Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har jobbet i teknologi i 20 år så det skal litt til for å imponere meg. Men både mini reise kameraet jeg har kjøpt imponerer. Og kundesevice er helt rå! Jeg har hatt Arlo før og Foscam sin kundese... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alle gode gange 3. Efter en dårlig oplevelse med 2 andre kamera (app relateret), så krævede det lidt mere research. Hvis budgettet ikke skulle sprænges, gik anbefalingerne på et Foscam kamera. Jeg be... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt ok god kvalitet hurtig levering, ja sendt 1 min. efter bestilling nemt at opsætte god sikkerhed da man både skal vælge brugernavn og adgangskode. Dog har kameraet lige efter denne anmeldelse... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan kun anbefale Foscam.dk. Udover de har gode produkter, har de en super service. Telefonisk support med kompetente medarbejdere der hjælper kunden ned i mindste detalje. Modsat konkurerende... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de equipos de seguridad
  2. Tienda de ropa de seguridad y de trabajo

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Foscam.dk er Danmarks eneste autoriserede Foscam forhandler med salg af IP-kameraer & tilbehør.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

5,0

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Flot service

Flot service, hurtig levering, desværre var kameraet ikke efter mit ønske, derfor returneret, det gik virkeligt perfekt!

22 de septiembre de 2017

Hej Tonny,

Tusinde tak for din 5 stjernede anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du er tilfredse med vores service og ikke mindst vores hurtige levering.

Gode produkter

Gode produkter. god support. kan anbefales

17 de septiembre de 2017

Hej Morten,

mange tak for din 5 Stjernede anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfredse med dit køb på vores webshop og ikke mindst vores support.

Alt ok

Alt ok. Ingen bøvl.

16 de septiembre de 2017

Hej Brian,

Tusinde tak for din 5 stjernede anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du er tilfredse med dit køb på vores webshop.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lige bortset fra at de sendte en …

Lige bortset fra at de sendte en forkert forlængerledning til 5V strømforsyning, så er jeg fuld tilfreds. Nu venter jeg så på en ny ledning.

25 de julio de 2017

Hej Lars,

mange tak for din anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du overordnede er tilfredse med dit køb på vores webshop og beklager hvis vi har fremsendt et forkert strøm forlænger kabel..

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte onsdag kl 14 modtog varen …

Bestilte onsdag kl 14 modtog varen dagen efter kl.10.
Fantastisk god service og varen meget god kvalitet.
Mvh.kurt

9 de julio de 2017

Hej Kurt,

Tusinde tak for din 5 stjernede anmeldelse.

Det er meget dejligt at høre, at du er tilfredse med dit køb på vores webshop og ikke mindst vores meget hurtige levering.

Bestilte 2 Foscam FI9900 W

Bestilte 2 Foscam FI9900 W
De ankom som ventet (hurtigt).
Bestilling, betaling, levering levede help op til forventning og selve kameraerne var lette at montere og opsætte.

9 de julio de 2017

Hej Jan,

mange tak for din 5 Stjernede anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfredse med dit køb på vores webshop og ikke mindst vores hurtige levering.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode produkter, samt fremragende service.

Har købt video overvågning til hjemmet ved FOSCAM, og det er lækre produkter, som er lette at sætte op.
Havde et enkelt spørgsmål ang. fjernforbindelse som hurtigt blev løst ved kundeservice.
Handler bestemt der igen.

12 de junio de 2017

Hej Allan,

Tusinde tak for din 5 stjernede anmeldelse.

Det er super dejligt at høre, at du er tilfredse med dit køb på vores webshop og ikke mindst vores support.

Super levering

15 de mayo de 2017

Hej Claus,

mange tak for din 5 Stjernede anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfredse med vores hurtige levering.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Probably the worst support ever ...

