Consulta las opiniones de los clientes
Prijzen zijn netjes. Maar verzending en communicatie laat nog wel wat te wensen over. Pakket zonder dat te melden in drie pakketten verstuurd, waardoor ik nu al voor derde keer naar afhaalpunt kan. Ve... Ver más
La empresa ha respondido
Tja hoe zal ik beginnen, een bestelling gedaan en netjes betaald echter geen levering van mijn bestelling. Klantenservice komt niet verder dan dat mijn gegevens niet in het klantenbestand voorkomt o... Ver más
Zowel online besteld als in de winkel in Cruquius geweest. Hele goede service en nazorg, Ski's gekocht, skischoenen gekocht en nog wat andere zaken. Heel professioneel, nemen de tijd voor je en denken... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Met trots kondigen wij aan dat ons bedrijf voortaan verdergaat onder een nieuwe naam: TWIN SPORT. Wat blijft, is waar wij voor staan: uitstekende service, vertrouwde gezichten en de beste sportuitrusting. Hoewel onze visuele uitstraling verandert, blijven onze locaties precies zoals u gewend bent. Ook ons team, dat u al jaren met plezier van dienst is, blijft hetzelfde, net als ons aanbod van topmerken. TWIN SPORT blijft dé plek waar sportliefhebbers terecht kunnen voor kwaliteit, advies en enthousiasme. We kijken ernaar uit om u ook onder onze nieuwe naam te blijven verwelkomen. TWIN SPORT – Sport Starts Here.
Información de contacto
Ha contestado el 43% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
2 jassen besteld niet geleverd
2 jassen besteld op 12 april jl, maar nog niets ontvangen. Melding gedaan by ACM en aangifte.
Klantenservice is niet bereikbaar en reageert niet op mails.
Helaas ook 2 weken geleden in de…
Helaas ook 2 weken geleden in de uitverkoop een bestelling gedaan. Helaas tot op heden niks ontvangen.
Klantenservice lijkt ook niet meer bereikbaar. Denk dat ik kan een terug betaling ook niet meer kan verwachten.
SLECHT BEDRIJF
Klantenservice komt niet verder dan dat mijn gegevens niet in het klantenbestand voorkomt ondanks mijn order bevestiging en betaalbewijs van de bank.
KORTOM EEN HEEL TRIEST BEDRIJF, SLECHTE KLANTENSEVICE, NIET HELPEND EN HET PROBLEEM BIJ DE KLANT LEGGEN. SAMENGEVAT DUS GELD WEG EN GEEN LEVERING. IK RAAD DIT BEDRIJF NIET AAN DUS NIETS BESTELLEN
Peak performance jas
Ik heb bijna twee weken geleden een bestelling geplaatst en tot nu toe blijft het eng stil… geen verzendbericht, geen reactie op mijn mailtjes naar de klantenservice, telefonisch niet bereikbaar! Helemaal niets..
Ik ben bang dat mijn geld is weggegooid
Ervaring niet te delen
Ervaring niet te delen
Tekst wordt telkens gewist
Dus klantvriendelijk niet te herkennen. Klant wordt aan het lot overgelaten met financiële strop als gevolg!! Bedrijf is onbereikbaar.
Nemen eenmalig ontact op en daarna.....niet aanwezig
Geld weg- geen product- geen reacties
Het bestelde product (schoenen) tot op heden nog niet ontvangen (ruim twee weken). De klantenservice reageert helemaal niet op e-mail en is in zijn geheel telefonisch niet meer bereikbaar. Dat is een rode vlag. Post nl geeft aan het product is vermist, ga naar de verzender Twin Sport- maar die reageren dus niet. Dus daar sta je weer als klant. Kastje muur verhaal, zoek het maar uit. Niemand geeft er iets om. Geld weg, en geen product. Ik zou hier niets kopen.
Geen terugbetaling
Item retour gestuurd middels Twinsport online retourproces.
Een week geleden reeds ontvangen door Twinsport (Woerden). Zelfs door Twinsport bevestigd per e-mail.
Geen verdere updates meer gehad en ook geen terugbetaling. Geen klantenservice nummer. Bericht achtergelaten waarop vanuit Engeland?! op wordt gereageerd dat een retourzending hen niet bekend is ondanks alle aangeleverde inlichtingen: PostNL track en tracé bevestiging levering, mailbevestiging Twinsport ontvangst. Op verder bericht geen gehoord.
