Banner for Fototiles.dk

Fototiles.dk Opiniones 188

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hej’sa 🤗 Alle de billeder vi har bestilt hos Fototiles er et hit ☺️ disse pynter på vægen med deres flotte farver, samt familie og venner der kommer i huset, syntes godt om resultatet fra Fo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte 8 tiles, som kom i løbet af en uge. Jeg hængte dem op som anvist, men i løbet af 2 uger faldt 3 billeder ned. De efterfølgende 2 måneder er der ingen der er faldet ned. Jeg kontaktede fototiles... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte såvel hexagon som firkantet - rigtig fin kvalitet til prisen, og god tape til ophæng. Ifb. julegave var der kontakt til kundeservice, som gjorde en indsats ud over det forventelige ift leve... Ver más

Información sobre la empresa

1. Diseñador de interiores

Escrito por la empresa

En super nem måde at lave helt personlige billeder, hvor du uploader billederne direkte fra din kamerarulle. En dag eller to efter modtager du dine tiles, der sættes op med medfølgende klisterpuder, så du ikke laver huller i væggen. Passer ind i alle typer indretninger ❤️

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig kundeservice

Jeg havde bestilt 4 foto tiles, hvor 3 af dem skulle være givet i gave, på alle fire var der fejl/mærker, som gjorde at jeg ikke kunne give de 3 videre, jeg har prøvet at få kontakt til kundeservice i snart 3 uger, men får intet svar

3 de mayo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fine bilder lett å sette opp

Fine bilder lett å sette opp, bare synd at 2 bilder var ubrukelige 🥲

28 de noviembre de 2025

Hej Mona!
Tak for de 4 stjerner - Vi vil naturligvis altid gerne have den sidste med os :-D

Skriv gerne til vores support-mail omkring de to ubrugelige tiles - Måske vi kan rette op på problemet :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har idag modtaget nogle rigtig flotte…

Har idag modtaget nogle rigtig flotte tiles. Og sindsyg hurtigt, bestilte tirsdag formiddag og kunne allerede hente i pakkenshoppen onsdag eftermiddag. Det er ikke sidste gang jeg bestiller der

14 de enero de 2026

Hej Lene!

Det er simpelthen bare så dejligt at høre - Vi glæder os til at se dig på shoppen igen :-)

Hurtigt og effektivt.

Jeg bestilte 9 billeder, de er alle gode.
Jeg bestilte fredag d.9.1 og jeg kunne hente mine billeder d.10.1. Vildt hurtigt . Jeg kan kun anbefale Fototiles.

9 de enero de 2026

Hej Yvonne.

Mange tak for den flotte anmeldelse - Og dejligt at høre, at den kom frem hurtigt på trods af meget sne på vejene disse dage :-)

Super flot arbejde

Super flot arbejde, og hurtig levering 👍
Jeg havde et enkelt billede der ikke var blevet så pænt. Så uden indvendig da jeg skrev til firmaet, blev der lavet et nyt med levering 2 dage efter 👏🫶
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der.
Tak til Allan 😊

6 de enero de 2026

Hej Bettina.
Mange tak for de fem stjerner og tak for at vi måtte få lov at lave det om, som vi ikke havde lavet godt nok første gang - Altid dejligt med en rar kunde, der har forståelse for at ting kan gå galt af og til :-)

Smart og nemt

Hurtigt - mega smart- nemt- fint - skal helt sikkert bestille flere. Eneste minus- lugten er lidt kraftig- men aftager vel med tiden.

20 de diciembre de 2025

Hej Birgitte.

Mange tak for den flotte anmeldelse. Og ja, lugten aftager med tiden :-)

Super flinke

Super flinke, og hurtig feedback havde bestilt billeder hjem til. Men der var kun kommet med til 10 af dem tror jeg. De var så søde at sende ekstra. Vil helt klart bruge dem igen.

6 de noviembre de 2025

Respuesta de Fototiles.dk

Hej Annie! Tusind tak for de flotte ord. Vi elsker at få sådan en anmeldelse :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og god kvalitet

Hurtigt levering og fantastisk kvalitet på billederne. Vil anbefale fototiles any day 👍🏻

17 de octubre de 2025

Respuesta de Fototiles.dk

Hej Britt! Tusinde tak for de flotte ord - Det sætter vi pris på :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service på mail!

Fantastisk service på mail!
Allan er hyggelig, proff og rask:)
Bildene så også veldig bra ut.

15 de octubre de 2025

Respuesta de Fototiles.dk

Hej Guro! Mange tak for de flotte ord :-) Vi er super glade for at du er glad for produkterne!

Supert

Flotte bilder, god kvalitet og de ankom få dager etter at jeg hadde bestilt. Veldig fornøyd!

1 de septiembre de 2025

Respuesta de Fototiles.dk

Hej Christinna! Mange mange tak for den flotte anmeldelse - Vi håber at du bliver glade for resultatet :-)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De er rigtig fint er godt tilfreds med…

De er rigtig fint er godt tilfreds med dem

27 de agosto de 2025

Respuesta de Fototiles.dk

Hej Charlotte! Tak for de 4 stjerner. Hvis du har noget, vi kan arbejde videre med, så vi kan få 5 stjerner næste gang, må du meget gerne dele det med os, så vi kan give den bedste oplevelse :-)

Rask levering og fin print

Rask levering og fin print

1 de septiembre de 2025

Respuesta de Fototiles.dk

Hej! Tusind tak for de pæne ord og de mange stjerner :-)

Problem frit

Let at bestille, hurtig afsendelse og virkelig flotte "fliser"
Kan kun anbefales

6 de agosto de 2025

Respuesta de Fototiles.dk

Hej Line! Mange mange tak for den flotte anmeldelse :-) Vi håber, at de kommer til at pynte derhjemme!

Anbefaler helt klart fototiles

Så flot kvalitet.
En virkelig fantastisk måde at se sine billeder på.
Super nemt at bestille og virkelig hurtig levering.
Jeg bestilte onsdag aften og modtog min tiles fredag

25 de julio de 2025

Respuesta de Fototiles.dk

Hej Irene. Mange tak for de fem stjerner - Det varmer altid :-)

Så fine billeder

Modtog de fineste billeder efter kun 3 dage. Jeg er så glad og tilfreds. Skal helt sikkert have bestilt flere.😍

16 de julio de 2025

Respuesta de Fototiles.dk

Hej Ulla. Dejligt at høre at det hele forløb som det skulle - Vi glæder os til at lave flere endnu flere til din væg :-)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.