Globaltools.no Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig enkelt å handle og kommunisere, fin og hyggelig service når jeg stilte spørsmål og gjorde oppmerksom på ting. Ser ut som at fraktfolkene ikke har vært helt forsiktige i håndtering av pakken, m... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smertefri bestillingsprosess og rask levering. Men transportøren ødela varen og jeg tok i mot uten å tenke på at jeg burde ha avvist den på grunn av synlig skade på emballasjen. Siden jeg tok i mot, k... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hadde bestilt for første gangen, hadde innrettet konto og bestilt det. Hadde bestilt på faktura for min virksomhet og det gikk også bra. Delen var stort og hadde blitt levert fra spedisjonen. Delen ko... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kjøpte poleringsmaskinen Bernado PS 200 S. Meget bra og kraftig maskin, til markedets beste pris. Har i grunn ikke noe å utsette på handelen, for uten at leveringen tok noen ekstra dager. Konta... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

31 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tilbakemelding på kjøp av fresesett

Handelen gikk kjempefint den - raskt og greit -

29 de noviembre de 2022

Respuesta de Globaltools.no

Takk for kommentaren fra deg og for at du tok deg tid til å skrive noen linjer.

Hyggelig å høre at leveringen av bestillingen gikk fint og at du er fornøyd med det.

Med hensyn til prisen, er den ikke satt ned til det halve, og du har kanskje sett prisen ex.MVA på vår danske nettside. Der er prisen ex.MVA DKK 954, mens den norske prisen er NOK 1422 ex.MVA.

Det er noen ganger slik at det blir forvekslet priser fra den ene valutaen til en annen dersom man ser en lav pris på vår danske side og tror, det er samme prisen på den norske.

Da er det ikke så rart at det oppstår litt forvirring.

Håper dette hjelper på forståelsen for forvirringen og at vi får lov å levere til deg igjen ved en senere anledning!

Good quality tools

Good quality tools. Good service and extremely helpful customer assistance.

25 de noviembre de 2022

Respuesta de Globaltools.no

Thanks for the kind review of our service.

It´s a pleasure to hear that you are satisfied and we hope you will find your way back to our online shop on a later occasion.

You are most welcome!

Rask levering

Enkel bestilling, rask levering.

9 de noviembre de 2022

Respuesta de Globaltools.no

Takk for positiv kommentar.
Vi håper å få levere til deg ved en senere anledning.

Flott og hande her

Flott og hande her, varene kom raskt :-)

26 de octubre de 2022

Respuesta de Globaltools.no

Takk for hyggelig og positiv kommentar.
Vi håper å få levere til deg en annen gang også!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rask og god service og ikkje minst så…

Rask og god service og ikkje minst så vart det sendt med Bring og ikkje Post Nord. Kjem til å handle meir igjen ved seinare behov.

25 de octubre de 2022

Takk for fin melding

Super rask levering

Super rask levering, men manglet en del til fuglebrettet og det tar sin tid. Elles topp produkt, Mvh Sonja

27 de septiembre de 2022

Respuesta de Globaltools.no

Takk for positiv kommentar.
Ergerlig at ikke produktet levde hundre prosent opp til forventningene. Dessverre kan det ta tid å få frem nye produkter og/eller reservedeler, og vi forsøker løpende å optimere dette.
Vi håper likevel å få sjansen til å levere til deg ved en senere anledning.
Du er i alle fall velkommen!

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd med pris, leveringstid og kundeservice.

28 de septiembre de 2022

Respuesta de Globaltools.no

Takk for positiv tilbakemelding.
Hyggelig å høre, at du er fornøyd.
Vi håper selvsagt å se deg i vår online butikk en annen gang også!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Godt fornøyd med tilbakemeldinger og…

Godt fornøyd med tilbakemeldinger og forsendelse. Også fornøyd med maskinen helt til det ble feil med den etter kort tids bruk. Har allerede kontaktet dere angående feil og hvilke deler jeg ser som må byttes. Håper dette går greit og regner også med det.

22 de septiembre de 2022

Takk for tilbakemelding.

Fint å være i dialog med hensyn til avklaring på utfordringen.

Håper, det løser seg.

