Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goed product, levertijd duurde wat langer maar daarvoor was al wel gewaarschuwd. Bestelde een Mondkapje wasbaar met metalen strip voor betere passing waardoor minder condens op de bril... Past goed,... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onze workshop tassen maken was erg geslaagd. We waren met z’n vijven en gingen allemaal met hetzelfde model tas, maar toch uniek in combinatie van kleur leer, voering en afwerking, naar huis. Het wa... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik bestelde enkele mondkapjes bij Fraenck en keek ook eens verder op de website. Wat een leuk en sympathiek bedrijf zeg! Een zeer sociale onderneming met mooie producten. De mondkapjes zitten prima... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Afgelopen zaterdag samen met 3 vriendinnen een workshop tas maken gevolgd. Is echt een aanrader! Zeer goede uitleg, ruime keuze aan kleuren en materialen. Ze nemen alle tijd voor je. Leuk ook om de ei... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bolsos
  2. Clases
  3. Tienda de ropa
  4. Mayorista de ropa
  5. Tienda de accesorios de moda
  6. Tienda de bolsos de mano

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Elegante tassen, pakkend verhaal. Lichtgewicht, maar oersterk. Waterafstotend en makkelijk schoon te houden. In allerlei formaten en vormen – er zit iets tussen voor iedereen en elke gelegenheid. Wij werken met upcycled materiaal. En daar zijn we best trots op. Wij geloven namelijk in de grenzeloze mogelijkheden van bedrijfsrestanten en maken er een stoere tassencollectie van. Bij Fraenck zien we werken met restanten niet als een verspilling van tijd, maar als een verantwoordelijkheid. Het prikkelt onze creativiteit en daagt ons elke dag opnieuw uit.

4,7

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Fietstas

Mooi product, stevig en stijlvol

28 de enero de 2021

Thanks Rianne, veel plezier met de fietstas! Groetjes, Fraenck

Snelle en super service!

Ik heb 1,5 jaar geleden een tas van Ratna Ho gekocht op de stockdagen in Arnhem. Super blij mee en gebruik ‘m veel. Nu was het labeltje/logo voor op de tas door midden gebroken (door veelvoudig gebruik). Ik heb Fraenck gemaild met de vraag of ze nog zo’n labeltje hadden zodat ik de tas zelf kan maken. Meteen antwoord en binnen een paar dagen kosteloos een nieuw labeltje op de deurmat. Super service!

22 de enero de 2021

Respuesta de Fraenck

Hallo Lisa, thanks voor je aardige review! Zolang we de labeltjes op voorraad hebben, is het geen enkel punt om ze op te sturen. Hoop dat de reparatie goed is verlopen ;). Groetjes van Fraenck

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De zending was er ondanks drukte

De zending was er ondanks drukte, in. 3 dagen, heel persoonlijk kaartje erbij en ook nog v wie het gemaakt heeft. Mooie kwaliteit tas en mooi upcycled materiaal...Top! Blij mee.

11 de enero de 2021

Respuesta de Fraenck

Hi B., fijn om te horen dat de tas in het echt ook goed bevalt! Dank voor het achterlaten van een review :D. Groetjes van Team Fraenck

Snel geleverd

Snel geleverd. Prachtig product! Blij mee!

11 de enero de 2021

Hi Hilde, dank voor de review!! Groetjes van Fraenck

Goede service, mooie producten

Hartelijk dank voor de goede service en de mooie tas! Daar gaat de jarige nodig lang plezier van hebben!

4 de enero de 2021

Respuesta de Fraenck

Dank voor de review A.G. Bosma! Betekent veel voor ons. :) Groet van Team Fraenck

Supersnel verzonden en bezorgd

Supersnel verzonden en bezorgd, mooie tas, goed ingepakt met persoonlijk bericht erbij en wie de tas heeft gemaakt. Gewoon een mooi bedrijf!

4 de enero de 2021

Respuesta de Fraenck

Hi Gast, dank voor je review! Erg fijn om te horen dat je zo tevreden bent, ook met ons :). We wensen je een fijn jaar toe! Groetjes, Fraenck

Prachtig tasje!

Vind het tasje pachtig, de gedachte erachter nog mooier en de levering in kerst en corona tijd bijzonder snel! Stond al een tijdje op mijn wensenlijstje. Blij dat ik 'm eindelijk gekocht heb 😊.

30 de diciembre de 2020

Respuesta de Fraenck

Hoi Mieke, erg fijn je de knoop hebt doorgehakt! Gaaf om erachter te komen dat we ergens op een wensenlijst stonden :). Al het beste voor 2021, maak er een mooi jaar van! Groetjes van Team Fraenck

Super product!

Goede service..snelle levering met persoonlijk kaartje:) En het allerbelangrijkste, een mooi product!

28 de diciembre de 2020

Respuesta de Fraenck

Hoi Anne, dank dat je de tijd hebt genomen een review achter te laten! Groetjes, Fraenck

Superblij met mooie fietstas

Superblij met mooie fietstas, mooi materiaal en mooi ingepakt bezorgd. Echt een cadeau!!!

10 de diciembre de 2020

Hi MJet, dank voor je fijne review! Hartelijke groet van Team Fraenck

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede levering en goed product

Goede levering! Ik had aangegeven dat ik het ingepakt wilde hebben en het was erg mooi ingepakt. Goed product goede kwaliteit echt top!

11 de noviembre de 2020

Respuesta de Fraenck

Hi Michelle, dank voor het achterlaten van een review! Thanks ook voor de complimenten, daar wordt ons team blij van :). Groetjes

Goede mondkapjes!

