Valorada con 5 estrellas sobre 5

Supersnelle levering; er was een hapering op de achterkant van het truitje maar ik mocht het meteen terugsturen op hun kosten en ik kreeg een nieuw exemplaar toegestuurd zonder veel gedoe. Heel vlot... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben al enkele keren langs geweest bij Green ICE, te Beddenstraat-Antwerpen. De verkoopsters zijn er buitengewoon vriendelijk en behulpzaam, ze namen echt de tijd om mij te helpen. Zo'n aangename wi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had iets besteld, mijn pakketje was verloren bij de koerier maar men heeft direct een andere opgestuurd en zo had ik mijn artikel nog op tijd! Een onberispelijke service van Green Ice, dankjewel... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik koop al vele jaren bij Green Ice vroeger moest ik zoeken voor de juiste maat en hier klopt het mijn kast ligt vol met jullie merk en het blijft ook schoon na het wassen

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para mujeres
  2. Tienda de ropa

Escrito por la empresa

* English below * Green ICE is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1954. We zijn een Belgisch modelabel dat jaarlijks twee collecties uitbrengt. Deze collecties zijn gecreëerd voor de dynamische, modebewuste vrouw die kwaliteit weet te appreciëren aan een aantrekkelijke prijs. Green ICE is a family business that was founded in 1954. We are a Belgian fashion label that creates two collections a year (winter & summer). These collections have been created for the dynamic, fashion-conscious woman who appreciates quality at an attractive price.

4,6

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie kwaliteit en snelle verzending

Mooie kwaliteit en snelle verzending. Kortom top!

10 de abril de 2026

Dankjewel voor je mooie review! 🤍

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en de snelle verzending. Dat doet ons echt plezier!

Hopelijk tot snel bij Green ICE! ✨

Snelle levering.

Snelle levering.
Kwaliteits product.
Alles zeer goed aangegeven via E mails.

30 de marzo de 2026

Dankjewel voor je mooie review! 🤍

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, de kwaliteit van het product én de duidelijke communicatie via e-mail.

Daar besteden we veel zorg aan, dus het doet ons echt plezier dat je dit zo ervaart.

Hopelijk tot snel bij Green ICE! ✨

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

27 de marzo de 2026

Respuesta de Green ICE

Dankjewel voor je fijne review! 🤍

Heel leuk om te horen dat alles snel en goed geleverd werd. We hopen je snel opnieuw te mogen verwelkomen bij Green ICE! ✨

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering. Trui zoals de foto's.

9 de marzo de 2026

Bedankt voor je fijne review! 🤍

Fijn om te horen dat de levering snel was en dat de trui helemaal overeenkomt met de foto's. Dat doet ons veel plezier!

Hopelijk tot snel bij Green ICE!

Supersnelle levering

Heel vlotte klantenservice.
Prachtig truitje trouwens! ❤️

6 de marzo de 2026

Dag Delphine, wat een prachtige review, dankjewel! 🤍

Fijn om te horen dat je je truitje zo mooi vindt én dat we dan toch alles hebben kunnen oplossen voor u. We vinden het heel belangrijk dat zulke dingen zonder gedoe worden rechtgezet, dus het doet ons echt deugd dat je onze klantenservice als vlot hebt ervaren.

Dankjewel voor je vertrouwen en hopelijk tot snel bij Green ICE! ✨

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit. Snelle levering thuis.

27 de febrero de 2026

Bedankt voor je fijne review! 🤍

Het doet ons veel plezier te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze kleding en de snelle levering. Daar doen we elke dag ons best voor.

Dankjewel voor je vertrouwen en hopelijk tot snel! ✨

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Green Ice is een kwaliteitsvol merk

Green Ice is een kwaliteitsvol merk met modieuze items, mooie afwerking en trends.
Goede service en retourbeleid.

Respuesta de Green ICE

Wat een prachtige review, dankjewel daarvoor! 🤍

Het doet ons enorm veel plezier dat je Green ICE ervaart als een kwaliteitsvol en modieus merk, met oog voor afwerking en trends. Daar werken we met heel ons team elke dag hard aan.

