Go2fitness Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Godt center tæt på sorø station. Fin variation af træningsmaskiner særlig de nye eGYM gør træningen effektiv, og tæt på sjov. Her altid en god tone, rent og pænt. Selvom centeret er i mellem større... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Good: Fint udvalg til en fair pris, 24/7 åbent Ulemper: Indlukket klima, Dårligt gulv 70% af gulvet, dunklet lys, maskiner bænke osv. er tæt pakket op ad hinanden - Konstant højlydtende reklamer me... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Der mangler konstant klude til afspritning så sætter de bare en smal papirrulle op som smuldre ved første afspritning. Når man spørger om hvorfor får man bare at vide at det er leverandør svigt men så... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

58 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God første træningsdag i Nykøbing Falster

Virkelig god velkomst fra centerchefen! Masser af maskiner - både nye elektroniske og de traditionelle. Masser af håndvægte. Super fint at man både kan træne i stueetagen og i kælderen. Gode omklædnings- og badeforhold. Væggene kunne nogle steder godt trænge til en klat maling og ødelagte skabslåger i omklædningsrummet trænger til reparation. Men alt i alt en rigtig fin oplevelse!

24 de julio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg oprettede et medlemskab men havde…

Jeg oprettede et medlemskab men havde ikke set bindingsperioden (som ikke fremgik specielt tydeligt) og annullerede derfor med det samme. Har ikke hørt noget tilbage vedr. annullering og kontaktoplysninger er ikke til at finde.
Virker ikke som om det er let at få noget personlig kontakt.

21 de julio de 2026

Respuesta de Go2fitness

Hej. Det er jeg ked af at høre.

Vi bestræber os selvfølgelig på at gøre det nemt at administrere sit medlemskab. Via både vores hjemmeside og app kan du melde dig ind, melde dig ud, sætte dit medlemskab i bero samt finde alle vores kontaktoplysninger.

Hvis du har oplevet, at din annullering ikke er gået igennem, eller du er i tvivl om status, er du meget velkommen til at kontakte os. Så hjælper vi gerne med at få det afklaret hurtigst muligt.

Alle vores tilbud står hvad betingelserne er på billedet og tekst og når man melder sig ind heldigvis er der ikke andre der ikke har set det men igen vi kede af du ikke har set eller fået læst det

Rigtig godt sted

Rigtig godt sted,
Gode maskine
Gode mennesker
Rigtig godt miljø og
Plads til alle

2 de julio de 2026

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner, Nicklas! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det betyder meget for os, at du oplever både et godt miljø, gode mennesker og gode træningsfaciliteter. Vi arbejder hver dag på at skabe et fitnesscenter, hvor alle føler sig velkomne – så det er fantastisk at høre, at du mærker det.

Vi glæder os til at se dig i Go2fitness igen! 💪

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Maskinerne har for stor forske mellem…

Maskinerne har for stor forskel mellem modstand, fx: 15, 30, 45, 60, 75 kg. Der burde være mere gradvist ind imellem, fx: 5 kg i stedet for 15 kg.

26 de junio de 2026

Tak for din anmeldelse
Jeg ikke helt sikker på det er hos os. Alle vores matrix maskiner går med 5 kilo i splitten og kan også med 2,5 kilo i toppen. Vi har disse maskiner i alle vores centrer
Send gerne billede til info@go2fitness.dk
Håber ellers centeret og personalet er til 5 stjerner

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Umuligt at få sit depositum tilbage fra…

Umuligt at få sit depositum tilbage fra armbånd. Købte armbåndet for godt 6-7 år siden, og de fortæller man ikke kan få depositum tilbage fra armbånd der er købt efter april 2025. Jeg har ikke trænet i centeret siden april 2025, men de mener simpelthen at jeg har købt armbåndet efter jeg er stoppet med at træne der? Så behøver de ikke betale mig mit depositum tilbage, som jeg skal have

16 de junio de 2026

Tak for din anmeldelse
Vi kede af du har denne opfattelse.
Du starter 1 april 2025 hvor du købte et armbånd til 75,- som du også kan se i banken. Vi bestræber os altså på at give den bedste service og forklaring og selvfølgelig kan der ske fejl.
Rigtig god træning

Valorada con 1 estrellas sobre 5

DET ER UMULIGT AT OPSIGE SIT…

DET ER UMULIGT AT OPSIGE SIT ABBONEMENT. Jeg har været nede i receptionen og spørge om hjælp til det, derefter har jeg prøvet op til flere gange på hjemmesiden, fuldstændig umuligt… Jeg ringede ned til receptionen, jeg var nødt til at ringe 3 gange før der var nogle som tog telefonen. Jeg fik hjælp af en, og tror kun han gad at hjælpe mig fordi han alligevel havde tænkt sig at sige op. Han sagde endda selv, at som medarbejder kunne han ikke engang finde ud af det. Jeg synes kraftedme det er at snyde folk og udnytte dem, dårlig stil

4 de junio de 2026

Respuesta de Go2fitness

Tak for din anmeldelse men hvis du går ind på hjemmesiden under kontakt i den afdeling du tilmeldt i tryk på opsigelse og vupti så du sagt op. Vi har lige tjekket og alt virker og eller kan man altid sende en mail som står i dine betingelser du skrev under på. Du kan også bruge den nye app. Hvilken afdeling er det ?

Go2fitness i Odense er et unikt og helt fantastisk center

Go2fitness i Odense er et unikt og helt fantastisk center, vi er så heldige, at have den bedste centerleder og utrolig skønne og kompetente instruktører. Jeg har kun rosende ord om vores center, vi er rigtig mange der elsker at træne der, lige fra maskinerne til alle de super gode hold.
Jeg har trænet i Go2fitness i ca. 5 år og er mere end tilfreds med alt.