Goede mondkapjes!
Mondkapjes kwamen snel, zitten comfortabel door de metalen support, wel is het zo dat een mondkapje begon te rafelen na 1 wasbeurt. Dus wellicht kan stofkeuze of naaikwaliteit wat meer aandacht krijgen. Ook bij vorige bestelling zat 1 mondkapje waar de metalen support door de stof heenging na ~10 wasbeurten.

27 de octubre de 2020

Respuesta de Fraenck

Hi Emil, beetje laat met onze reactie - dank voor je review! Wat je omschrijft zou niet moeten gebeuren. Even een vraag hierover: stop je de mondkapjes in een waszakje? Als dat het geval is, willen we je graag tegemoet komen. Wil je ons een mailtje sturen en daarin aangeven welke mondkapjes de support door de stof is gegaan? Dan zorgen we voor een passende oplossing. Alvast bedankt. Groet, Pascal van Fraenck

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De mondkapjes zijn van goede

De mondkapjes zijn van goede, stevige kwaliteit en zijn erg mooi. Zeer goede, snelle service!
Ik heb 2 mondkapjes besteld: 1 grotere en 1 kleinere (Elvy).
Het grotere mondkapje is voor mij eigenlijk te groot.
Het Elvy mondkapje is qua maat goed maar de stalen neus is best groot en zwaar waardoor het kapje naar voren valt en dus niet goed aansluit. Het elastiekje heb ik versteld maar eigenlijk is het elastiekje te smal voor het gewicht van masker en stalen neus. Ik ga zelf kijken of het met andere, dikkere elastieken beter aansluit.

21 de octubre de 2020

Respuesta de Fraenck

Hallo Sophie, dank voor je review!

Over de maten: het is erg lastig een katoenen mondkapje te maken dat iedereen past. We hebben gelukkig nog twee maten, maar dan zul je altijd zien dat er een niet past. Goed om te horen dat de kleinere wel goed past.

Over de neusbrug: dat is een sterk stukje staal, mee eens! Het is belangrijk om echt even goed de tijd te nemen deze helemaal goed naar je neus en gezicht te vormen - kost even meer tijd dan een aluminium stripje, maar dan zou hij toch echt goed moeten aansluiten. De dikte (of eigenlijk: dunte) van de elastieken hebben we gekozen omdat de meeste mensen die prettig vinden.

Hoor graag of het lukt om het kapje goed aansluitend te krijgen, anders moeten we even een andere oplossing bedenken!

Hartelijke groetjes van Pascal & Team Fraenck

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Freank mondkapjes

Ze vragen 19,95 voor een mondkapje en het is gewoon heel slecht in elkaar genaaid. De mondkapjes van de Kruidvat van een paar euro zijn al 10x beter. Had er veel meer van verwacht

21 de octubre de 2020

Respuesta de Fraenck

Hoi Eva, wat vervelend om te horen dat je zo ontevreden bent over het bestelde mondkapje. Ik vermoed dat er wellicht iets mis is gegaan in de productie! Kan je ons een foto sturen? Dan kunnen wij zien wat er mis gaat. Als je er voor open staat, ruilen we het mondkapje graag om - anders geen enkel probleem om het bedrag terug te storten. We horen graag van je. Onze excuses voor het ongemak. Hartelijke groet, Pascal & Team Fraenck

Hele goede mondkapjes

Hele goede mondkapjes. Heel creatief.
Ik ga zeker weer bestellen bij Fraenck.

20 de octubre de 2020

Respuesta de Fraenck

Hallo Rebecca, goed om te horen dat je nog een keer langskomt! :D

Thanks voor je review. Groetjes van Team Fraenck

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Tegenvallende pasvorm

Mondkapjes zien er mooi uit en fijn dat ze gemaakt zijn van reststoffen. Als belangrijkste minpunt: helaas is de pasvorm niet goed. De clip over de neus buigt niet mee en steekt daardoor uit en het mondkapje sluit niet goed aan en zakt af. De lucht gaat erlangs. De elastiekjes voor de oren strakker zetten helpt niet want deze zijn dun en scherp waardoor het dragen pijn doet. Kan natuurlijk zelf vervangen door andere elastiekjes maar wij hadden meer verwacht van deze dure kapjes.

19 de octubre de 2020

Respuesta de Fraenck

Hoi Ano, dank voor je review! De clip is behoorlijk stevig, je moet even goed de tijd nemen om hem te buigen. Het liefst niet wanneer je hem op hebt, maar daarvoor. Dan kan je, als je hem daarna op doet nog het laatste 'buigwerk' doen om hem goed aan te laten sluiten op je gezicht. Nogmaals, dat kost even tijd - maar daarna hoort het kapje als gegoten te zitten!

De elastiekjes moeten inderdaad niet al te strak zitten, maar dat hoeft ook niet als de 'neusbrug' helemaal goed gevormd is naar je neus en gezicht.

Hoor graag of je er uitkomt en anders is het geen enkel probleem om ze te retourneren.

Hartelijke groet, Pascal & Team Fraenck

Aanrader!

Fijne mondkapjes, erg vriendelijk en snelle service. Aanrader!

19 de octubre de 2020

Hi Claudia, dankjewel! Groetjes van Team Fraenck

Fijne mondkapjes, keurig verpakt

16 de octubre de 2020

Respuesta de Fraenck

Hallo Saskia, dank voor het achterlaten van een review! Goed om te horen dat je de mondkapjes fijn vindt :)

Groetjes van Team Fraenck

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.