Frankie’s Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

ik kreeg met mijn vorig geleverde suit best vaak complimenten levering en service okay ik ontving het pak nogal verkreukeld en was teleurgesteld. (de pakketdienst had vertraging) bij telefonisch... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooi pak binnen gekregen, alleen viel deze te klein. Omdat ik in de buurt van de winkel woon, daar naartoe gegaan om te ruilen. Daar werd ik zeer netjes geholpen door de dames en ben met het juiste... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zoals altijd snel geleverd. Al meer kleding besteld waaronder pakken, korte broeken en short sleeve hemden. Allemaal top kwaliteit. Contact zoeken met de klantenservice? Geen probleem reactie op whats... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super happy with my first order today. Made a mistake with my order and customer service reached out to me asking if it was correct or not. Utmost professionalism. Purchased a suit. Quality is the sam... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa

Escrito por la empresa

De fashion en lifestyle winkel voor dames en heren, in Breda. Bij Frankie’s vind je high fashion tegen low prices. Zowel in de winkels als in onze webshop. Ontdek ons assortiment dames- en herenkleding met shirts, vesten, overhemden, jurken, broeken, truien, schoenen, trainingspakken, accessoires en meer.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

61 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Top quality.

14 de noviembre de 2024

Respuesta de Frankie’s

Hoi Thomas, dankjewel voor je mooie review!

Groet team Frankie's

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Horrible

La veste reçue ne ressemble absolument pas à celle commandée. Taille M dix fois trop grande , ne correspond pas à la taille M habituelle ! Je veux être remboursée.

6 de noviembre de 2024

Cher,
D'après vos informations, rien n'est trouvé dans notre base clients, puis-je avoir votre numéro de commande ? Vous pouvez nous contacter via WhatsApp ou par e-mail afin que nous puissions chercher ensemble une solution. La communication via Trustpilot ne me semble pas souhaitable !
Salutations à l'équipe Frankie

Top kwaliteit bij Frankie's

Onlangs wat longsleeves besteld bij Frankie's voor de koudere dagen en ook dit is wederom top spul! Het zit heerlijk, heeft een goede pasvorm, niet te dik en niet te dun, top service zoals altijd! Voor mij is dit sinds een aantal maanden mijn nieuwe favoriet en nieuwe kledingstyle👌🏼

25 de octubre de 2024

Beste Jochem,

Dankjewel voor je mooie review en fijn dat je zo tevreden bent! Heel graag tot een volgende bestelling of ontmoeting in onze winkel, it´s a lifestyle!

Groet team Frankie´s

Super fijne winkel

Super fijne winkel zowel de dames en herenzaak. Vriendelijk personeel je wordt netjes geholpen. Ons zien ze vaker terug.

25 de octubre de 2024

Hoi Birgit,

Dankjewel voor je mooie woorden, een opsteker voor alle collega´s!

Graag tot een volgende keer, groet team Frankie´s

Fijne kleding

Fijne kleding. Prettig geprijsd.

13 de octubre de 2024

Beste Harrie,

Dankjewel voor je mooie review, groet team Frankie's

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekende kwaliteit en vriendelijke mensen

Uitstekende kwaliteit, heb daarna ook de winkel bezocht in Breda. Uitstekend geholpen, zeer vriendelijke/gezellige mensen en goede adviezen. Ga er zeker nog een keertje langs 👍🏽.

12 de octubre de 2024

Beste Rashied,

Wat een mooie woorden, een opsteker voor het gehele team, dankjewel!

Graag tot een volgende keer, groet team Frankie's

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne service lieve mensen ik had…

Fijne service lieve mensen ik had toevallig net 1 broek waar iets aan was en ik kreeg ik meteen een nieuwe broek op gestuurd en past goed.
Ik ben zeer tevreden !

15 de octubre de 2024

Beste Corne,

Dankjewel voor je mooie review!
Wij streven ernaar om de beste service te bieden en ervoor te zorgen dat de klant tevreden is met zijn aankoop. Persoonlijke aandacht en samen kijken naar oplossingen is de kracht van Frankie's, daar worden ook wij erg bij van!