27 de mayo de 2026

Respuesta de Go2fitness

Super mange tak for din søde besked. Vi glade for du har været hos os så længe og håber du vil blive i mange år i nu. Vi prøver hver dag og gøre vores bedste og heldigvis synes også de fleste det er oplevelsen hos at vi gør rent og søger for alle har det godt. Vi er stolte af alle jer medlemmer der er med til at skabe stemningen sammen med personalet og centerlederen og medlemmerne
Stort tak og vi ses i centeret

Godt miljø

Godt miljø , gode hjælpsomme folk altid med smil og venlige ord . Lytter og fortæller når der er noget man er i tvivl om . Gode trænings muligheder. Dejligt sted

27 de mayo de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Super hold både bike og træning m Tove.

Super hold både bike og træning m Tove.
🚿 bruserne er total dårlige og trænger måske til afkalkning

26 de mayo de 2026

Respuesta de Go2fitness

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐håber når det er klaret vi kan få flere stjerner
Det er dejligt at høre, at du synes, både bike og træning med Tove er super. Tak også for din feedback om bruserne – måske kan du en anden gang tage fat i personalet og vise dem, hvad du mener, så kan vi klare det med det samme.
Vi glæder os til at se dig igen i Go2fitness! 💪

Helt okay

Helt okay, ikke det største, men alt andet spiller top, kunne dog godt bruge et vindue eller to og meget computeriseret 👍👍👍

26 de mayo de 2026

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det er dejligt at høre, at du synes, alt spiller. Tak også for din feedback om vinduerne – den tager vi med i vores overvejelser. Vi er glade for, at du kan lide vores digitale løsninger, og vi håber, de gør træningen nem og fleksibel.
Vi glæder os til at se dig igen i Go2fitness! 💪

Ville ønske de 5 stjerner

Venlig betjening

Sød, venlig og hjælpsom betjening. Gode instruktører ved holdene.

11 de mayo de 2026

Respuesta de Go2fitness

Tak for din søde anmeldes vi håber hver dag at give jer en god oplevelse. Glæder os til at se dig i centeret igen

Pænt center

Pænt center, med alt det man skal bruge.

9 de mayo de 2026

Respuesta de Go2fitness

Vi takker for din fine anmeldelse. Hvis nu der skulle være noget du mangler så kommer du bare og siger det. Vi prøver hver dag at gører det bedste og give den bedste oplevelse

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg mangler helt klart en holdning fra…

Jeg mangler helt klart en holdning fra centerets side ang. brug af mobiltelefon. Medlemmer der optager plads for andre, fordi de mere eller mindre er groet fast ved en maskine med deres mobiltelefon. Det bør helt klart påpeges.

1 de mayo de 2026

Tak for din anmeldelse på 2 stjerner
Skal lige forstår om det er centeret der får 2 stjerner eller personalet.
Der er desværre ingen mobilfri centre i Danmark men man kunne overveje det på et tidspunkt. Men bruger deres telefoner til musik lydbøger eller til træningsprogrammer så ved ikke om det vil blive svært. Vi har desværre ikke mobilfrie centre desværre.
Hvis nogle sidder længe med deres telefoner og optager en maskine kunne man måske spørge pænt om man lige kan bruge den imens det plejer og fungere i vores familie centrer
Håber du fik svar og jeg håber din anmeldelse ikke er op personale eller andet

GO2-NOTHING ---

GO2-NOTHING ---

ELENDIG SERVICE OG PROBLEMATISK PRAKSIS

Det har ikke været muligt at komme i kontakt med virksomheden. De oplyste telefonnumre (42 90 42 16 og 38 79 82 43) fungerer ikke, og der er ingen tilgængelig kundeservice.

Jeg har forsøgt at opsige mit medlemskab, men dette er ikke blevet imødekommet. I stedet modtager jeg rykkere samt varsler om inkasso.

Jeg har efterfølgende anmodet om en faktura med henblik på betaling af det opkrævede beløb (over 800 kr), uanset at medlemskabet ALDRIG ER BLEVET BENYTTET - ikke en eneste time eller dag. ABONNEMEENT ER ALDRIG BRUGT. CENTERET HAR IKKE LEVET OP TIL ANDET END AT OPKRÆVE PENGE OG IKKE SENDE ET KONTONUMMER.

Den fremsendte rykker indeholder ikke de nødvendige betalingsoplysninger (kontonummer), hvilket gør det umuligt at gennemføre korrekt betaling.

Denne fremgangsmåde rejser efter min opfattelse spørgsmål om:

manglende modydelse
mangelfuld opfyldelse af oplysningspligt
utilgængelig kundeservice
samt en generelt uigennemsigtig og kritisabel praksis

Samlet set er der tale om en MEGET UTILFREDSSTILLENDE kundeoplevelse, som jeg IKKE kan anbefale!!!!!

29 de abril de 2026

Tak for din anmeldelse
Vi super kede af din oplevelse
Hver onsdag er der lukke i receptionen desværre og sådan har det været i mange år.

Opsigelse er rigtig nemt hos os det gør man via mail eller hjemmesiden under kontakt dit center. Det hele står også i kontrakten 😊
Jeg håber ellers centeret har levet op til dine ønsker. Vi vil super gerne hjælpe dig hvis der er noget fremadrettet på info@go2fitness.dk

Du kan altid gå ind på din profil se dine træninger betale dine regninger og rette nyt betalingskort til som vi gentagende gange har sendt på mail til dig og eller hjælpe vi gerne alle over mail eller nede wi receptionen 9-19 og 9-16 fredag

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.