Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har jobbet i teknologi i 20 år så det skal litt til for å imponere meg. Men både mini reise kameraet jeg har kjøpt imponerer. Og kundesevice er helt rå! Jeg har hatt Arlo før og Foscam sin kundese... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alle gode gange 3. Efter en dårlig oplevelse med 2 andre kamera (app relateret), så krævede det lidt mere research. Hvis budgettet ikke skulle sprænges, gik anbefalingerne på et Foscam kamera. Jeg be... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt ok god kvalitet hurtig levering, ja sendt 1 min. efter bestilling nemt at opsætte god sikkerhed da man både skal vælge brugernavn og adgangskode. Dog har kameraet lige efter denne anmeldelse... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan kun anbefale Foscam.dk. Udover de har gode produkter, har de en super service. Telefonisk support med kompetente medarbejdere der hjælper kunden ned i mindste detalje. Modsat konkurerende... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de equipos de seguridad
  2. Tienda de ropa de seguridad y de trabajo

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Foscam.dk er Danmarks eneste autoriserede Foscam forhandler med salg af IP-kameraer & tilbehør.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

5,0

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Ikke sidste gang!

Super leveringstid, samt rimlige priser

1 de enero de 2017

Hej Nicolai,

mange tak for din 4 Stjernede anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfredse med din bestilling og ikke mindst vores hurtige levering.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering til en overkommelig pris og alt hvad jeg bestilte var i pakken.

27 de diciembre de 2016

Hej Kunde,

Tusinde tak for din 5 stjernede anmeldelse.

Det er super dejligt at høre, at du er tilfredse med dit køb på vores webshop og ikke mindst vores hurtige levering.

Betjening

Super god og venlig betjening

26 de diciembre de 2016

Hej Johnny,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Let at bestille, hurtig levering

25 de diciembre de 2016

Hej Jonas,

Tusinde tak for din 5 stjernede anmeldelse.

Det er super dejligt at høre, at du er tilfredse med dit køb og ikke mindst vores hurtige levering.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super mht bestilling og levering.

19 de diciembre de 2016

Hej Finn,

mange tak for din 5 Stjernede anmeldelse.

Det er super dejligt at høre, at du er tilfredse med din bestilling og ikke mindst vores hurtige levering.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Solide produkter, god service, men softwaren kunne være stærkere

Jeg har ikke noget at udsætte på Foscam og servicen.
Men jeg købte bla. en NVR optager som er opgivet til at kunne vise formatet 1280 x 960 som = 4:3. Det kan den ikke. Det strækker billedet til 16:9 med de der til hørende "brede personer".
Den har en opløsnings-mulighed der hedder 1024 x 768 = 4:3.
Men det er en lav opløsning samtidigt med at den komprimere 16:9 kameraerne, så billederne bliver meget forvrængede.
GRAFIKKEN ER FOR RINGE! ! ! Der skal sorte streger til, lige som der er på et fjernsyn, der viser en gammel 4:3 optagelse. Eller på computeren når den viser kameraerne direkte fra Http.
Det sidste er min løsning. Jeg bruger en computer til at vise kameraerne, når jeg er hjemme. Og bruger kun NVR-en til at optage med. Så må jeg nøjes med det forvrængede billede, hvis jeg skal se en optagelse.

23 de noviembre de 2016

Hej Flemming,

mange tak for din 4 Stjernede anmeldelse.

Det er super dejligt at høre, at du er tilfredse med vores service.

Mht. til din bemærkning til den NVR du har købt ikke viser 960P, så må vi formode ar det er når du ser split screen
og ikke et enkelt kamera, for så har du helt ret, det er ganske normalt for et sådan produkt, dette gælder også selvom
du giver flere tusinde for en NVR. Når man laver split screen så viser en NVR typisk de enkelte billeder i Substream og
ikke i mainstream. Hvis du ser et billede, enten en optagelse eller live billede, så viser den NVR du har købt op til max.
960P og kan den ikke det, så må jeg formode at den er opsat forkert og så bør du kontakte vores kundeservice.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De kunne havde fået fem...

... stjerner.
Men nøjes med fire, eftersom ingen kan være perfekt (selvom det var tæt på)

14 de noviembre de 2016

Hej Peter,

mange tak for din 4 Stjernede anmeldelse.

Det er super dejligt at høre, at du er tilfredse med din handel på vores webshop

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super godt cam til en rigtig god pris

Super godt cam til en rigtig god pris ....
Super gode billeder og video
Nemmeste opsætning jeg har prøvet - og endda via mobilen
Kan klart anbefales til privat overvågning

30 de octubre de 2016

Hej Jann,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og alt virker bare lige ud af boksen

16 de octubre de 2016

Hej Madsen EME,

mange tak for din 5 Stjernede anmeldelse.

Det er super dejligt at høre, at du er tilfredse med vores hurtige levering.

god service

Hurtig og problemfri levering. Manualer og software tilgang er blevet væsentlig bedre

15 de octubre de 2016

Hej Henning,

Tusinde tak for din 5 stjernede anmeldelse.

