Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varning för Gemmas! De scammar och lurar kunder! Skickar aldrig ut några varor utan de lyckas alltid "komma bort" i posten. Har fått betala närmare 600kr på en produkt som aldrig levererades. Är... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag beställde en typ av grensåg, AlohaCutter. Beställningen gjordes i början av april och skulle ta ca 4 veckor att leverera. Jag har fortfarande inte fått varan. Det har gått ca 12 veckor sedan min b... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Snabb leverans! Men väääldigt plastiga produkter. Köpte två barnspel som inte på några sätt motsvarade mina förväntningar. Väldigt smått och ser smutstigt och billigt ut! Köpte även ett dinosaurieägg... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Köpte ljusslingor som lyste i 10timmar. Multiljusslingor lyser nu röd och ena är trasig. Accepterar inte reklamation utan man får skicka varor till de först och sedan bedömer de. Saker är av lågt k... Ver más

1. Tienda de regalos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Hos Gemmas.se hittar du roliga prylar, smarta saker och spännande barnleksaker för alla tillfällen. I vårt sortiment finns produkterna som gör din vardag enklare och roligare.

1,6

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Vattenkulor

Beställde vattenkulor till mina växter. Snabb leverans och bra förpackat i en liten smidig kartong. Paketen kom direkt i brevlådan.

23 de mayo de 2019

Hej Karina

Tack snälla för ditt omdöme. Jag har förmedlat din positiva feedback kring paketeringen till vårt lager och vi är tacksamma för att du uppskattar vår service.

Snabb leverans. Allt till belåtenhet

22 de mayo de 2019

Hej Robin

Tack snälla för ditt omdöme. Vi är tacksamma för att du uppskattade vår service och att allt var till belåtenhet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Köpte blommor till min cykelkorg😎

Köpte blommor till min cykelkorg, jättefina! Dom höll absolut vad dom lovade, väldigt nöjd kund👍🏽

21 de mayo de 2019

Hej Petra

Tack snälla för ditt fina omdöme och vad roligt att du uppskattade blommorna och att de motsvarade dina förväntningar.

Besviken kund!

Beställde en vara jag behövde rätt omgående för första gången på Gemmas.se. Pengarna drogs direkt, fick order bekräftelse allt verka frid och fröjd. Efter sex sju dagar ingen leverans hemskickad till mig? Ringde kundservice: Fick besked om att dom inte kunde skicka mig en ny vara direkt eller någon kompensation. Dom skulle kolla upp post hanteringen först, där jag själv kunde se att varan va spårlöst borta efter två dagar. Ville inte vänta så länge! Bad om pengarna tillbaka, fick dom tillbaka efter ett dygn. Dom är seriösa men har ingen erfarenhet hur man behåller en nöjd kund.

19 de mayo de 2019

Hej

Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme och gav oss feedback på din upplevelse.

Ditt paket skickades från lagret samma dag som din beställning gjordes och tyvärr visade det sig när du ringde in några dagar senare att PostNord har tappat bort försändelsen. När detta sker så gör vi alltid en efterlysning av paketet och normalt tar det ca en dag innan vi får svar av Postnord om de kan eller inte kan lokalisera paketet. Kan de lokalisera paketet går det snabbare för dig som kund att få din leverans levererad än att vi ska skicka om det från lagret.

Angelica Gemmas.se

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och produkten var så bra…

Snabb leverans och produkten var så bra som jag trodde. Nästan bättre

14 de mayo de 2019

Hej Marcus

Tack snälla för ditt fina omdöme. Vad härligt att produkten motsvarade dina förväntningar och att du uppskattar vår service.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans, bra pris.

8 de mayo de 2019

Hej Mia

Tack snälla för ditt fina omdöme och vad härligt att höra att leveransen gick snabbt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Välpaketerade varor och leverans efter…

Välpaketerade varor och leverans efter ca en vecka. Jag är glatt överraskad :)

7 de mayo de 2019

Hej Sara

Tack snälla för ditt fina omdöme och jag ska framföra din positiva feedback till mina kollegor på lagret.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Funkar bra o ok pris..

7 de mayo de 2019

Hej Bo

Tack snälla för ditt omdöme och vad roligt att höra att du uppskattar produkterna du beställt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och varorna var precis…

Snabb leverans och varorna var precis som jag tänkte mig.

6 de mayo de 2019

Hej Tina

Tack snälla för ditt fina omdöme och var roligt att höra att du uppskattar vår service samt att produkterna levde upp till dina förväntningar.

Superproffsig och snabb leverans

5 de mayo de 2019

Hej Nicklas

Tack snälla för ditt fina omdöme och att du uppskattar vår service. Härligt att höra att allt gick som planerat med leveransen.

väldigt sköna på foten

väldigt sköna på foten, och dom hjälper att hålla hälen på plats.

4 de mayo de 2019

Hej Hans

Tack snälla för ditt fina omdöme. Vad roligt att läsa att produkten motsvarade dina förväntningar och att den kunde hjälpa dig med dina problem och att du

Jättesmidigt

Jättesmidigt. Snabb leveens. Bra produkt

29 de abril de 2019

Hej JE

Tack snälla för ditt fina omdöme. Vi är glada att du uppskattar vår service och att produkten motsvarade dina förväntningar.

Enkelt beställa

Enkelt beställa, snabb leverans, fin vara

15 de abril de 2019

Hej Yvonne

Tack snälla för ditt omdöme! Vi är glada över att du uppskattar vår service och att du är nöjd med din produkt som du beställde.

Mycket nöjd

Beställde 2 förkläden i jeansstil. Mycket snabb leverans. Och riktigt snugga förkläden med fina detaljer. Mycket nöjd.

13 de abril de 2019

Hej Christel

Tack snälla för ditt omdöme och vad roligt att höra att du är nöjd med de beställa jeansförklädena.

Inget att klaga på

Inget att klaga på, allt perfekt

12 de abril de 2019

Hej Jan

Tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är glada och tacksamma för att du uppskattar vår service.

Bra produkter

Bra produkter, snabb leverans

9 de abril de 2019

Hej Cecilia

Tack snälla för ditt fins omdöme. Vi är glada att höra att produkterna levererades snabbt och att du är nöjd med ditt köp.

Snabbt och enkelt 👍🏻

Snabbt och enkelt 👍🏻 Sonen glad för nu kan han använda sina knytskor utan att behöva knyta med sina ”fusk-snören”.

4 de abril de 2019

Hej Anna

Tack snälla för ditt fina omdöme! Vad härligt att höra att sonen uppskattar sina knytfria skosnören och att du uppskattar vår service.

Angelica, Gemmas.se

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.