Extremely unprofessional and slow. I have a small glass that needs replacing. They came after a month of waiting to measure the glass only to loose the measurements! They didn't call me to ask for mea... Ver más
La empresa ha respondido
Jullie hebt een super reinigingsmiddel voor glas, spiegels en dergelijke. Wist niet, dat je dat bij jullie ook kon bestellen, wel kreeg ik er een cadeau van jullie na glasreparaties. Tot ik een meldi... Ver más
La empresa ha respondido
Wij hebben weer flessen glascleaner besteld (en heel snel ontvangen) bij Glaspunt. Het is ideaal spul om je ramen snel en streeploos schoon te maken. Omdat wij het al jaren gebruiken, kunnen we met re... Ver más
La empresa ha respondido
Het zijraam van de erker was lek. Monteur gekomen en het glas bekeken, gemeten en afspraak gemaakt om nieuw raam te plaatsen. Raam snel en vakkundig geplaatst.
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
slecht ingemeten, vervolgens een discussie over triple glas, terwijl ik daar niet om heb gevraagd.
Ik heb een ander bedrijf benaderd. Ik kreeg daar een betere prijs, beter glas en deskundig advies.

Respuesta de Glaspunt
De glaszetters van Glaspunt waren harde werkers en vriendelijk. Ook waren ze volgens mij goed op elkaar ingespeeld. Het glas op de begane grond is netjes vervangen.

Respuesta de Glaspunt
Goede en vriendelijke vakmensen, alles volgens afspraak en keurig op tijd gemonteerd.
De glas lat van het grote raam, had wat zorgvuldiger gemonteerd kunnen worden.
Voor de rest alles naar wens.

Respuesta de Glaspunt
De 2 jongens die de raam kwamen maken, waren heel capabel en netjes gedaan. En heel klein dingetje wat ze misschien in de toekomst kunnen doen. De klant via SMS op de hoogte wat ongeveer de tijd is dat ze aan de deur staan.

Respuesta de Glaspunt
Fijne mensen hebben keurig en netjes gewerkt.

Respuesta de Glaspunt
Glas is gelijk gezet. E-Mail adres was niet goed opgeslagen dus moest zelf nabellen wanneer de herstelafspraak zou zijn

Respuesta de Glaspunt
Glaszetter was vriendelijk beleefd en heeft zijn werkzaamheden correct afgerond ..

Respuesta de Glaspunt
Dubbelglas hr++ laten zetten door Kerbof uit Delfzijl .
Ze werken heel netjes en ruimen alles op. Helemaal top
Een goede service en denken met de klant mee welke kleur kit er op de ramen moet. Zelfs de glaslatten zijn op kleur.

Respuesta de Glaspunt
Alles is gedaan volgens de gemaakte afspraken. Keurig op tijd en schoon gewerkt. Vriendelijke mannen

Respuesta de Glaspunt
Zes maanden geleden is de ruit van mijn voordeur kapot gegaan. U begrijpt dat dit best gevaarlijk kan zijn in verband met inbraak. Glaspunt was de eerste die hier werk van wilde maken, dus heb ik de prijsindicatie ondertekend. Vervolgens moest de planning mij bellen om het raam in te laten meten. Dit gebeurde NIET! Ik heb wekelijks gebeld, alleen weet de klantenservice van niks en kunnen zij alleen een melding maken (oh, en elke keer als je belt krijg je weer een compleet ander antwoord).
Na dik een maand wachten (en meer dan 15x gebeld te hebben) word ik opeens gebeld door de monteur (niet de planning), die toevallig in Tilburg was en op dat moment kon inmeten. Gelukkig was er iemand thuis op dat moment. Vervolgens heb ik weer 2 weken moeten wachten op de factuur. Zodra ik deze ondertekend had, kon de order voor het glas pas geplaatst worden.
Ik had expres niet gekozen voor dubbelglas, aangezien dit niet in de fabriek gemaakt zou moeten worden en dus sneller zou gaan. Dit was dus niet het geval. Er is mij beloofd dat het uiteindelijk tussen de 2 en 4 weken zou duren. Dit heeft dus een goede 3 maanden geduurd.
In deze tijd heb ik wekelijks gebeld naar Glaspunt. Zoals gewoonlijk weet de service er niks van en moest ik gebeld worden door de planning. De planning heeft mij echter nooit gebeld. Uiteindelijk heeft een servicemedewerker een mail gestuurd naar het glasmaakbedrijf. Na 2 minuten werd ik door dit bedrijf opgebeld, waar ze vermeldden dat het glas allang klaar was en zo snel mogelijk geplaatst kon worden.
Nu, inmiddels 6 maanden met een open voordeur geleefd te hebben, is mijn ruit pas vervangen. Ik heb met veel bedrijven te maken gehad, maar heb nog nooit zulke desinteresse en slechte communicatie meegemaakt!!!

Respuesta de Glaspunt
Ten eerste wil ik zeggen dat het uiteindelijk daadwerkelijk vervangen van het glas top was geregeld. Ik werd van tevoren gebeld, het werk werd snel en netjes uitgevoerd en ik kreeg nog eat advies.
Mijn punt van kritiek is dat ik tot 2 keer toe de offerte heb moeten laten aanpassen o.dat de maten totaal niet klopten. Toen die uiteindelijk wel klopten en werden nagemeten ging alles van een leien dakje.....

Respuesta de Glaspunt
Afspraken worden goed gemaakt en nagekomen. Vriendelijke mensen.

Respuesta de Glaspunt
Snelle en goede offerte, alles online, inmeten en zetten ging super snel en vriendelijke mensen!

Respuesta de Glaspunt
Ze waren behulpzaam en deden alles netjes

Respuesta de Glaspunt
Snelle reactie en snel geholpen alles is netjes afgewerkt en geven goede adviezen

Respuesta de Glaspunt
Snelle vriendelijke service en 100% vergoed door de verzekeraar.

Respuesta de Glaspunt
Goede en snelle service. Een afspraak maken was eenvoudig en ik ben erg vriendelijk te woord gestaan.
De ruit met een thermische breuk werd netjes vervangen en al mijn vragen over de oorzaak ervan zijn duidelijk en zorgvuldig uitgelegd.
Daarnaast erg prettig dat Glaspunt alles met de verzekering heeft geregeld.

Respuesta de Glaspunt
Más información sobre otros tipos de reseñas.