Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det finns väl fördomar om bristande nivå på support hos internetleverantörer men de kommer på skam med Gardio. Snabbt svar på telefon, engagerad kundmottagare, snabb och elegant lösning på problemet... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Allt från första samtalet, väldigt trevlig och förstående lovade att kolla upp ärendet och återkomma. Han det också under den tiden han lovade. Louis var även behjälplig under betalnings processen st... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En service upplevelse utöver det vanliga . Dels när vi ringde kontoret med frågor, den personen satte oss i kontakt med arbetsledaren genast. Grabbarna som kom och utförde jobbet var så trevliga och... Ver más

1. Televisión por circuito cerrado

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Hemlarm med kamerabevakning och HD-bilder i mobilen från Gardio. Larmcentral och väktare. Läs mer här eller ring 0775-333 005 så hjälper vi dig!

4,6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

4,6

Todas las opiniones

159 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Det gick snabbt

Det gick snabbt, det var trevligt att bli uppringd

Hej Christer,

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi uppskattar att höra att du fick en snabb återkoppling och att du uppskattade att bli kontaktad av oss. Vi strävar alltid efter att göra kontakten enkel och smidig för våra kunder.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om vi kan hjälpa dig framöver!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bra svar med vägledning direkt!

Hej Endel,

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du fick snabba och tydliga svar. Vårt mål är att göra det enkelt för våra kunder att få hjälp och känna sig trygga genom hela kontakten med oss.

Tack för att du delade med dig av din feedback. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om det dyker upp några frågor framöver!

Saklig

Saklig, trevlig och proffesionellt bemötande.

9 de julio de 2026

Hej Sanna,

Tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen att du lyfter fram vårt bemötande. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig väl omhändertagna och får tydliga svar och bra service.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trevliga och hjälpsamma killar och…

Trevliga och hjälpsamma killar och tjejer på supporten som gjorde allt för att vi skulle bli nöjda. Vi blev väldigt nöjda!

Hej Rainer,

Stort tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket för oss att höra att du upplevde vår support som trevlig och hjälpsam. Vi är glada att vårt team kunde bidra till att ni blev nöjda och fick en positiv upplevelse.

Tack för att du delade med dig av din feedback. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om vi kan hjälpa till med något framöver!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket trevlig och kunde svara på alla…

Mycket trevlig och kunde svara på alla mina funderingar

Hej Dan,

Tack så mycket för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Det gläder oss att höra att du uppskattade bemötandet och att vi kunde besvara dina funderingar. Vi värdesätter din feedback och är alltid måna om att ge våra kunder en trygg och bra service.

Du är varmt välkommen att höra av dig igen om det dyker upp fler frågor eller om vi kan hjälpa dig med något framöver.

gott bemötande

Ett skolboksexempel på gott bemötande och serviceminded - Loui på gardio!

Respuesta de Gardio

Stort tack för dina fina ord! Det gläder mig verkligen att höra att du upplevde bemötandet som positivt. Jag uppskattar din feedback och är glad att jag kunde hjälpa till och ge dig en bra serviceupplevelse.

Du är varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver!

fantastiskt god service

fantastiskt god service, mycket nöjd

Hej Håkan,

Tack så mycket för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Det värmer att höra att du är mycket nöjd med vår service. Vi uppskattar verkligen dina fina ord och är glada att vi kunde ge dig en positiv upplevelse.

Du är varmt välkommen att kontakta oss igen när du behöver hjälp.

Casper

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket trevligt bemötande och snabb…

Mycket trevligt bemötande och snabb återkoppling.

6 de julio de 2026

Hej Maria,

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du upplevde ett trevligt bemötande och att du fick snabb återkoppling. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service, så din feedback betyder mycket för oss.

Varmt välkommen tillbaka om vi kan hjälpa dig igen!

Bredbandet nere på fritidshuset

Trist att komma till sommarstugan och upptäcka att bredbandet inte fungerar, just under fotbolls-VM. Men den proffsiga och vänliga supporten, via telefon, identifierade att routern måste bytas ut. Efter bara fyra dar funkade allt som vanligt igen.

