bij de Sani Fanheat geen geluidsnorm opgegeven
Jammer want daar gaat het mis.
Je leeft in de veronderstelling dat het geluidsniveau op dezelfde norm ligt als de Designheat echter dat is niet zo.
Het geluid wat hij produceert is zeker 70 a 80 dB en misschien nog hoger.
De Sani maakt een enorm lawaai en ruikt niet fris.
Inmiddels is de Sani al gedemonteerd en ligt in de garage, een flop.
Misschien kunt u als leverancier de juiste dB waardes in uw specificaties opnemen dan weet ik zeker dat ik hem niet gekocht zou hebben.
Helaas hebben wij geen antwoorden gekregen van Eurom, vandaar deze minder goede review.
Más información sobre otros tipos de reseñas.