Veldig enkelt å handle og kommunisere, fin og hyggelig service når jeg stilte spørsmål og gjorde oppmerksom på ting. Ser ut som at fraktfolkene ikke har vært helt forsiktige i håndtering av pakken, m... Ver más
La empresa ha respondido
Smertefri bestillingsprosess og rask levering. Men transportøren ødela varen og jeg tok i mot uten å tenke på at jeg burde ha avvist den på grunn av synlig skade på emballasjen. Siden jeg tok i mot, k... Ver más
La empresa ha respondido
Hadde bestilt for første gangen, hadde innrettet konto og bestilt det. Hadde bestilt på faktura for min virksomhet og det gikk også bra. Delen var stort og hadde blitt levert fra spedisjonen. Delen ko... Ver más
La empresa ha respondido
Kjøpte poleringsmaskinen Bernado PS 200 S. Meget bra og kraftig maskin, til markedets beste pris. Har i grunn ikke noe å utsette på handelen, for uten at leveringen tok noen ekstra dager. Konta... Ver más
La empresa ha respondido
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hei,
Jeg kjøpte et Fein sagblad hvor det sto at pakken skulle inneholde 6 stk., men jeg mottok kun 3 stk. Da jeg tok kontakt med kundeservice, ble jeg møtt på en lite imøtekommende og ubehagelig måte. I etterkant av samtalen ble informasjonen om produktet endret til 3 stk., noe som virker misvisende og lite profesjonelt.
Jeg håper dere kan se nærmere på dette og gi en forklaring, samt sørge for at informasjonen som gis til kundene er korrekt og at kundebehandlingen er i tråd med god praksis.

Respuesta de Globaltools.no
God kommunikasjon med kundeservice. Fikk svar på mine spørsmål umiddelbart. De leverte et produkt som svarte til mine forventninger .

Respuesta de Globaltools.no
Jeg bestilte hvite jekkestropper og har fått grå. Grå er greit nok, men ikke si at de er hvite!
Ellers er de bra, myke og fine.

Respuesta de Globaltools.no
Kontra andre anktører i norge er det ingen som slår dere i pris på power dobbelt klemmende slangeklemmer! Kjapt levert❤️

God service/kommunikasjon.
Kjapp levering.
Ordnet raskt opp i en misforståelse jeg hadde forårsaket.

Respuesta de Globaltools.no
Varen kom fort og den virker son den skal

Respuesta de Globaltools.no
Maskinen jeg kjøpte var jo ikke komplett. Derfor den vurderingen, men jeg har vært mer fornøyd tidligere. Så jeg håper å få delen som mangler fort.

Respuesta de Globaltools.no
Bestilte en milwaukee verktøypakke 6.desember med forventet levering 4-9 dager fekk mail noken dager etter om at forventet levering 3.januar. 30.desmber fekk eg ny mail om at forventet levering var endret til 2.januar etterfulgt av ein ny så der det sto at forventet leveringsdato var 3.januar.
7.januar får eg mail om at dei ikkje kan levere og kanseller ordren.
Når eg ringte for å spøre koffor dette har tatt så lang tid før eg fekk beskjed og om dei har nokon lignende pakker så er mulig å få istaden for. Her blir eg møtt av ein ufin og små frekk mann som meiner at dette er sånt som ein må regne med at kan skjer og at dei ikkje kan levera noko sånn pakke eller lignende lenger
Pakken ligger forsatt ute for salg men til ein betydelig høgare pris
Når eg konfrontere han med dette så svarer han at det er feil og at data systemet treng ein god dag før det forsvinner frå nettsida
2 døgn etterpå liggpakken forsatt ute

Respuesta de Globaltools.no
Ordre ID 259237.Jeg fylte ut bestillingen med faktura adresse til firma og leverings adresse til hvor jeg ønsker pakken levert.Både ordrebekreftelse og faktura riktige adresser, men jeg oppdager da jeg får melding fra speditør att de skal levere på rema 1000 i nærheten av faktura adressen. Ringer så til dere 69676970 og møter en lite imøtekommende person som får det til å høres ut som om det er min feil, men sier at han skal kontakte Bring.Det ender med at jeg må kjøre 10 mil for å hente pakken på Rema 1000 ved faktura adressen.

Respuesta de Globaltools.no
God info om forsendelse. Lett å vite kor produkt.
Fekk likevel 2 ulike avfuktere med samme bestillingsnummer?? Underlig...

Respuesta de Globaltools.no
Ringte og traff en veldig hjelpsom og hyggelig mann. Varen kom fort og er bare fornøyd👍

Respuesta de Globaltools.no
Rask håndtering av bestillingen. Kjapp og god tilbakemelding på mail som ble sendt.

Respuesta de Globaltools.no
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.