Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We hadden 3 airco's gekocht vorig jaar hoop gedoe alle 3 verloren heeeeeel veel water we wilde ze terugsturen. Een heel gedoe want licht zijn ze niet. Toch maar bellen want Nederlandse klantenservice... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De klantenservice van Eurom is gewoon telefonisch te bereiken. Dat niet alleen je krijgt direct een echt mens (de receptie) aan de lijn. Deze persoon reageert ook gewoon als een individu; er wordt gee... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb de Eurom split airco MDA Woods 18 (5200W) nu zes jaar in gebruik gehad, en helaas is mijn ervaring allesbehalve positief. Na normaal gebruik is de airco volledig defect geraakt. Volgens de m... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wij hebben een window outlet airconditioner gekocht. Deze zou moeten passen op een velux dakraam. Dit is met geen mogelijkheid te plaatsen in dit dakraam. Uiteindelijk met schroeven vast gezet ipv kle... Ver más

Información sobre la empresa

1. Mayorista de electrodomésticos

Escrito por la empresa

We kunnen heel veel vertellen over Eurom, maar het kan ook kort. Sinds 1974 ontwikkelen en verkopen wij elektrische producten. Deze producten zijn onderverdeeld in zeven hoofd-categorieën: Reiniging Tuin & Recreatie Terrasverwarming Permanente verwarming Verwarming Klimaatbeheersing Aggregaten Door te blijven ontwikkelen en innoveren zijn de producten altijd actueel en up-to-date. Een belangrijk onderdeel daarvoor is vernieuwing: zowel in gebruik als in hoe het product er uit ziet. Zo proberen wij steeds betere en mooiere producten te ontwikkelen die in elke woning goed zal staan.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Ha contestado el 42% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

3,2

Todas las opiniones

14 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Eurom mon soleil dsp 400 wifi

Eurom mon soleil dsp 400 wifi

- schoef om pootjes vast te zetten kreeg ik niet los. Diverse schroevendraaiers geprobeerd. Helaas schroefkop steeds meer beschadigingen. Bij andere 3 schroefjes geen issue
- connecten met wifi is helaas niet gelukt. Van alles geprobeerd. Zelfs extra netwerk aangemaakt met alleen 2,4mhz. Reset uitgevoerd maar niets hielp. Eurom zelf gebeld voor extra tips. Normaal moet het binnen 4 stappen (1min) verbonden zijn. Lees dat ik niet de enige ben.
- de plaat geeft maar 20 cm voelbare straling. Plaat is aan de achterkant net zo warm als aan de voorkant. Ik vond het een tegenvaller.

Op basis van mijn ervaringen het product teruggebracht.

14 de septiembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

We waren afsluitdopje van waterafvoer kwijt. Gemaild met vraag hoe daar aan te komen. Gelijk reactie dat het dopje gratis wordt toegezonden als garantie.
Echt Topservice!!

25 de agosto de 2022

Airco Eurom AC 18 split

Airco Eurom AC 18 split na 15 x gebruiken doet koeling het niet meer (3 jaar)
reactie Hornbach na 1,5 week GEEN
reactie EUROM, Pech gehad, geen garantie.
Dus koop die zooi NIET

5 de agosto de 2022

Eurom Coolperfect 180 WiFi gekocht met defecte sensor

Eurom Coolperfect 180 WiFi gekocht met nog bijna een jaar garantie. Temperatuur sensor blijkt niet naar behoren te werken en in de eerste reactie erkennen zij het probleem, dat de compressor de sensor beïnvloedt.

Als oplossing zou ik zelf een Tado thermostaat aan moeten schaffen van 100€, dit ga ik natuurlijk niet doen.

Ik stelde voor dat Eurom mij deze gratis verstrekt, maar dat wordt geweigerd, ik mag het uitzoeken. Dat ga ik ook doen via mijn rechtsbijstand verzekering.

Eurom neemt geen verantwoordelijkheid voor een ondeugdelijk product, waardeloze firma.

18 de julio de 2022

Super service!

Super service!

Een onderdeel van onze trolleyspuit was niet los leverbaar, helaas.
Maar door inspanning van Niek kregen wij zonder kosten een vervangende pomp opgestuurd hoewel ons apparaat al 5 jaar oud was.
Nogmaals hartelijk dank.

3 de mayo de 2022

Een super service

Een super service! Probleem met onze remote control voor een toestel dat we enkele jaren geleden aankochten, en we kregen na een paar dagen al een vervang-remote in de bus, zonder kosten. Ik ben onder de indruk!

4 de abril de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

2.5 jaar geleden een heater gekocht bij…

2.5 jaar geleden een heater gekocht bij Eurom.
Bij lage stand piepte de heater enorm.
Gebeld en kon het product terug sturen.
Nu doet hij het weer als nieuw
Gewoon top service, zonder moeilijk te doen geholpen worden maak je niet vaak meer mee.
grote klasse.

29 de marzo de 2022

sproeitoestel Backup 1809

Hallo . ik ben Theo uit Belgie ik heb geweldig goeie ervaring met deze firma , een toestel gekocht bijna 2 jaar geleden nog 1 maand garantie het probleem gemeld , zeer snel een antwoord en 2 dagen later was het onderdeel bij mij thuis geleverd zonder kosten en met een zeer vriendlelijke email , zelden mee gemaakt zulke service , nogmaals hartelijk dank aan het team en doe zo voort, indien ik een 6 op 5 kon geven kregen jullie die van mij !!!!!

22 de marzo de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enige tijd terug een Complete Room…

Enige tijd terug een Complete Room Heater 3000 van de firma Eurom gekocht.