Groet team Frankie's

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekend materiaal en mooie pasvormen…

Uitstekend materiaal en mooie pasvormen
Zal zeker nog terug shoppen bij jullie
Zeer correct
Zeker een aanrader
Christa

17 de octubre de 2024

Beste Christa,

Dankjewel voor je mooie review en graag tot een volgende bestelling en/of ontmoeting in onze winkel.

Groetjes team Frankie's

Nieuwe prachtige winterjas

Nieuwe winterjas besteld. Mooie kwaliteit voor een goede prijs. Blij dat ik Frankie’s heb gevonden! Levering was zeer snel en netjes.
Vind de website ook cool trouwens.

1 de octubre de 2024

Respuesta de Frankie’s

Dankjewel voor je mooie review, groetjes team Frankie's

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kleding besteld 1 dag later al een gat…

Kleding besteld 1 dag later al een gat erin contact opgenomen wordt compleet genegeerd kortom ali expres kleding koop het niet

8 de octubre de 2024

Dag Randy,

Wij herkennen je verhaal totaal niet!
Als ik terug kijk in ons systeem heb je 1x een order bij ons besteld en dat is op 23-8-2021 geweest. Natuurlijk kan het zijn dat een klant niet helemaal tevreden is, we zullen ALTIJD samen naar een oplossing kijken. Wat bezielt je om RUIM DRIE JAAR NA DATO een slechte review te plaatsen zonder eerst met ons contact op te nemen?
Ga iets nuttigs doen met je leven, kom gerust langs in onze winkel want dan kan ik je persoonlijk nog goede tips meegeven!

Super fijne communicatie

Super fijne communicatie, snel en direct reageren via de mail . En altijd in oplossingen denken. Heel fijn. Daar kunnen nog vele bedrijven iets van leren.
Verder een prachtige webshop met leuke kleding 🩷🩷🩷🩷

7 de octubre de 2024

Hoi Femke,

Dankjewel voor je mooie woorden, groet team Frankie's

leuke polo,s

leuke polo,s, snelle levering

3 de octubre de 2024

Respuesta de Frankie’s

Dankjewel voor je mooie review, groetjes team Frankie´s

Top winkel

Ik bestel regelmatig bij frankie's, het is altijd mooie en netten kleding. Krijg regelmatig complimenten van klanten en collega's. Ik zeg dan ook altijd trots waar ik het bestel.

19 de septiembre de 2024

Respuesta de Frankie’s

Dankjewel voor je mooie review.

Super fijn dat je met trots verteld waar je kleding vandaan komt, Frankie´s it´s a lifestyle!

Zeer tevreden

Leuke dames kleding.goede kwaliteit.bestel hier heel erg graag.het word snel opgestuurd!helemaal dikke fan van jullie

30 de septiembre de 2024

Respuesta de Frankie’s

Wat leuk om te horen dat je dikke fan bent van onze dameskleding, een opsteker voor ons team, dankjewel!

Groetjes team Frankie´s en graag tot snel!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Al meerdere keren gekocht bij frankie’s…

Al meerdere keren gekocht bij frankie’s en telkens top. Super prijs kwaliteit verhouding. Keep up the good work Frankie’s!

22 de septiembre de 2024

Hey Raymond,

Fijn dat je zo tevreden bent en dankjewel voor je mooie woorden. It´s a lifestyle!

Altijd super tevreden over Frankies

Altijd super tevreden over Frankies! Meestal een perfecte pasvorm en kwaliteit is ook goed. Prijs/kwaliteit toch wel! Aanrader👌🏼

30 de septiembre de 2024

Respuesta de Frankie’s

Beste Jeffrey, dankjewel voor je mooie review.

Online bestelling

Ik was zelf vergeten mijn huisnummer te vermelden bij mijn online bestelling en ze namen zelf contact met mij op zodat ik alsnog de volgende dag mijn bestelling binnen had, top!
Alles was netjes verpakt en naar verwachting.

18 de septiembre de 2024

Beste Pip,

Dankjewel voor je mooie review, we denken graag met onze klanten mee, fijn dat je tevreden bent, weer een opsteker voor ons gehele team!

Groet team Frankie´s

8 consejos para escribir buenas reseñas.