Internetnord Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Även om telefonrösten säger att det kan ta tid att komma fram så går det ändå väldigt, väldigt snabbt helt klart under en minut. Bemötandet utmärkt. Hjälpsamheten att lösa mitt problem utmärkt. Servic... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb återkoppling från företaget. Jag blev uppringd inom en dag efter att jag skickat in min frågeställning. Kundvården är på en helt annan nivå än hos moderföretaget, Open Infra, som är fruktansvä... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag hade problem med anslutning av internet, trots flera omstarter fungerade det ej. Ilshat hjälpte till att ge mig den hjälp jag behövde & gjorde detta på ett professionellt sätt men ändå med en f... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kundtjänstsupportenpå InternetNord (Internetbolaget) , och då speciellt Oualid, är outstanding. Lugn och sansad och tar sig verkligen tid att sätta sig in i kundens problem och med stor vilja försöka... Ver más

1. Proveedor de Internet

Escrito por la empresa

Internetnord erbjuder konkurrenskraftiga internettjänster till rätt pris och kvalitet; som du vill ha det – när du vill ha det. Vi har from 2024 bytt namn från Internetbolaget till Internetnord då vi växer och även finns i andra länder.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

295 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Todas las opiniones

85 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Snabbt och trevligt bemötande

Hej Daniel,

Tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna din feedback. Det är glädjande att höra att du upplevde kontakten med oss som snabb och trevlig.

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder ett smidigt bemötande och bra hjälp när det behövs.

Tack igen för dina värmande ord och du är varmt välkommen att höra av dig om vi kan hjälpa dig framöver!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

My monthly complication was efficiently…

My monthly complication was efficiently handled and assisted.

Hi Frederick,

Thank you for taking the time to leave your feedback. We are pleased to hear that your issue was handled efficiently and that you received the assistance you needed.

Providing our customers with smooth and helpful support is very important to us, and we appreciate your kind words.

Please feel free to reach out again if you need any further assistance in the future.

Best regards,
Customer Service

Kom snabbt fram

Kom snabbt fram. Artigt bemötande. Visad förståelse. Tydliga besked.

Hej Reijer,

Tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det gläder oss att höra att du fick ett trevligt bemötande.

Vi arbetar alltid för att våra kunder ska känna sig väl bemötta och få den hjälp de behöver på ett enkelt och smidigt sätt.

Tack för din feedback och varmt välkommen att höra av dig igen om vi kan hjälpa dig framöver!

Christian

God service

Jag uppskattar att bli uppringd för att få fixat ett mindre problem.

6 de julio de 2026

Hej Björn,

Tack för din återkoppling! Vad bra att vi kunde ringa upp dig och hjälpa till att lösa det lilla problemet på ett smidigt sätt. Kul att höra att du uppskattade det.

Vi finns här om du behöver hjälp igen framöver.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb och professionell hantering av…

Snabb och professionell hantering av min fråga till Internetnord. De var föredömliga.

1 de julio de 2026

Hej Kristoffer,

Tack för din återkoppling! Vad bra att höra att du upplevde hanteringen som både snabb och professionell. Det är också väldigt roligt att du känner att du fick ett föredömligt bemötande, det uppskattar vi verkligen.

Vi tar med oss din feedback och är glada att vi kunde hjälpa dig på ett bra sätt.

Erfaren och tillmötesgående

Erfaren och tillmötesgående

17 de junio de 2026

Hej Isabell,

Stort tack för ditt omdöme!

Det är väldigt uppskattat att du lyfter fram både erfarenhet och tillmötesgående service. Vi arbetar hårt för att våra kunder ska känna sig trygga och väl omhändertagna genom hela processen.

Tack för ditt förtroende och för att du valde att dela med dig av din upplevelse.

Casper

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket trevligt bemötande och hjälpsam!

11 de junio de 2026

Hej Sofie,

Tack för ditt fina omdöme!

Det gläder oss att höra att du upplevde ett mycket trevligt bemötande och att du fick den hjälp du behövde. Att ge våra kunder god service är alltid vårt mål, och därför uppskattar vi din återkoppling extra mycket.

Tack för förtroendet och varmt välkommen att kontakta oss igen om vi kan hjälpa dig med något framöver.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Internetnord ska ni INTE välja som…

Internetnord ska ni INTE välja som tjänsteleverantör. Har varit utan internet i 2v o de har ännu inte lyckats lösa det. De kompenserar inte mig heller för detta bortfall.

Mycket oproffsiga o inkompetenta. Flera ggr har jag fått ringa o fråga status o säger då flera ggr att det är löst o testa att starta om...men hjälper inte.

Bytade till Bredband2 idag då de ännu inte löst felet o nu fungerar det direkt.

Som sagt använd INTE dessa.

Ubbe

9 de junio de 2026

Hej Urban,

Tack för att du delar din upplevelse.

