We hebben geboorte macarons getrakteerd op ons werk dat onze 2e dochter in juli is geboren. Heel veel mensen waren enthousiast want het is iets unieks en eens wat anders dan beschuit met muisjes! En... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Wat een mooie macarons, met een heerlijk chocolaatje erop. Netjes afgewerkt, met duidelijk de namen van onze tweeling erop. Ook de vulling van framboos met witte chocolade was zo lekker! Complimente... Ver más
Zo blij mee. Heb de geboortemacrons getrakteerd op het werk,helaas geen foto kunnen maken. Ze zagen er heel mooi uit. Ga ze zelf binnenkort proberen en dan waarschijnlijk weer bestellen voor het kr... Ver más
Heerlijke macarons! Leuk dat je zelf een kleur kan kiezen, passend bij het thema van je feestje, in ons geval passend bij de kraamborrel en het geboortekaartje van ons zoontje. Lekkere smaken, wij koz... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Geboortemacarons.nl is een gespecialiseerde online winkel voor uitsluitend geboorte macarons. De webshop richt zich specifiek op feestelijke momenten (‘events’) in de aanloop naar en bij de geboorte van een kind. Drie events staan daarbij centraal en staan bekend als ‘gender reveals’, ‘baby showers’ en ‘kraamvisite’. De macarons kunnen worden gegeven als traktatie of kraamcadeau.
Información de contacto
Amandellint 24, 1906KE , Limmen, Holanda
- info@geboortemacarons.nl
- geboortemacarons.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Ik vond dit idee geweldig
Ik vond dit idee geweldig! Het zou echt een traditie moeten zijn om gepersonaliseerde macarons te hebben voor een geboorte 🥰🤭Bovendien smaken ze heerlijk! Je gasten zullen er dol op zijn!
Super lekkere macarons en snelle…
Super lekkere macarons en snelle levering!
Heerlijke macarons en heldere…
Heerlijke macarons en heldere communicatie. Afspraken worden nagekomen!
Alle macarons worden vers gemaakt
Alle macarons worden vers gemaakt. Ik vries ze in en ze zijn daarna nog heerlijk !
Ruimdenkend
Ruimdenkend
Lossen direct het probleem op of als je ergens ontevreden over bent en dat vindt ik oprecht erg belangrijk!
Macarons zijn lekker met liefde en passie gemaakt !
Goede service en mooi ontwerp
Snelle en vriendelijke service. Hele leuke, mooie macarons ontvangen, zien er weer prachtig uit. Ze zullen (op basis van mijn eerdere ervaring) vast ook super lekker smaken!
Ontzettend lekkere en mooie macarons…
Ontzettend lekkere en mooie macarons viel goed in de smaak 💙💙💙
Beste macarons ever!
Het wordt erg zorgvuldig ingepakt!! Je macarons blijven koel en worden onwijs snel geleverd!
Dank voor de plezierige communicatie…
Dank voor de plezierige communicatie Wout! De macarons vielen erg in de smaak bij onze cliënten. De doosjes zagen er verzorgd uit.
Fantastische smaak!
Ze denken goed met je mee met de wensen en de macarons smaken heerlijk! Ik heb het weg gegeven aan mijn zakelijke relaties en het werd heel goed ontvangen!
Lekker en wat anders dan de standaard…
Lekker en wat anders dan de standaard beschuit met muisjes. Maar vooral lekker. Nadat mijn 1ste bestelling (4) op was, heb ik zelfs nog 2 extra besteld. Zeker aan te raden.
De macarons waren heerlijk en een…
De macarons waren heerlijk en een snelle levering
Zeer vriendelijk en gastvrij
Zeer vriendelijk ontvangen op de locatie ondanks dat ik zelf iets te laat was. Kreeg een overheerlijke bonbon aangeboden om te proeven. Toen ik vroeg of het mogelijk was om wat macarons bij te kopen ook super goed geholpen. Maar het allerbelangrijkste ze zijn ook super lekker!
Heerlijke macarons!
Heerlijke macarons! Eenvoudig te bestellen, goede service, snel geleverd en uitstekend verpakt! Wij bestellen absoluut vaker! 👍🏻
Snelle bezorging en goed verpakt 🩷
Super tevreden!
Ik heb macarons besteld bij Geboortemacarons en ben super tevreden! De service was top en de macarons zagen er prachtig uit én smaakten heerlijk. Echt een aanrader! 🎀
Más información sobre otros tipos de reseñas.