Dino’s riep mijn zoontje die net 4 is geworden toen hij de magneten zag. De eieren zijn een echte hit! De andere kinderen gingen er ook mee spelen. Boven verwachting eigenlijk en even iets leuker dan... Ver más
Makkelijke bouwstenen voor de peuters! Zo Leren ze de basis voor latere bouwvormen! Zou toevoeging kunnen zijn om filmpjes te kunnen uploaden van onze bouwwerken!
Mega blij mee! Echt fantastisch speelgoed voor kinderen mijn dochter speelt er letterlijk elke dag mee! Super kwaliteit ook en vaak ook kortingen op hun producten op de site en meerdere soorten thema’... Ver más
La empresa ha respondido
Leuke nieuwe vormen met de dome set. De knikkerbaan geeft nieuwe uitdagingen. Om de baan in elkaar te klikken is het wel wat stroef voor mijn kleine kinderen maar samen kunnen we leuk knikkerbaankast... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Gladi is het nieuwste educatieve speelgoed op de markt. Bij Gladi focussen wij ons op het ontwikkelen van het hoogste kwaliteit speelgoed, voor een schappelijke prijs. Dankzij het speelgoed van Gladi kan jij je kind goed voorbereiden op de toekomst en zijn/haar vaardigheden vanaf jongs af aan al versterken. Gladi heeft de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2025 gewonnen. Naast de Vakjury waren ook de mensen die gestemd hadden lovend over de producten waardoor we ook de Publieksprijs gewonnen hebben. Wij zijn hier ontzettend trots op en mede namens alle FANS hebben wij dit kunnen bereiken!
Kamerlingh Onnesweg 2, 4131PK, Vianen, Holanda
- info@gladi.nl
- gladi.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 75% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Welk merk kies je nu
Zo veel keuze uit merken van magneetstenen en welke moet ik nu kiezen?
Ik hoor veel goede dingen over gladi, prijs is heel goed te doen voor 100 magneetstenen, dus bestellen maar! Het werd snel geleverd en de gastkinderen werden gelijk heel enthousiast!
Na een week spelen, was er een kapotte tegel, oh dat is heel jammer, een mail naar gladi gestuurd en kreeg heel snel bericht terug, met de belofte dat ik nieuwe magneettegels zou krijgen en die belofte is vandaag ingevuld!
Super service van Gladi!
Prachtig speelgoed
Prachtig speelgoed! Kinderen zijn gek op de magnetische tegels. En de racebaan.
1 tip: een auto uitbreidingsset.. dan kunnen er meer auto’s over de baan.
Fijne nieuwkomer
We hebben ook andere magneetblokken geprobeerd, maar Gladi is favoriet! Er is veel variatie en de sterke magneetkracht is vergelijkbaar met de grote merken. Ok, je moet er niet met je volle gewicht op gaan staan, dan komt er een scheur in. Maar dat is wellicht voor elke magneetsteen teveel gevraagd. Bij een opmerking hierover bij Gladi werden we geweldig te woord gestaan en werd een passende oplossing gevonden, dus ook de service is top. Kortom: echt een aanrader!
Ontzettend snelle levering
Ontzettend snelle levering! Was echt heel blij! En het speelgoed ziet er super uit! Kleinzoon helemaal gelukkig! Zou hier zeker nog eens wat kopen!
Stimuleert de creativiteit
Snelle levering. Leuk speelgoed. Stimuleert de creativiteit.
Super mooi speelgoed en hele goede…
Super mooi speelgoed en hele goede service!
Wij hadden 1 poppetje waar 1 been van afgebroken was toen we het pakket opende. Dit gemeld met foto en binnen 3 dagen een heel doosje met poppetjes ontvangen!
Super service dus!!
Super snelle service
Super snelle service. Snel reactie op mail!
Leuk speelgoed. Mijn dochter speelt uren achter elkaar hier mee!
Fijne ervaring.
Fijne ervaring.
Er was perongeluk een verkeerde bestelling en hierin werd meteen actie genomen.
Ik raad iedereen dit aan.
Super mooi materiaal mijn dochter is er super blij mee en haar oudere zussen ook!
Heel leuke set
Heel leuke set
Zoontje heeft er geniet van.
Ze zijn compatibel met andere merken.
Stevige tegels.
Klantvriendelijkheid ook top! Eerst heel veel vragen gesteld over de kleur, grootte, compatibel met andere merken,enzo... Steeds heel snelle reactie gekregen.
De nieuwe Coblo/Connetix
De magnetische tegels kwamen snel aan, ze zijn van gelijkaardige kwaliteit en exact dezelfde afmetingen als de bekende merken, waardoor het een leuke uitbereiding op onze huidige sets is!
Een tegeltje brak na 2 dagen en onmiddellijk stuurde gladi een nieuw op,
Bedankt voor deze persoonlijke en snelle service!
Wij kijken alvast uit naar het aankopen van nog wat grote tegels en eventueel een uitbereiding van onze huidige ballen aan.
Keep up the good work!
Echt een aanrader!
Voor mijn nichtje en neefje gekocht en ze vinden het geweldig!
Aanrader!
Hele mooie set magnetisch speelgoed. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Prijs is veel aantrekkelijker dan de duurdere merken, ook kwam deze goed uit een test. Goede magneetkracht. Heel fijn dat er een opbergzakje en inspiratie boekje bij zat. Kinderen spelen er heel leuk mee! (7 en 4 jaar)

Respuesta de Gladi
Snelle levering en het product is zoals…
Snelle levering en het product is zoals beschreven.
Super fijne magnetisch speelgoed
Kinderen hebben het gekregen voor Sinterklaas. En ze blijven ermee spelen. Van huizen tot torens en zelf verzonnen dieren.
Mooie en stevige blokken. De bouwwerken blijven goed in elkaar zitten. En vallen niet snel om.
Goed materiaal
Mooi degelijk materiaal, prijs kwaliteit is goed. Goed verpakt verzonden.
prima prijs/kwaliteitsverhouding
Goede kwaliteit, veel speelplezier!
De magneten zien er mooi uit en nog belangrijker is dat ze sterk zijn. De zelfrijdende auto's op de racebaan zijn heel erg leuk erbij! De racebaan is goed stevig te bouwen. Enige minpuntje is dat de batterijen wel erg snel leeg gaan, de auto rijdt dan langzamer. De magneet poppetjes zijn leuk in het rollenspel erbij, de kinderen verzinnen hele verhalen tijdens het bouwen.
Zeer goede kwaliteit
Zeer goede kwaliteit, uren speelplezier voor groot en klein ! 😍 En dat voor een mooie prijs 🥳 wij zijn FAN !!
Het pakket was een hit op pakjesavond
Het pakket was een hit op pakjesavond. De 100 stenen kun je echt mooie bouwwerken meemaken. De stenen zijn groot en de magneten werken goed.
Super mooi speelgoed!
Super mooi speelgoed! Alles zit netjes verpakt, de kwaliteit is goed en gegarandeerd uren speelplezier!
Wij kopen zeker nog uitbreidingen bij Gladi!!
Más información sobre otros tipos de reseñas.