Kjapp og grei levering

Kjapp og grei levering. Produktet var som forespeilet

16 de septiembre de 2022

Respuesta de Globaltools.no

Takk for positiv melding.
Hyggelig å høre at du er fornøyd.
Velkommen tilbake en annen gang!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ingen ting og utsette på Ordrebehandling og transport.

Ingen ting og utsette på ordre levering. Varene svarte også til forventningene, selv om jeg kunne trykket en kvart stjerne for prisen som ligger ørlite granne høyere enn noen andre alternativer på identisk vare. Men nå var det her på Globaltools de kunne levere da. Så det hjelper ikke om andre har billigere varer når de ikke kan levere. Ordrebekreftelse 22/8 og klar for henting 26/8 er helt i nedsiden av intervallet de lover på levering (4-7 dager). Det må sies å være bra. Tommel opp. Bring også leverer som transportør med rask transport og fin oppdatering. :-) Tommel opp her og.

30 de agosto de 2022

Respuesta de Globaltools.no

Tusen takk for hyggelig og positiv kommentar.
Dersom du ved en senere anledning vurderer å handle hos oss, er du selvfølgelig velkommen!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kjøpte bord til overfreser

Kjøpte bord til overfreser , innsatsplate var ikke rett.
Måtte montere ned hele bordet å sende i retur, ikke mulig å få bare ny del! Bordet er ok , men ny innsatsplate er fortsatt ikke rett.
Så ikke fornøyd med service og produkt

21 de julio de 2022

Respuesta de Globaltools.no

Takk for kommentaren her på Trustpilot, som vi alltid tar alvorlig -også kommentarer som ikke er hundre prosent positive.

Vi beklager selvfølgelig at du har fått en opplevelse som ikke gir deg anledning til å gi bedre kommentar enn dette.

Dessverre er det slik, at ikke alle produktsaker lar seg løse med enkelte deler.

Vi forsøker alltid å finne en brukbar løsning i saker som din, men dessverre er det ikke alltid, vi kan få deler fra en leverandør. Avhengig av produkt, kan det være bestemt fra produsenten/leverandøren, at ett produkt bare leveres som helt produkt uten mulighet for å bytte enkeltdeler. Det hjelper selvfølgelig ikke deg i utfordringen, og da blir du dessverre skuffet i en forventning om å kunne få løse deler til å bytte ut på det bordet, du har.

Du kan alltid benytte returretten, dersom du ikke er fornøyd med produktet.
I dette tilfellet har vi ikke andre muligheter enn å ta varen i retur og avslutte saken med en refusjon.

Til slutt vil vi si takk for at du -tross opplevelsen- tok deg tid til å skrive noen linjer til oss. Vi forsøker alltid å optimere prosedyrer, og da setter vi stor pris på alle kommentarer.

Hei 3 tegn

Hei , er veldig fornøyd med pris, leveringstid og kundeservice. Men jeg har fortsatt problemer med ovnen jeg kjøpte, da den kun vil brenne på ett bluss ( det i midten) og samme hva jeg gjør så får jeg ikke liv i de to andre blussene. Fikk en e-mail om luft i systemet, men nå har jeg latt den brenne i etpar tre timer og prøvd å switche litt frem og tilbake men det skjer ingenting. Ovnen brenner selv om "knotten" på toppen står på 0 ..... noen tips ? Mvh Povel Vallumdahl
En annen ting : jeg får faktura på beløpet - men har da betlat den på Vipps ...??

7 de septiembre de 2022

Respuesta de Globaltools.no

Takk for positiv melding fra deg.

Hyggelig å høre at du er fornøyd med service fra oss.

Derimot er det ergerlig at du opplever utfordringer med produktet ditt.
Dersom det allerede er en korrespondanse med en medarbeider her hos oss, kan vi ikke kommentere på konkret saksbehandling her.

Vi forsøker gjerne å finne en løsning som hjelper deg videre med utfordringen.

Fakturaen er helt ufarlig og er egentlig bare kvittering på kjøpet.

Meget seriøst firma

Meget seriøst firma. Alt på stell. Meget rask forsendelse ved kjøp av BSG13E Slipemaskin for bor Holzmann.
Anbefales trygt videre.

22 de julio de 2022

Takk

Korrekt

Korrekt , raskt og gode produkter

14 de julio de 2022

Takk

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Anbefaler ikke Globaltools!