Dankjewel voor je vertrouwen en hopelijk tot snel! ✨

Prima service

Alles was in orde

3 de febrero de 2026

Respuesta de Green ICE

Wat fijn om te lezen, dankjewel voor je mooie review! 🤍

We zijn heel blij dat alles in orde was en dat je onze service als prima hebt ervaren, daar doen we het elke dag voor.

Dag Margot, Wat fijn om te lezen, dankjewel voor je mooie review! 🤍

Het doet ons echt plezier dat je onze producten als mooi en kwalitatief ervaart, daar hechten we enorm veel belang aan bij elke collectie die we ontwerpen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De cardigan maat small is heel stuk…

De cardigan maat small is heel stuk kleiner dan de maat small deze winter aangekocht in beige bij winkel. Nochtans zelfde artikelnummer. Terug sturen is blijkbaar ook ern gans gedoe

Dag Marjolein,

Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring had — onze oprechte excuses hiervoor. We begrijpen heel goed hoe teleurstellend het is wanneer de pasvorm van een cardigan anders aanvoelt dan verwacht, zeker als je eerder een gelijkaardig stuk van ons kocht.

Onze collecties worden per seizoen vernieuwd en gewerkt met verschillende leveranciers en modellen, waardoor er inderdaad verschillen in pasvorm kunnen voorkomen. Dat neemt uiteraard niet weg dat dit voor jou vervelend is geweest.

Wat het retourneren betreft: het is absoluut niet de bedoeling dat dit als een gedoe aanvoelt. We proberen onze retourprocedure zo transparant en flexibel mogelijk te houden en staan ook steeds klaar om hierbij te helpen via mail of chat.

Indien je nog hulp nodig hebt, kijken we dit graag samen met je na, zodat we tot een oplossing kunnen komen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben telkens zeer tevreden over de…

Ik ben telkens zeer tevreden over de vlotte levering én de mooie kledij. Ik ben fan 😀.

30 de enero de 2026

Dag Maryke,
Dankjewel voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je telkens zo tevreden bent over de vlotte levering en onze kledij. Dat je fan bent, doet ons echt veel plezier.

Toppers

Zoals altijd snelle en correcte levering. Enkel positieve ervaringen met Green Ice

Dag Linda,
Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je telkens opnieuw positieve ervaringen hebt met Green ICE en dat de levering steeds vlot en correct verloopt.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Favoriete website

De keuze is heel uitgebreid, voor ieder wat wils. Snelle levering en heel netjes verpakt. Terugzending gaat heel vlot en eerlijk. Ik ben fan !

Dag Christelle,

Bedankt voor je fijne en uitgebreide review! Wat leuk om te lezen dat je onze collectie, levering en retourservice zo apprecieert, en dat je fan bent. Dat doet ons echt plezier.

We zagen dat je ons 4 sterren gaf. Mocht er nog iets zijn dat we kunnen verbeteren om er een vijfde ster van te maken, horen we dat heel graag. Je feedback is voor ons enorm waardevol.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super mooi geleverd en snel

Snel geleverd en mooi verpakt!
Kwaliteit pull super!

6 de enero de 2026

Dag Josiane,

Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles snel en verzorgd geleverd werd en dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van de pull.

Mooi materiaal

Mooi materiaal; tijdige levering

Dag Myrjam,
Dankjewel voor je fijne review! Leuk om te horen dat je tevreden bent over het materiaal en de tijdige levering.

Fout in bestel bon

Ik was vergeten mijn huisnr te vermelden. Dit hebben ze snel opgelost

Dag Karine,
Bedankt voor je fijne review! Fijn dat we dit snel voor je konden oplossen en dat alles vlot is verlopen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Tevreden met de aankoop van mijn 4…

Tevreden met de aankoop van mijn 4 polls. Gelukkig passen ze alle 4.

Dag Hug,

Bedankt voor je fijne review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met je aankoop en dat alle pulls perfect passen.

We zagen dat je ons 'maar' 4 sterren gaf. Wij vinden klantenbeoordelingen zeer belangrijk en mocht er nog iets zijn dat we kunnen verbeteren om er een vijfde ster van te maken, horen we dat uiteraard graag.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.