FineWines Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Fremhæver en anmeldelse på en deres vine til 6 stjerner og markeret som testvinder - men har hævet prisen med 70 kr. ift. anmeldelsen. Fup! De 6 stjerner gives kun pga. value for money. Vinen: Agnè... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En fornøjelse at handle med finewines.dk - Flot sortiment - Lynhurtig afsendelse - Kundeservice i særklasse Trods deres fragt mand, desværre fik kludret en anelse i leveringen - skal Fin... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har købt ganske meget vin hos Fine Wines, men seneste oplevelse gør at det stopper.. køber 3 fl Leoville Poyferre 2009 og får 2 fl 2015 og en fl 2009;(markant dyrere) det er så cirka 1 1/2 år s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejligt udvalg af vin man ikke finder de fleste steder og personlig service ud over det sædvanlige. Oplevelsen startede skævt med lidt længere leveringstid end forventet - situationen blev dog hån... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

6 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Helt igennem fantastisk oplevelse

Helt igennem fantastisk oplevelse. Bestilte en søndag og fik næst efter min ordrebekræftelse en mail om, at man ville sende pakken mandag. God kundeservice og hurtig levering direkte til døren. Bestemt ikke sidste jeg handler der.

26 de marzo de 2020
Logotipo de FineWines

Respuesta de FineWines

Kære Rasmus,

Tusind tak for din flotte anmeldelse......den glæder os meget.

Rigtig god dag,
Per

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejligt udvalgt og super kundeservice

Rigtig fin butik. Jeg har flere gange handlet her, og forsendelsen sker hurtigt og sikkert. 1 enkelt gang har jeg oplevet at den årgang jeg havde købt var udsolgt - jeg fik en årgang yngre (som også var en smule dyrere) til samme pris. De ringede selvfølgelig først til mig og informerede mig om mine muligheder.

Stort udvalg af lækre vine.

Jeg handler selvfølgelig her igen :)

3 de enero de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

ABSOLUT MANGEL PÅ KUNDESERVICE

ABSOLUT MANGEL PÅ KUNDESERVICE. Har for nyligt købt en flaske Vega Sicilia Unico 2006, Ribera del Duero, en rødvin fra en af spaniens absolutte top producenter af Per Østergaard (finewines.dk). Ved levering er etiketten ikke i orden og muligvis tvivlsom - hvorfor jeg efterspørger historik samt dokumentation for flaskens ægthed. Per Østergaard hverken vil eller kan dokumentere noget som helst på denne specifikke flaske, og skriver meget nonchalant i sit svar til mig, hvilket INTET beviser og kun gør mig endnu mere mistænksom ift. flaskens ægthed:
CITAT: Per Østergaard:
Jeg synes bare, at du skal returnere flasken så sørger jeg for refundering af beløbet. Så kan du købe vinen hos en anden forhandler. Den flaske er 100% ok…….som du måske kan se på vores site har vi været i branchen i ganske mange år. Så du har absolut ingen grund til bekymring.
DET BØR NÆVNES AT DET HELLER IKKE ER MULIGT AT FÅ TILSENDT EN RETUR LABEL – TIL TRODS FOR PER ØSTERGAARD IKKE VIL DOKUMENTERE FLASKENS ÆGTHED.. #finewines #bedrageri #vin #riberadelduero #rødvin #trustpilot #kundeservice

12 de octubre de 2018
Logotipo de FineWines

Respuesta de FineWines

Kære Marc Jorgensen. Du skal naturligvis være i din gode ret til at mene, at du har modtaget en flaske som ikke er i orden. Jeg kan dog med 100% sikkerhed bekræfte, at flasken naturligvis er perfekt, men kan naturligvis ikke oplyse vores leverandører overfor dig. Men som skrevet til dig skal du naturligvis ikke beholde flasken med ovenstående tvivl, hvorfor jeg også har tilbudt dig 100% refundering såfremt flasken sendes retur til os. Men da flasken på ingen måder er fejlbehæftet sker denne refundering for egen regning, hvilket jeg ikke kan se noget urimeligt i. God weekend, Per

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.