Geboortemacarons.nl Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We hebben geboorte macarons getrakteerd op ons werk dat onze 2e dochter in juli is geboren. Heel veel mensen waren enthousiast want het is iets unieks en eens wat anders dan beschuit met muisjes! En... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een mooie macarons, met een heerlijk chocolaatje erop. Netjes afgewerkt, met duidelijk de namen van onze tweeling erop. Ook de vulling van framboos met witte chocolade was zo lekker! Complimente... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zo blij mee. Heb de geboortemacrons getrakteerd op het werk,helaas geen foto kunnen maken. Ze zagen er heel mooi uit. Ga ze zelf binnenkort proberen en dan waarschijnlijk weer bestellen voor het kr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heerlijke macarons! Leuk dat je zelf een kleur kan kiezen, passend bij het thema van je feestje, in ons geval passend bij de kraamborrel en het geboortekaartje van ons zoontje. Lekkere smaken, wij koz... Ver más

Información sobre la empresa

1. Confitería

Escrito por la empresa

Geboortemacarons.nl is een gespecialiseerde online winkel voor uitsluitend geboorte macarons. De webshop richt zich specifiek op feestelijke momenten (‘events’) in de aanloop naar en bij de geboorte van een kind. Drie events staan daarbij centraal en staan bekend als ‘gender reveals’, ‘baby showers’ en ‘kraamvisite’. De macarons kunnen worden gegeven als traktatie of kraamcadeau.

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

203 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

62 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Mooi product

Iemand blij gemaakt met deze heerlijke macarons. Mooi verpakt snelle verzending. Product van topkwaliteit 🌸

13 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wout is een super vriendelijke man

Wout is een super vriendelijke man, die mee denkt en de verse macarons snel verstuurd, macarons komen goed en netjes verpakt aan, en ze zijn super lekker als traktatie 👍

1 de junio de 2026

Top!

De macarons kwamen helaas gebroken aan. ( hier kan geboortemacarons natuurlijk niks aan doen ) maar na fijn mail contact een super oplossing gekregen en kunnen we alsnog trakteren op het kinderdagverblijf voor mijn zoontjes eerste verjaardag!

Zeker een aanrader voor heerlijke en een originele trakatie.

28 de mayo de 2026

Zo blij mee🩷

Zo blij mee.
Heb de geboortemacrons getrakteerd op het werk,helaas geen foto kunnen maken.
Ze zagen er heel mooi uit.
Ga ze zelf binnenkort proberen en dan waarschijnlijk weer bestellen voor het kraamfeest begin Juni😍

14 de abril de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Niet voor herhaling vatbaar

Voor de geboorte van mijn dochter had ik een doos macarons besteld om op mijn werk te laten bezorgen. Helaas werden ze een dag te laat geleverd. Dat was jammer, omdat mijn collega’s daarna met vakantie gingen.

Na contact met jullie werd voorgesteld om de macarons in te vriezen. Dat vind ik geen passende oplossing, omdat ze dan niet meer vers zijn. Ik heb juist bewust voor verse macarons gekozen, anders had ik ook macarons uit de vriezer kunnen kopen.

1 de abril de 2026
Logotipo de Geboortemacarons.nl

Respuesta de Geboortemacarons.nl

Beste Mina,

Wat een vervelende situatie, zeker omdat het om zo’n bijzonder moment ging. We begrijpen goed dat dit niet is verlopen zoals je had gehoopt.

In ons mailcontact hebben we samen gekeken naar de bestelling en gezien dat deze is verzonden op de gekozen verzenddag. Op onze website geven we aan dat dit een verzenddag betreft en geen leverdag, omdat we afhankelijk zijn van de bezorging via PostNL.

Dat neemt natuurlijk niet weg dat het voor jou erg jammer is dat de macarons later zijn aangekomen, zeker gezien de timing en de gelegenheid waarvoor ze bedoeld waren.

Wij hebben de bestelling wel zorgvuldig verwerkt en verzonden volgens de door jou gekozen verzenddag en onze werkwijze.

We doen er alles aan om elke bestelling zo zorgvuldig en speciaal mogelijk te maken en vinden het daarom extra spijtig dat jouw ervaring niet zo is geweest.

Team Geboortemacarons.nl

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en goede kwaliteit

Eenvoudig te bestellen. Snelle levering. Vóór levering ontvang je instructies over bewaren of invriezen van de macarons.
Geleverd in een mooie doos waardoor het bijzonder leuk is om kado te geven.
En ze smaken heerlijk!!

18 de marzo de 2026

Eid macarons

Ik heb voor Eid macarons besteld. Zoo attend van Woud dat er ook een kaartje bij zat van Eid mubarek. Ze zien er weer heeel goed uit. De macarons zijn zooo lekker 🤤 dat dit mijn tweede bestelling is.

10 de marzo de 2026

Heerlijke macarons!

Heerlijke macarons! Echt een feestje tijdens de kraamvisite. Je moet wel oppassen dat je ze niet allemaal zelf op eet haha verslavend!

10 de marzo de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.