Det er super dejligt at høre, at du er tilfredse vores service.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God og hurtig bytteservice :-)

9 de octubre de 2016

Hej Lars Bo,

mange tak for din 5 Stjernede anmeldelse.

Det er super dejligt at høre, at du er tilfredse med vores hurtige levering og ikke mindst bytteservice.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig service og fornuftige priser

Hurtig service og fornuftige priser i forhold til andre sikkerhedsfirmaer, der sælger Foscam-udstyr på nettet.

3 de octubre de 2016

Hej Brian,

Tusinde tak for din 5 stjernede anmeldelse.

Det er super dejligt at høre, at du er tilfredse vores hurtige levering.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Levering levede ikke op til forventningerne

Bestilte fredag en antenne. Valgte at få den leveret til min Pakkeboks. Desværre valgte i at lave levering om til et almindeligt brev. Dette gjorde at jeg først nu en uge efter har modtaget min antenne. Havde den været sendt som pakke som jeg engenligt bestilte og har betalt for havde jeg senest haft den mandag. Det skuffer mig at i ikke respektere mit valg for levering. Dette især fordi i ellers altid har styr på jeres leveringer. Håber i vil lave proceduren om og respektere ens leverings valg. Dette også det i lyset af at almindelige breve efter den nye postlov er mange dage undervejs.

30 de septiembre de 2016

Hej Jesper,

mange tak for din anmeldelse.

Vi er altid ærgerlige når vores kunder ikke er tilfredse, men som der står i i vores handelsbetingelser "Mindre produkter kan sendes som Brevpost. (f.eks. klistermærker, antenner, små kabler osv.)" hvilket er sket med din levering.

Du har ikke betalt for en pakkelevering, du har betalt for en levering (En pakke kan desværre ikke sendes for kr. 29,-)

Du har bestilt en 8 cm antenne som vi har fremsendt som brevpost grundet produktets størrelse (8*1 cm). Hvilket vurderes på lageret af den der pakker forsendelsen.

Du kontaktede os også pr. email undervejs i forløbet og spurgte til din "pakke" på trods af vi havde fremsendt en email som fortalte at din bestilling var fremsendt som brevpost og her fik du igen af vide hvordan forsendelse var afsendt.

Vi beklager at din bestilling har været længere undervejs end normalt, men 98% af vores leveringer (incl. brevpost) kommer normalt frem indenfor 1-2 dage.

De bedste

Hurtig levering og efterfølgende god og problemfri support ved opsætning. Det er ikke sidste cam. Jeg har købt.

24 de septiembre de 2016

Hej Connie,

mange tak for din 5 Stjernede anmeldelse.

Det er super dejligt at høre, at du er tilfredse med vores hurtige levering og ikke mindst vores support.

Ekstrem hurtig ekspedition

Nok den hurtigste ekspedition jeg nogen sinde har oplevet. Bestilte ved middagstid og modtog varen dagen efter kl. 06:30.

13 de septiembre de 2016

Hej Steffen,

Tusinde tak for din 5 stjernede anmeldelse.

Det er super dejligt at høre, at du er tilfredse vores hurtige levering.

Virker fint

Ny cam købt erstatning for det gamle,8905w køre fint

10 de septiembre de 2016

Hej "kunde i mange år",

mange tak for din 5 Stjernede anmeldelse. Det er super dejligt at høre, at i er tilfredse med alle dine Foscam køb.

Fint service og levering

Jeg bestilte en overvågningskamera pakke og 3 dag efter var den i hænderne hos mig. Fint service og hurtig levering uden problemer.
Jeg har ikke fået installeret endnu, men vender tilbage med en anmeldelse når produktet er installeret.

3 de septiembre de 2016

Hej Balatharan,

Tusinde tak for din 5 stjernede anmeldelse.

Det er super dejligt at høre, at du er tilfredse vores service og ikke mindst vores hurtige levering.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Effektiv og grundig ekspedition. Lynhurtig levering

Varene blev lynhurtigt leveret - bravo ! Helt klart et sted jeg vil anbefale!

29 de agosto de 2016

Hej Baltoppen Bio,

mange tak for din 5 Stjernede anmeldelse.

Det er super dejligt at høre, at i er tilfredse med Jeres køb og ikke mindst vores hurtige levering.

godtilfres

Fint service hvis man har brug for hjælp

22 de agosto de 2016

Hej Bruno,

Tusinde tak for din 5 stjernede anmeldelse.

Det er super dejligt at høre, at du er tilfredse vores service/support.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekt fra Ordre til afhentning og support

Jeg købte et Foscam C1 i vild hast, med det formål at sætte den på min Synology Box, det ville dog ikke helt spille! Men......

Ringede herfor til Foscam Support og de havde lige lidt tricks i ærmet så nu køre det perfekt på min Synology.

Fra Bestilling på nettet til Afhentning onsite alt fungerede fint, god service.

Mvh
Michael Enevold

17 de agosto de 2016

Hej Michael,

mange tak for din 5 Stjernede anmeldelse.

Det er super dejligt at høre, at du er tilfredse med dit køb og ikke mindst vores support.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.