Vi beklagar verkligen att du har haft problem med din tjänst och att det lett till ett längre avbrott. Det är naturligtvis inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha, och vi tar din feedback på största allvar.

Vi vill gärna få möjlighet att titta närmare på vad som har hänt i ditt ärende och se över hur det har hanterats. Därför har vi skickat en kontaktförfrågan till dig via Trustpilot. Vi skulle uppskatta om du kan besvara den så att vi kan komma i kontakt med dig och utreda detta vidare samt säkerställa att det hanteras korrekt.

Vi beklagar verkligen den situation du hamnat i och att du fått en så här negativ upplevelse.

Väldigt hjälpsam!

9 de junio de 2026

Hej Daniel,

Tack så mycket för ditt omdöme!

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva. Du är alltid välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver.

Shawn

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Trevligt bemötande och snabb hjälp

8 de junio de 2026

Hej Maja,

Stort tack för ditt omdöme!

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva några rader. Du är alltid välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jätte fint motande gjorde sitt bästa…

Jätte fint motande gjorde sitt bästa som kund jag uppskattar detta.
Tack Louis
Mvh
Yacoub Barsoum

Hej Yacoub,

Stort tack för din fina feedback!

Jag är glad att jag kunde hjälpa dig och att du upplevde bemötandet som bra. Tack själv för ett trevligt samtal och för att du tog dig tid att skriva.

Du är alltid välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag fick lugnt och sakligt svar på mina…

Jag fick lugnt och sakligt svar på mina frågor

8 de junio de 2026

Hej Marie,

Stort tack för din fina feedback!

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Du är alltid välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver.

Casper

Servicen var super

Servicen var super. Louis inte bara svarade snabbt på mail när jag hörde av mig men ringde även upp mig bara för att ge återkoppling utan att jag bett om det. The best!

Hej Johanna,

Stort tack för din fina feedback, det betyder mycket att höra att du upplevde både förklaringen och bemötandet som tydligt och trevligt.

Det var roligt att få hjälpa dig, och jag uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva några ord.

Du är alltid välkommen att höra av dig till mig igen om du behöver hjälp framöver.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra förklaring till ärendet samt…

Bra förklaring till ärendet samt förstående och trevlig man. Fler sådana

Hej Jan,

Stort tack för din fina feedback!

Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att skriva. Du är alltid välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver.

Ilshat

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Otroligt att de ringer upp på missat…

Otroligt att de ringer upp på missat samtal utanför öppettider!

4 de junio de 2026

Hej Ingegerd,

Stort tack för din feedback!

Vi försöker alltid vara så tillgängliga och hjälpsamma som möjligt, så det betyder mycket att du uppmärksammar det.

Du är alltid välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Tjänsten har krånglat. Men service har ägt problemen på ett bra sätt.

Tjänsten har krånglat.
Men servicen runt detta är god
Samt äger ansvar för att kompensera problem/servicebortfall.

Så 4 poäng service 2 för produkt

4 de junio de 2026

Hej Henrik,

Tack för din feedback och för att du delar din upplevelse så tydligt.

Vi beklagar att tjänsten inte fungerat som förväntat, men det gläder oss att du upplevt att vi tagit ansvar och hanterat situationen på ett bra sätt. Din kommentar om både service och produkt tar vi med oss i vårt fortsatta förbättringsarbete.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva. Du är alltid välkommen att höra av dig om du behöver hjälp framöver.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra bemötande med snabbt svar på min…

Bra bemötande med snabbt svar på min fråga.

3 de junio de 2026

Hej Leif,

Tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du fick snabb hjälp och kände dig väl bemött i kontakten med oss.

Hör gärna av dig igen om du undrar över något framöver.

Shawn

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Väldigt snabb återkoppling och mycket…

Väldigt snabb återkoppling och mycket bra service. Även om de nu var jag som hade ställt till de så löstes allt väldigt smidigt och utan dröjsmål.

3 de junio de 2026

Hej Christian,

Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att återkopplingen var snabb och att du upplevde att allt löstes smidigt och utan dröjsmål.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse. Du är alltid välkommen att höra av dig om du behöver hjälp framöver.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Blivit en bra mycket bättre upplevelse…

Blivit en bra mycket bättre upplevelse de senaste året, trevlig och bemötande kundtjänst. Önskade bara att de var 24/7 support så hade de varit full pott.

1 de junio de 2026

Hej Rickard,

Stort tack för din fina feedback!

Vad roligt att höra att din upplevelse har blivit mycket bättre det senaste året och att du uppskattar vårt bemötande i kundtjänsten. Det betyder mycket för oss.

Vi tar också med oss din synpunkt kring 24/7-support – det är värdefull input när vi utvecklar vår service vidare.

Tveka inte att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver!

Vänliga hälsningar
Ilshat
Kundtjänst

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.