Även om telefonrösten säger att det kan ta tid att komma fram så går det ändå väldigt, väldigt snabbt helt klart under en minut. Bemötandet utmärkt. Hjälpsamheten att lösa mitt problem utmärkt. Servic... Ver más
La empresa ha respondido
Snabb återkoppling från företaget. Jag blev uppringd inom en dag efter att jag skickat in min frågeställning. Kundvården är på en helt annan nivå än hos moderföretaget, Open Infra, som är fruktansvä... Ver más
La empresa ha respondido
Jag hade problem med anslutning av internet, trots flera omstarter fungerade det ej. Ilshat hjälpte till att ge mig den hjälp jag behövde & gjorde detta på ett professionellt sätt men ändå med en f... Ver más
La empresa ha respondido
Kundtjänstsupportenpå InternetNord (Internetbolaget) , och då speciellt Oualid, är outstanding. Lugn och sansad och tar sig verkligen tid att sätta sig in i kundens problem och med stor vilja försöka... Ver más
La empresa ha respondido
Internetnord erbjuder konkurrenskraftiga internettjänster till rätt pris och kvalitet; som du vill ha det – när du vill ha det. Vi har from 2024 bytt namn från Internetbolaget till Internetnord då vi växer och även finns i andra länder.
Lings väg 2, 169 70, Solna, Suecia
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Trevlig och saklig, ej känsla av problem eller tvång alls, funkar bäst på mig😉
My monthly complication was efficiently handled and assisted.

Respuesta de Internetnord
Kom snabbt fram. Artigt bemötande. Visad förståelse. Tydliga besked.

Respuesta de Internetnord
Jag uppskattar att bli uppringd för att få fixat ett mindre problem.

Respuesta de Internetnord
Snabb och professionell hantering av min fråga till Internetnord. De var föredömliga.

Respuesta de Internetnord
Internetnord ska ni INTE välja som tjänsteleverantör. Har varit utan internet i 2v o de har ännu inte lyckats lösa det. De kompenserar inte mig heller för detta bortfall.
Mycket oproffsiga o inkompetenta. Flera ggr har jag fått ringa o fråga status o säger då flera ggr att det är löst o testa att starta om...men hjälper inte.
Bytade till Bredband2 idag då de ännu inte löst felet o nu fungerar det direkt.
Som sagt använd INTE dessa.
Ubbe

Respuesta de Internetnord
Jätte fint motande gjorde sitt bästa som kund jag uppskattar detta.
Tack Louis
Mvh
Yacoub Barsoum

Respuesta de Internetnord
Jag fick lugnt och sakligt svar på mina frågor

Respuesta de Internetnord
Servicen var super. Louis inte bara svarade snabbt på mail när jag hörde av mig men ringde även upp mig bara för att ge återkoppling utan att jag bett om det. The best!

Respuesta de Internetnord
Bra förklaring till ärendet samt förstående och trevlig man. Fler sådana

Respuesta de Internetnord
Otroligt att de ringer upp på missat samtal utanför öppettider!

Tjänsten har krånglat.
Men servicen runt detta är god
Samt äger ansvar för att kompensera problem/servicebortfall.
Så 4 poäng service 2 för produkt

Respuesta de Internetnord
Bra bemötande med snabbt svar på min fråga.

Respuesta de Internetnord
Väldigt snabb återkoppling och mycket bra service. Även om de nu var jag som hade ställt till de så löstes allt väldigt smidigt och utan dröjsmål.

Respuesta de Internetnord
Blivit en bra mycket bättre upplevelse de senaste året, trevlig och bemötande kundtjänst. Önskade bara att de var 24/7 support så hade de varit full pott.

Respuesta de Internetnord
Más información sobre otros tipos de reseñas.