Consulta las opiniones de los clientes
Tot op heden mijn bestelling niet ontvangen terwijl op hun website via 'volg mijn bestelling' wordt beweerd van wel. Nooit bevestiging gekregen van levering via email. Op mijn emails wordt niet geantw... Ver más
Bestelling en geld overgemaakt, via email status geleverd wacht er nog steeds op. Diverse emails gestuurd wacht nog steeds op antwoord. Site geeft reklame 24/7 bereikbaar of antwoordt binnen 2 w... Ver más
Oplichterij!
Bestelling geplaatst en betaald meer dan 4 maanden geleden. Verschillende keren contact opgenomen maar nooit antwoord gekregen. Geen goederen ontvangen en geld kwijt! Hoe is het mogelijk dat zo een oplichters nog mogen adverteren op Pinterest? KOOP DAAR NOOIT IETS: JE BENT ZEKER VAN 1 DING: UW GELD IS VERDWENEN!
Fupfirma
Fupfirma ! Bestilte løbenederdel 21. juli. Pengene blev trukket 23. juli, men jeg har aldrig fået min nederdel. Har prøvet at skrive til firmaet flere gange, de lover at reagere indenfor 2 dage, men de svarer ikke.
Hold fingrene langt væk fra dette firma, de er uærlige !
Skriver dette som skræk og advarsel til andre, så I ikke også bliver snydt !!!
FUP firma
FUP firma, jeg har ikke modtaget min vare men betalt!!
0 stjerner!
0 stjerner!!
Har bestilt og fået bekræftelse men ingen varer. Pengene, Jow dem har de skam trukket 😠
FUP FIRMA PAS PÅ!!!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.