I was trying to get information on what microphone to use with an outdoor camera I bought from Sweden. After some 5-6 emails where they refused to provide any details or a link to a microphone that would work with the Foscam camera (claiming that they are forbidden by law to provide this information, since outdoor recording is forbidden in Denmark :), I managed to get them to tell me that I could try with Foscam in Netherlands. Probably the worst support I have ever experienced.

Delivery was fast and correct, but that don't make up for the lack of effort in support.

9 de mayo de 2017

Hej olov,

Tusinde tak for din anmeldelse.

Det er bare ikke på vores shop du har handlet, vi er foscam.dk og har ikke solgt dig nogen produkter, så måske du lige skulle
kigge din faktura igennem og lave din anmeldelse det rigtige sted, for du har med 100% sikkerhed ikke handlet hos os.

God aften herfra.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig service og svar på mail.

Hurtig service og svar på mail. Hurtig og præcis levering efter bestilling. Kan kun anbefale.

24 de abril de 2017

Hej Michael,

Tusinde tak for din 5 stjernede anmeldelse.

Det er super dejligt at høre, at du er tilfredse med dit køb på vores shop og mindst vores meget hurtige levering.

Hurtig betjening

Hurtig betjening, Bestilling om Torsdagen, afleveret om Fredagen.

23 de abril de 2017

Hej Henriette,

mange tak for din 5 Stjernede anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfredse med dit køb på vores webshop og ikke mindst vores hurtige levering.

God support

God support. Fine produkter og priser.

23 de abril de 2017

Hej Rasmus,

Tusinde tak for din 4 stjernede anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du er tilfredse med din ordre på vores shop og ikke mindst vores support.

Udstyr og levering er til 5 stjerner

Udstyr og levering er til 5 stjerner ☺

21 de abril de 2017

Hej Dansk HVAC,

mange tak for din 5 Stjernede anmeldelse.

Vi er rigtige glade for at høre, at du er tilfredse med dit køb på vores webshop og ikke mindst vores levering af din ordre.

Køb af et Fi9961EP d

Køb af et Fi9961EP d. 6.04.17. Det bliver kun til 4 stjerner, da det første kamera jeg modtog var defekt. Efter kort kommunikation med kundeservice modtog jeg en returlabel, så jeg kunne sende kameraet retur. Jeg modtog herefter et nyt, som virker.

19 de abril de 2017

Hej Frederik,

Tusinde tak for din 4 stjernede anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du er tilfredse med vores håndtering af din ordre og mindst trods et desværre defekt produkt.

MEGET HURTIG LEVERING

Nemt at bestille og MEGET hurtig levering

20 de marzo de 2017

Hej Michael,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Modtog varerne dagen efter bestilling. Hurtigt og effektivt!

3 de marzo de 2017

Hej Martin,

mange tak for din 5 Stjernede anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfredse med dit køb på vores shop og ikke mindst vores hurtige levering.

Præcis professionelt god service

Godt og professionelt gælder både service og produkter

28 de febrero de 2017

Hej Benny,

Tusinde tak for din 5 stjernede anmeldelse.

Det er super dejligt at høre, at du er tilfredse med vores service og ikke mindst vores produkter.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Modsat konkurerende netbutikker - tager de telefonen - de taler dansk, og de ved hvad de taler om. Tak for den tid I har brugt på mig i telefonen (mht. teknikken) - det forventer man ikke umiddelbart af en netbutik.
Hilsen en tilfreds kunde
Poul - Kreativ Marketing

23 de febrero de 2017

Hej Kreativ Marketing,

mange tak for din 5 Stjernede anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfredse med vores support.

Alt er perfekt

Super god service og leveringstid samt priser er rigtig godt

31 de enero de 2017

Hej Brian,

mange tak for din 5 Stjernede anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfredse med din bestilling og ikke mindst vores hurtige levering.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan kun anbefale dem, fine priser og lynhurtig levering.

25 de enero de 2017

Hej Bo,

Tusinde tak for din 5 stjernede anmeldelse.

Det er super dejligt at høre, at du er tilfredse med dit køb på vores webshop og ikke mindst vores hurtige levering.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.