2 de julio de 2026

Hej Mia,

Tack för att du tog dig tid att skriva och för att du delar din upplevelse. Vad tråkigt att det strulade just när du kom till fritidshuset, särskilt när man vill att allt bara ska fungera direkt.

Samtidigt är det väldigt bra att höra att vår support kunde hjälpa dig snabbt över telefon och identifiera orsaken till felet. I vissa fall, som här när routern behöver bytas, kan det krävas en fysisk åtgärd innan allt är stabilt igen, men skönt att det kom igång igen efter några dagar.

Vi uppskattar din återkoppling och är glada att det till slut löste sig.

Supertrevligt

Supertrevligt! Hade bara frågor om bredbandsbeställning, men fick service över förväntan.

Hej Johan,

Tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att du upplevde det som mer än du förväntade dig och att du fick bra hjälp med dina frågor kring bredbandsbeställningen.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva – varmt välkommen åter om du undrar över något mer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Klart och tydligt besked hur jag kan få…

Klart och tydligt besked hur jag kan få autogiro

Respuesta de Gardio

Tack för din återkoppling! Vad bra att det var tydligt och att du fick den vägledning du behövde kring autogiro.

Vi uppskattar att du hör av dig och finns här om du behöver mer hjälp framöver.

Trevligt bemötande.

Snabb återkoppling.

Hej Magnus,

Tack för din återkoppling! Vad fint att höra att du upplevde både ett trevligt bemötande och snabb återkoppling.

Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva och är glada att du är nöjd med vår service.

Snabb och bra hjälp

Hej Stefan,

Tack för din feedback! Kul att höra att du fick hjälp snabbt och att det fungerade smidigt för dig.

Vi tar med oss din upplevelse och jobbar vidare för att fortsätta hålla en hög nivå i vår service.

Ilshat

Jag blev uppringd

Jag blev uppringd, vilket jag föredrar framför chattar. Kundtjänsten förklarade sakligt vad som orsakat problemet och presenterade lösningen i nästa andetag.

2 de julio de 2026

Hej Joakim,

Tack för din återkoppling! Vad bra att du föredrar samtal och att du upplevde att informationen var tydlig och att både orsaken och lösningen förklarades på ett smidigt sätt.

Vi uppskattar att du delar med dig, det hjälper oss att fortsätta arbeta på rätt sätt.

Snabb och bra service

Snabb och bra service, trevligt bemötande!

22 de junio de 2026

Hej Åke,

Tack för din återkoppling! Kul att höra att du är nöjd och att du upplevde både snabb hjälp och ett trevligt bemötande.

Vi tar med oss det och fortsätter jobba för att hålla samma nivå framåt. Hör gärna av dig igen om du behöver hjälp med något.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra service och fint bemötande.

Bra service och fint bemötande.

1 de julio de 2026

Hej Nur,

Stort tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att du är nöjd med både service och bemötande – det uppskattar vi verkligen.

Du är varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver vår hjälp framöver.

Casper

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hej tycker att personen jag pratade med…

Hej tycker att personen jag pratade med var jättetrevlig inget fel där. Men tycker att driftstörningen kunde lösas snabbare varit avstängt sen igår det är dåligt tycker jag. Man betalar så mycket k månaden då ska det fungera bättre.mvhAgnes

30 de junio de 2026

Hej Agnes,

Tack för att du hör av dig och för att du delar din upplevelse. Vad bra att du upplevde kontakten med vår medarbetare som trevlig – det uppskattar vi verkligen.

Vi förstår din frustration över driftstörningen och att det är jobbigt när tjänsten inte fungerar som den ska. När det gäller fiberavbrott är det dock fiberleverantören som ansvarar för att åtgärda felet, och de arbetar alltid så snabbt som möjligt för att få tjänsten i drift igen.

I vissa fall kan det tyvärr röra sig om större eller mer komplexa fel i nätet, vilket gör att åtgärden kan ta längre tid än vanligt. Vi har löpande kontakt med leverantören och följer arbetet noggrant tills allt är återställt.

Tack för din förståelse och ditt tålamod.

Kundtjänst

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.