Gebeld met Woerden waar het pakket is ontvangen, belofte dat ik wordt teruggebeld wordt niet waargemaakt.
Niet meer bestellen hier!!
Niet meer bestellen hier. Je krijgt niks geleverd. Telefonisch zijn ze ook niet meer bereikbaar!
Je krijgt 1x antwoord op je mail, maar daarna niks meer
Bestelling retour gedaan
Bestelling retour gedaan. Niks meer gehoord geen geld terug. Er wordt gezegd dat ik helemaal niks heb besteld. Legale oplichting dit triest. Je wordt niet serieus genomen
Bestel er niet
Bestel er niet! 2 weken geleden een broek heb besteld en betaald en deze is nog steeds niet opgestuurd. Heb per mail 2x een update gevraagd, maar geen reactie. Telefonisch niet meer bereikbaar.
Niet ontvangen (nog?)
9 april schoenen besteld. Nog steeds niks gehoord.
Paar dagen geleden maar eens de klantenservice gemaild en "ze zijn er nog niet aan toe gekomen".
Ik heb geen enkel vertrouwen meer dat ik die schoenen nog ga ontvangen.
Geld terug? Ik hoop het dan maar.
9 april besteld en ik wacht nog steeds
Op 9 april een bestelling gedaan.
Op 16 april kwam een deel van de bestelling binnen. Er zat verder geen formulier bij in, wat er wel of niet geleverd is. Ondertussen (22 april) mis ik nog steeds spullen van mijn bestelling.
Telefonisch zijn ze onbereikbaar, ik word niet op de hoogte gehouden, hoe het met mijn bestelling gaat.
Na een mailwisseling krijg ik alleen te horen dat het vanzelf wel komt.
Producten besteld
Producten besteld, één daarvan moet retour. Account blijkt onbekend, daarna zijn er geen bestelgegevens. En bij het retour melden een foutmelding. Klantenservice alleen per mail bereikbaar en daar reageren ze niet. Kortom: ik zou ergens anders bestellen.
In eerste instantie ben ik tevreden
In eerste instantie ben ik super tevreden, maar wil mijn retour online aanmelden en dit is niet mogelijk! Meerdere malen klantenservice gemaild voor hulp maar niemand geeft gehoor. Ik zou het fijn vinden dat jullie me laten weten hoe ik mijn retourzending in orde kan maken.
Helft van de producten niet geleverd
Helft van de producten niet geleverd. Geld niet terug, reageren niet meer op de email. Website ook ineens andere naam…
Niet bereikbaar en al 2 weken geen bestelling ontvangen
Inmiddels alweer 2 weken geleden dat ik een broek heb gekocht en deze is nog steeds niet opgestuurd. Heb per mail een update gevraagd, eerste keer reactie dat het druk is, tweede keer geen reactie. Telefonisch niet bereikbaar. Ik denk dat ik mijn geld maar laat terughalen door mijn creditcard maatschappij.
Horrible after sales service
I ordered an item with a promised standard delivery of 1-5 working days.
I do not get any shipping updates, and when I reach out to them they tell me that it's busy, so they are unable to ship on time. Which is understandable, and because I was in a time crunch, I asked them to cancel my order instead.
They send an email wherein they "maybe" say that they have cancelled it, but I get no cancellation update, no refund update, and having reached out multiple times, I still have no reply. The phone number listed on the website doesn't work, and it requires you to reach out to them via email only.
I think the lack of updates even after being constant requesting is what made the experience extremely horrible.
Ik zie dat mijn vorige reviews door…
Ik zie dat mijn vorige reviews door bedrijf zijn verwijderd. Ik heb een retour maar de website is opgeheven, telefoonnummer bestaat niet meer en antwoord op de mails…….nee dus
Ga maar S kijken bij het bedrijf dat Twin sport heeft overgenomen
Bestelling maar gedeeltelijk geleverd…
Bestelling maar gedeeltelijk geleverd gekregen. Ze reageren nu niet meer op mails en zijn telefonisch niet bereikbaar. Wat nu?
Waardeloos!
Bestelling na 5 dagen nog niet eens onderweg (terwijl de bezorgtijd 1-5 werkdagen was). Klantenservice reageert niet op mails en bellen is niet meer mogelijk.
M.a.w. geld kwijt en geen product.
Más información sobre otros tipos de reseñas.