Bestilte 2 stk. rullebord 29.03.2022, med opplysning om at de hadde henholdsvis 7-15 og 8-16 dagers leveringstid. Etter noen dager kom det en mail om at de ikke kunne bruke EHF-faktura og at vi måtte forhåndsbetale produktene. Dette måtte vi purre for å få en faktura på. I slutten av mai begyndte vi å purre på varene (skulle vært levert mellom 7-25 april = 7-16 dagers leveringstid inkludert påske), og 24.05.2022 fikk vi tilbakemelding om at varene skulle komme på lager i løpet av uken etter, med levering til oss noen dager etter. I tillegg fikk vi en telefon fra Globaltools hvor det ble beklaget, og samtidig informert om at leverandøren av varene var så stor at det ikke var noe vits å purre på dette???. 10.06.2022 fikk vi mail om at varene ville bli sendt 10.06.2022 og 16.06.2022. Da sendte vi på nytt mail med spørsmål om hva som foregår med denne leveransen siden det begynner å haste. Får da til svar dagen etter at varene dessverre ikke er med på den ukens leveranse fra leverandøren, men at innkjøper skal se på saken. 20.06.2022 får vi mail om at det ene rullebordet er kommet på lager men det andre er forventet 27.06.2022. Vi ber om at det som er på lager blir sendt slik at vi kan begynne montering av dette. Får tilbakemelding om at de håper å sende begge varene i starten av uken etter som en leveranse, men at hvis vi ønsker så kan det som er på lager sendes separat mot et frakttillegg på 1160,- Nok. Vi svarer da at vi synes denne saken hele veien har vært meget dårlig håndtert av Globaltools, og at vi forventer at de kan sende oss det som er på lager for egen regning. Da får vi til svar at de forstår vår frustrasjon, men siden dette går på pall så har de ikke mulighet til det??? (Men om vi hadde betalt 1160,- Nok var det mulig...?) Fredag 01.07.2022 ble varene levert, 2,5 måneder etter opprinnelig leveringsdato.
Totalt sett så står hele denne ordren etter vår mening til stryk, og vi kommer ikke til å benytte Globaltools flere ganger, og vil ikke anbefale dem til andre heller.

4 de julio de 2022

Respuesta de Globaltools.no

Takk for tilbakemelding fra deg på denne mildt sagt uheldige saken.

Ikke noe rart at du er frustrert, når du ikke har fått en skikkelig behandling av saken din.
Ofte er det faktisk slik, at selvom det er ganske uryddig, har medarbeiderne i kundesenteret vårt ikke alltid mange muligheter for å fikse utfordringene helt så lett.

Det er dog ikke noen unnskyldning for ikke å gjøre et hederlig forsøk på å løse saken best mulig, men mere en fortelling om at det iblant bare går så skeivt som noe kan gå.

Her hos oss tar vi alle henvendelser seriøst og setter stor pris på alle tilbakemeldinger -også dem som ikke er helt så positive, som vi kunne ønsket. De mindre gode blir faktisk gode etterhvert som vi får justert saksbehandlingen vår og de faktiske mulighetene for at avhjelpe og til slutt hindre ytterligere frustrasjoner og dårlige opplevelser som den du har fått.

Det virker litt underlig -som du også nevner- at med en betaling av frakt på rullebord 2, kunne det andre godt vært levert? Det forekommer litt rotete, og dette er i hvert fall ikke standard prosedyre her.

Det er rimelig at du er skuffet og at du ikke tenker å benytte Globaltools ved en annen anledning, og det ergrer også meg, som ansvarlig for kundesenteret/kundeservice hos Globaltools.

Vi kan ikke forbedre noe, hvis ikke vi vet, hvor vi feiler, og i den forbinnelsen sier jeg igjen takk for at du orket å skrive kommentaren her på Trustpilot.
Nå har vi i hvert fall mulighet for å bruke denne erfaringen til å opnå ny læring og til å konsentrere oss på bedre saksbehandling, dersom saker som minner om denne dukker opp igjen ute i fremtiden.

Uansett, er du alltid velkommen til å besøke siden vår og husk: Det er ikke vanlig standard å løse en utfordring slik du dessverre har opplevd!

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.