Het is een mooi, degelijk en goed werkend apparaat.

Helaas had onze jonge hond eens goed zijn tanden in de afstandsbediening gezet en werkte deze niet meer.

Eurom gebeld om een nieuwe te bestellen. Er werd verzocht mijn adresgegevens door te geven zodat ze een nieuwe konden verzenden, de factuur zouden ze dan achteraf doen toekomen.

De dag erna ontvang ik een mail van Eurom
dat ze de afstandsbediening zo snel mogelijk gingen versturen en deze onder de garantie lieten vallen.

In principe hadden ze daar de schade aan de afstandsbediening onze eigen schuld was ontstaan, kosten in rekening kunnen brengen voor een nieuwe.

Van mij krijgt Eurom voor de coulante en snelle service 5 sterren

27 de enero de 2022

Sani-Wall-Heat 2000 Wifi : 3 mankementen binnen de kortste tijd

Sani-Wall-Heat 2000 Wifi
EAN 8713415343007
Na vakkundige plaatsing van dit toestel volgens de aangegeven methode werd na het eerste gebruik al vastgesteld dat de beweegbare luchtstroomgeleider al zichtbaar vervormd was door de warmte.
Enkele weken later sloeg het LED-display volledig tilt, en kan de bereikte temperatuur niet juist meer afgelezen worden.
Bediening van onze rolluiken gaf ook telkens een piepje op de afstandsontvanger van deze verwarmin g ??
2 maanden later maakt het opstarten van deze verwarming de andere gezinsleden wakker door het oorverdovend trillingsgeluid van de ventilator.
Door al deze mankementen heb ik deze verwarmingskachel reeds na enkele maanden buiten dienst gesteld !
Daar ik door mijn beroep wel iets van elektronica ken, heb ik besloten om dit toestel eens te openen en van naderbij te bekijken: De eerste indruk was positief, alhoewel het LED-cijferdisplay duidelijk van een minderwaardige chinese makelij is (cijferdisplays en stuurelektronica heb je in goede en slechte kwaliteit)
Bij nader toezien werd ook het probleem van de luidruchtige ventilator duidelijk; De as van de radiale ventilator loopt niet door , maar bestaat slechts uit 2 losse uiteinden, die dan aan de motor en aan de andere kant aan iets dubieus gekoppeld wordt, dat voor een roulement zou moeten doorgaan !! Dit, samen met het kunststof ventilatorrad dat dus niet in lijn ligt, zorgt voor de grote trillingen van de ventilator, en dus voor het onredelijke geluid.
Alhoewel ik veel verwachtingen had bij dit EUROM toestel, ben ik momenteel alle vertrouwen kwijt bij EUROM.

11 de diciembre de 2021

Service

Had een afdichtingsringetje nodig voor mijn hogedrukreiniger. Werd na het sturen van een mail keurig geholpen door Niek die niet moeilijk deed en het ringetje toezond.
Prima geholpen het apparaat werkt weer.

22 de septiembre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service na vorst schade

Door de afgelopen vorst periode is mijn spanghaspel van Eurom beschadigd geraakt.
Ik heb contact opgenomen met de klantenservice, welke binnen 1 werkdag reageerde.
Probleem voorgelegd en werd gelijk super geholpen!

Goede producten en goede service

22 de febrero de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle, coulante en vriendelijke service!

Van mijn infraroodpanelen was ik de voetjes kwijtgeraakt. Niek van Eurom reageerde meteen op mijn vraag om nieuwe te bstellen. Ik had ze een dag later in huis, maar jammer genoeg ontbraken de afdekdopjes. Na een mailtje werd meteen toegezegd een nieuw setje op te sturen en andere mocht ik houden. Snelle, coulante en vriendelijke service!

17 de febrero de 2021

Zeer klantvriendelijk bedrijf

Na aankoop van een eurom force 3000IND hogedrukreiniger bleek na een week ineens (misschien door de kou) een koperen koppeling kapot gesprongen te zijn.

Niek van de Eurom klantenservice heeft mij uitstekend geholpen en meteen een vervangend onderdeel toegestuurd, Ik ben gewend dat een klantenservice altijd moeilijk doet, het was dus een verademing om een keer goed geholpen te worden zonder problemen of miscommunicaties!

17 de febrero de 2021

Super service van Eurom…

Wat een geweldige service van Niek van Eurom. Onze kachel van 3 jaar oud heeft een afstandsbediening welke niet meer goed werkte. Na een mailtje aan Eurom sturen zij kosteloos een nieuwe afstandsbediening. Super service! Bedankt Niek van Eurom!

20 de noviembre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

GEWELDIGE SERVICE BIJ EUROM- dat zie je…

GEWELDIGE SERVICE BIJ EUROM- dat zie je niet vaak meer tegenwoordig! EUROM 2000 Amber smart defect- eerst een gehad waar we LANG plezier van hebben gehad! Nu een defect na twee jaar.... EN EEN HELE NIEUWE ONTVANGEN! Dat is nog eens service!!
Joop Schaafsma Callantsoog

24 de mayo de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heb een kachel online besteld en deze…

Heb een kachel online besteld en deze is incompleet geleverd! Na verschillende telefoontjes en mailverkeer is het 2 maanden later nog steeds niet opgelost! Men beloofd van alles maar er komt niets van terecht. Ik raad je af zaken met deze firma te doen!

19 de diciembre de 2019

Best customer service....

Best customer service I have come across. We have bought Safe-t Convect 2200 and had an issue with a remote control.
Contacted customer service and received a replay next day. The issue was solved one day after that. Keep up the service Eurom.

4 de diciembre de 2019
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.