Dino’s riep mijn zoontje die net 4 is geworden toen hij de magneten zag. De eieren zijn een echte hit! De andere kinderen gingen er ook mee spelen. Boven verwachting eigenlijk en even iets leuker dan... Ver más
Makkelijke bouwstenen voor de peuters! Zo Leren ze de basis voor latere bouwvormen! Zou toevoeging kunnen zijn om filmpjes te kunnen uploaden van onze bouwwerken!
Mega blij mee! Echt fantastisch speelgoed voor kinderen mijn dochter speelt er letterlijk elke dag mee! Super kwaliteit ook en vaak ook kortingen op hun producten op de site en meerdere soorten thema’... Ver más
La empresa ha respondido
Leuke nieuwe vormen met de dome set. De knikkerbaan geeft nieuwe uitdagingen. Om de baan in elkaar te klikken is het wel wat stroef voor mijn kleine kinderen maar samen kunnen we leuk knikkerbaankast... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Gladi is het nieuwste educatieve speelgoed op de markt. Bij Gladi focussen wij ons op het ontwikkelen van het hoogste kwaliteit speelgoed, voor een schappelijke prijs. Dankzij het speelgoed van Gladi kan jij je kind goed voorbereiden op de toekomst en zijn/haar vaardigheden vanaf jongs af aan al versterken. Gladi heeft de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2025 gewonnen. Naast de Vakjury waren ook de mensen die gestemd hadden lovend over de producten waardoor we ook de Publieksprijs gewonnen hebben. Wij zijn hier ontzettend trots op en mede namens alle FANS hebben wij dit kunnen bereiken!
Kamerlingh Onnesweg 2, 4131PK, Vianen, Holanda
- info@gladi.nl
- gladi.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 75% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Mooi speelgoed
Fijne tegels, magneten zijn net zo sterk als de dure merken. Ook zijn ze goed te combineren met de duurdere merken
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, sterke magneten, mooie kleuren. Inclusief opbergzak en ideeënboekje.
Echt goede kwaliteit speelgoed
Echt goede kwaliteit speelgoed. Mijn neefje zat elke dag op de ipad. Maar nu speelt hij gelukkig met speelgoed dat niet zijn verpest.
Super!
Snelle levering en prijs kwaliteit is fantastisch. Doet niet onder voor de bekendere A-merken magneettegels. Superblij mee
Erg sterke magneten
Erg sterke magneten! Je kan er op die manier alles mee maken wat je wil. Heel blij mee en mijn dochter al helemaal!
Goede service en beste prijs-kwaliteit!
Goede service en beste prijs-kwaliteit!
Heel leuk dat er ook een voorbeeldboekje ter inspiratie en een opbergzak bij zit.
Gisteren de set van 100 aan m'n zoontje…
Gisteren de set van 100 aan m'n zoontje gegeven voor de verjaardag. Magnetische kracht is goed. Inhoud is erg leuk met de verschillende tegels, 2 auto's, de poppetjes. Helaas gisteren al direct 2 tegels waar een stukje vanaf gebroken is. Hoop niet dat dit zo door gaat. Vandaar 4 sterren ipv 5.
Ik raad Gladi aan
Ik raad Gladi aan. Wij vinden de tegels goed en ze zijn betaalbaar. Daarnaast is het ook gemakkelijk om de mensen van Gladi te contacteren. Onze bestelling raakte samen met die van anderen kwijt en kwam nooit aan. Hoewel Gladi een kleiner merk is, probeerden ze dit goed op te lossen. Na wat geduld en begrip kregen we uiteindelijk nieuwe sets toegestuurd. Wij zijn blij!
Onlangs hebben wij 3 sets van 60…
Onlangs hebben wij 3 sets van 60 besteld voor onze 4 kinderen. De kwaliteit is goed en er wordt veel mee gespeeld, er zit een leuk voorbeelden boekje bij, hier staan helaas stenen op die bij ons niet in de set zitten. Mijn kinderen missen de "poortjes" waar je bijvoorbeeld een poppetje in kan zetten...graag zouden we die nog ontvangen.
