Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varning för Gemmas! De scammar och lurar kunder! Skickar aldrig ut några varor utan de lyckas alltid "komma bort" i posten. Har fått betala närmare 600kr på en produkt som aldrig levererades. Är... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag beställde en typ av grensåg, AlohaCutter. Beställningen gjordes i början av april och skulle ta ca 4 veckor att leverera. Jag har fortfarande inte fått varan. Det har gått ca 12 veckor sedan min b... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Snabb leverans! Men väääldigt plastiga produkter. Köpte två barnspel som inte på några sätt motsvarade mina förväntningar. Väldigt smått och ser smutstigt och billigt ut! Köpte även ett dinosaurieägg... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Köpte ljusslingor som lyste i 10timmar. Multiljusslingor lyser nu röd och ena är trasig. Accepterar inte reklamation utan man får skicka varor till de först och sedan bedömer de. Saker är av lågt k... Ver más

1. Tienda de regalos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Hos Gemmas.se hittar du roliga prylar, smarta saker och spännande barnleksaker för alla tillfällen. I vårt sortiment finns produkterna som gör din vardag enklare och roligare.

1,6

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enkelt smidigt och snabb leverans

30 de marzo de 2019

Hej Åke

Tack snälla för ditt omdöme. Vi är glada att höra att allt gick enkelt och smidigt med din beställning samt att varorna levererades snabbt.

Rekommenderas absolut!

Smidig beställning och snabb leverans!

11 de marzo de 2019

Hej Frida

Tack snälla för ditt fina omdöme. Vi är glada att höra att det var smidigt att genomföra beställningen och att leveransen gick snabbt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabbt smidigt o som utlovat

Utmärkt bra. Bra produkt o snabb lev.

10 de marzo de 2019

Hej Henrik

Tack snälla för ditt fina omdöme . Vi är glada att du uppskattar vår service och att vi kunde leva upp till dina förväntningar.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans, barnen godkände loombandsen 😂

3 de marzo de 2019

Hej Matilda

Tack snälla för ditt omdöme. Härligt att höra att våra loom bands blev godkända och att du uppskattade vår service i övrigt.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Snabb och bra leverans samt varan bar…

Snabb och bra leverans samt varan bar till belåtenhet.

11 de febrero de 2019

Hej Anders

Tack snälla för ditt omdöme. Vi är glada och tacksamma över att du uppskattar vår service och att produkten motsvarade dina förväntningar.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Allt toppen förutom att jag aldrig fick…

Allt toppen förutom att jag aldrig fick leveransbesked. Fick en påminnelse om att hämta ut direkt!

10 de febrero de 2019

Hej Anna

Tack snälla för ditt omdöme. Vi beklagar verkligen att du inte fick något leveransbesked från PostNord och varför det blev så vet jag tyvärr inte men jag gissar att det beror på ett tekniskt fel.

Bra produkt.

Superbra produkt.

9 de febrero de 2019

Hej Sara

Tack snälla för ditt omdöme. Vad roligt att hör att produkten motsvarade dina förväntningar och att du är nöjd med den.

Snabbt billigt och bra

5 de febrero de 2019

Hej Kund

Tack snälla för ditt omdöme. Vi är tacksamma för att du uppskattar vår service och vår prisnivå.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans, allt enligt beskrivning och till belåtenhet.

4 de febrero de 2019

Hej Gunilla

Tack snälla för ditt omdöme! Vi är tacksamma för att du uppskattar vår leveranstid och att produkterna motsvarade informationen på webbplatsen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans av mina mycket praktiska…

Snabb leverans av mina mycket praktiska skolådor!

4 de febrero de 2019

Hej Anna

Tack snälla för ditt fina omdöme. Vad härligt att höra att skolådorna har kommit till användning och att du uppskattar vår service.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jättesnabb leverans fick min leverans…

Jättesnabb leverans fick min leverans efter 2 dagar och varorna överensstämde med webbutikens beskrivning. Inget att klaga på

3 de febrero de 2019

Hej Anna-Karin

Tack snälla för ditt fina omdöme ! Tack snälla för feedbacken om informationen på webbplatsen och vi är tacksamma för att du uppskattar vår service samt leveranstid.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabbt levererat och bra produkt!

Snabbt levererat och bra produkt!
Skitbra helt enkelt🙂👍🏻

2 de febrero de 2019

Hej Andreas

Tack snälla för ditt fina omdöme. Vi är tacksamma för att du uppskattade vår service och att produkten motsvarade dina förväntningar.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och en söt godispåse med…

Snabb leverans och en söt godispåse med i paketet! :)

12 de enero de 2019

Hej Sanna

Tack snälla för ditt omdöme. Vi är glada att höra att du uppskattar vår service och den lilla godispåsen :)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Beställde reflexband med LED-belysning…

Beställde reflexband med LED-belysning vid 2 tillfällen. Första leveransen var lite seg och fick hämtas via ombud, medans andra kom snabbt direkt i brevlådan.
Reflexbanden verkar lite känsliga, men fungerar hittills.

7 de enero de 2019

Hej Anders S.

Tack snälla för ditt omdöme och vi beklagar att första leveransen tog längre tid än beräknat att komma fram till dig. Vi hoppas att att reflexbanden har motsvarat dina förväntningar.

Rekommenderas

5 de enero de 2019

Hej Gisela

Tack snälla för ditt omdöme och vi är glada att du uppskattar vår service.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snabb leverans! Lite sämre kvalitet på det jag köpte, tärningsmuggar som var dåligt limmade på insidan! Lågt pris för den delen Annars perfekt!!

4 de enero de 2019

Hej Lojsan

Tack snälla för ditt omdöme. Vi är glada att du uppskattar vår leveranstid men det var tråkigt att höra att tärningsmuggarna inte motsvarade förväntningarna. Du får gärna skriva till oss på info@gemmas.se så kan mina kollegor på kundservice hjälpa dig vidare.

Snabb o utmärkt service

2 de enero de 2019

Hej Camilla

Tack snälla för ditt fina omdöme och vi är tacksamma för att du uppskattar vår service.

Bra och billiga

Bra och billiga, hyfsat snabb leverans..

2 de enero de 2019

Hej Rolle74

Tack snälla för ditt omdöme. Vi är tacksamma för att du uppskattar vår service och vi beklagar om PostNord har varit i det längst laget med leveranserna. Vi skickade ditt paket dagen efter din beställning (den 27/12) men tyvärr har PostNord haft längre leveranstider under mellandagarna och nyårshelgen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och allt fungerade

Snabb leverans och allt fungerade. Betalning via Klarna. Mycket nöjd med köpet

1 de enero de 2019

Hej Margaretha

Tack snälla för ditt fina omdöme. Härligt att höra att du är mycket nöjd med ditt köp och vi är glada att du uppskattar vår service.

Angelica, Gemmas.se

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.