Super god service! Kan kun give mine største anbefalinger. Fik håndklæder i gave og ønskede at bytte til en større størrelse. Jeg skrev derfor en mail til dem en søndag, da datoen for returnering var... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Fantastiske køkkenredskaber, så dejligt uden skadelige stoffer. Kvalitet og pris i overensstemmelse med hinanden. Godt for miljøet, og funtionelt, og ja, smukt. Kan kun varmt anbefale jer, hvilke... Ver más
Jeg er utroligt glad og tilfreds med den utroligt gode service og hurtige levering, som jeg fik, da jeg handlede hos Greenbynoah. Jeg bestilte blot 2 pakker servietter, men fik som en lille gave 3 pak... Ver más
La empresa ha respondido
Meget flotte lys og der er gjort rigtig meget ud af indpakningen. Jeg tænker dog at man med fordel kunne spare lidt på netop den del og tænke på miljøet.. der er MEGET at smide ud, når man har taget i... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
GREEN by Noah ApS er et bæredygtigt brand. Vi sælger miljøcertificerede interiør produkter til dit hjem. Vores produkter er udelukkende produceret i Europa.
Información de contacto
Karpevænget 5, 4760, Vordingborg, Dinamarca
- info@greenbynoah.dk
- greenbynoah.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Skønne ting!Lige fra olivenskære bræt…
Skønne ting!Lige fra olivenskære bræt til stearinlys...jeg har købt mange...og meget og kan blive ved😁👍⭐

Superfine soya lys
Superfine soya lys.
Det ene blev desværre beskadiget under transporten, men jeg fik hurtigt tilsendt et nyt.

Respuesta de Greenbynoah
Super flotte viskestykker og lynhurtig…
Super flotte viskestykker og lynhurtig levering🌸🌸🌸

Respuesta de Greenbynoah
Det er virkelig nogle dejlige…
Det er virkelig nogle dejlige viskestykker, som suger godt. Servietterne er også skønne.

Super kundeservice
Super kundeservice. Lækre kvalitetsprodukter (lys og viskestykker) og hurtig levering lige til døren. Alt i alt en rigtig god købsoplevelse, hver gang!

Respuesta de Greenbynoah
Meget flotte varer til en god pris
Meget flotte varer til en god pris. Hutig levering. Køb hos Green bynoah. Jeg elsker det.

Respuesta de Greenbynoah
Fine lys i skønne farver
Det er nogle meget fine lys jeg har modtaget ,brænder så fint og oser ikke når de skal slukkes .Lysene er pakket så fint ind ,når du modtager din pakke, Prøv dem .

Respuesta de Greenbynoah
Flotte lys i en fin indpakning
Flotte lys i en fin indpakning. Gode viskestykker som vil pynte i køkkenet

Lækkert og hurtig service
Lækre produkter, design tip top og ualmindelig hurtig ekspedition...jeg er fan👍

Lækre varer👍🏼❤️
Lækre varer, hurtig levering, lækre gaver i pakken og en lille ekstra lækker chokolade.
Vil bestemt anbefale Greenbynoah til mine veninder❤️

Super god handel
Super god handel. Og sikke nogle fine varer, for ikke at snakke om indpakningen som var såå fin

Hurtig og fin levering
Hurtig og fin levering. Alt indpakket forsvarligt og varerne kom frem uden problemer.

Respuesta de Greenbynoah
Smukke lys i blide farver til kanongod…
Smukke lys i blide farver til kanongod pris og hurtig levering

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.