Hartstikke leuke magnetic tiles
Hartstikke leuke magnetic tiles, ons mannetje van bijna 4 heeft voor kerst de racebaan gekregen. Hij vind het fantastisch en goed te combineren met andere magnetic tiles.
Helaas waren er heel snel van 2 brugdelen een pinnetje afgebroken. Heb dit gemeld via de klantenservice en er werden 2 nieuwe brugdelen opgestuurd. Top service. Gaan beslist nog wat sets volgen.
Stevig en mooi speelgoed.
Snel geleverd. Goed materiaal. Mijn kleinzoon heeft er al uren mee gespeeld. Ook fijn dat er een opberg zak bij zit.
De kleuren van de bouwvoorbeelden kloppen niet met de onderdelen. Voor een hoogbegaafd kind een extra uitdaging. Maar voor mijn kleuters op school, wat verwarrend.
Heel goed merk voor magnetic tiles
Heel goed merk voor magnetic tiles, is combineerbaar met andere merken die we al in huis hadden. Mooie kleuren, stevige tegels, wij gaan hier zeker nog uitbreidingen van kopen
Slechte kwaliteit
Wij hebben helaas een slechte ervaring met het magnetische speelgoed van Gladi.
Eerder hebben wij al een set van Coblo aangeschaft en vanwege de prijs hadden we nu een set gekocht van Gladi. In een paar weken tijd hebben we de ene na de andere kapotte tegel. Er wordt alleen thuis door twee kinderen mee gespeeld. Geen aanrader.

Respuesta de Gladi
Wij zijn enthousiast!
Ik schrijf niet vaak een review, maar deze keer maak ik een uitzondering. Wij zijn zo tevreden met de magnetische stenen van Gladi. Ik was heel sceptisch of ze net zo sterk zijn als Connetix en Coblo, maar het antwoord is ja. Mijn zoontjes maken hele bouwwerken, hele dagen! Enige jammere vond ik dat er geen 'speciale' stenen bij zaten en je die apart moet kopen. Verder super enthousiast!
Mooie en stevige magnetische tegels
Tegels zijn mooi en stevig. Veel speelplezier bij onze dochter.
Bezorging duurde wel lang, bijna een week maar komt denk ik door drukte bij de bezorgdienst.
Fijne tegels!
We hadden al tegels van Cleverclixx in huis maar ik wilde graag nog wat extra tegels. Ik kwam de tegels van Gladi tegen met een scherpe prijs. Ik besloot het uit te proberen. Nou ze doen totaal niet onder aan Cleverclixx, sterker nog de magneten lijken iets sterker! Dochter is ook helemaal blij met de magnetische poppetjes die erbij zaten en het treinstel is ook erg leuk. Heel blij met Gladi. Je krijgt er een mooie tas bij en een boekje. Oh en waar de tegels van Cleverclixx niet tussen de duplo plaat past, deze passen wel! Snelle verzending ook.
Al een tijd geleden besteld maar…
Al een tijd geleden besteld maar vandaag met kerst heeft mijn zoon het open gemaakt. Voor het eerst op de viaanse paardenmarkt gezien waar hij al een kwartier stond te kijken. We hebben de racebaan gekocht en hij vind het echt super leuk! Ook handig dat er een zak bij zit waar het in kan, hoef ik niet weer een bak bij de action te halen haha. Super bedrijf zou er zo weer bestellen!
Fantastisch speelgoed
Fantastisch speelgoed! Mooi en stevig.
Echt favo hier. Gelijk nog 2 doosjes bij besteld.
Mooi en goed speelgoed
Mooi en goed speelgoed! Onze dochter speelt er uren mee. Daarom nu ook de racebaan aangeschaft 🥰
Super goed
Super goed! Zeker vanwege de prijsklasse.
Waar ze bij de racebaan nog naar kunnen kijken is de lengte van de bochten of het toevoegen van een extra kort racedeel. Je komt net niet lekker uit als je direct onder je brug door wilt bouwen met bocht. Dan kom je klem met de staanders van de brug.
Geen dealbreaker maar een tip. Zou zeker nog eens kopen.
Más información sobre otros tipos de reseñas.