Gsm Eindhoven Opiniones 465

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een echte aanrader, deze Gsm-shop Eindhoven, als je een probleem hebt met je mobiel. Ik ben geholpen door Gökưan, echt een zeer spontane vriendelijke man. Hij geeft vooraf een prijsafspraak, bied je... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top notch vriendelijke mensen die hun vak kennen en niet prijzig, indien ik wederom een probleem rij ik graag van Belgie tot daar in eindhoven, dank u.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

UItstekend geholpen met het -volgens KPN- eenvoudig overzetten van bestanden naar mijn nieuwe Android telefoon. Dat 'eenvoudige' viel mij behoorlijk tegen. Vandaar dat ik GSM Eindhoven, net als ruim... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bijzonder vriendelijk personeel. Mijn telefoon kon ergens anders niet gemaakt worden. Via een vriend kwam ik bij gsm Eindhoven. Nadat ik duidelijke afspraken gemaakt had met de eigenaar kon ik na 1 da... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle reparatie tegen een scherpe prijs!

Ik vind de reparatie en service van GSM Eindhoven goed. Ik moet wel zeggen dat het scherm nu een tikkeltje blauw uit ziet en mijn Home-knop zit een beetje los, dat was bij mijn oude (gebarsten) scherm niet. Misschien dat ik nog even langskom om daarnaar te laten kijken. Verder echt top afhandeling!!

17 de marzo de 2014
Logotipo de Gsm Eindhoven

Respuesta de Gsm Eindhoven

blauw zou niet moeten kunnen :) Er zit altijd iets verschil in de lcd kleur temperatuur, maar moet alleen zichtbaar zijn als je twee toestellen naast elkaar zou leggen, dat is met volledig nieuwe namelijk ook zo. Maar als je langskomt kunnen we vergelijken met een andere eventueel.
Homebutton is altijd draaibaar na reparatie.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfecte en snelle service!

Vorige week heb ik mijn galaxy s4 laten vallen met als resultaat een gebroken scherm. Na wat opzoekwerk op internet ben ik bij gsm-eindhoven uitgekomen. Voor een schappelijke prijs werd hij onmiddellijk hersteld. Vriendelijk personeel met kennis van zaken, een absolute aanrader. Zeker een tripje waard vanuit België.

13 de marzo de 2014

Prima Service

Ik had mijn Samsung SIII laten vallen en er zat een scheur in het scherm. Via internet kwam ik bij GSM Eindhoven terecht. Ik ben er naar toe gegaan zonder afspraak.

Mijn scherm kon vervangen worden, refurbished. Dit was binnen het kwartiertje klaar.
Ben erg tevreden over kwaliteit van scherm, montage en service

11 de marzo de 2014

Zeer goede service

Na de reparatie toestel snel kapot. Teruggegaan en direct zonder kosten goed gemaakt. Klasse.

11 de marzo de 2014
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jammer

wachttijd drie kwartier en I-phone werkte helemaal niet meer nadat ze hem hadden
voorzien van een scherm zonder code

10 de marzo de 2014
Logotipo de Gsm Eindhoven

Respuesta de Gsm Eindhoven

We begrijpen niet wat u bedoeld mevrouw van den heuvel.
Wat bedoeld u met een scherm zonder code? Op alle reparaties zit tot aan 6 maanden garantie op het vervangen onderdeel. Alleen waterschade en valschade is uitgesloten. Kunt u ons laten weten waarom u ontevreden bent, want wij begrijpen het niet.
De wachttijd zonder afspraak kan soms langer dan 10 minuten zijn wegens drukte, als er 15 klanten op hetzelfde moment binnenstappen hebben we iets meer tijd nodig. Dit is het gevolg van werken zonder afspraak.

maken scherm telefoon

goed en duidelijk geholpen. Ondanks dat het druk was werd de wachttijd toch tot een minimum beperkt.

7 de marzo de 2014

goede en snelle reparatie

Glas van Galaxy s3 kapot snel vervangen we hadden de koffie nog niet eens op erg tevreden en voor een leuke prijs want een barst in je telefoonglas komt toch altijd ongelegen en fijn dat dit verholpen kan worden .

Bedankt Ed

Snel, vakkundig en betaalbaar

Mijn telefoon (iPhone4) was ongelukig gevallen. Resultaat voor en achterscherm in diggelen.
Niet swipebaar dus niet meer bruikbaar. Bij GSM Eindhoven binnen 1 kwartier gerepareerd (ik was halverwege de panorama en mijn (gratis) thee was net op) en ik had weer (bijna) een nieuw toestel.
Het verhaal vooraf is duidelijk (omdat ze vooraf niet de functies konden testen) maar vooral helder verteld.
En achteraf klopte het ook met de werkelijkheid maar snap dat ze zich indekken omdat je vooraf niet kan voorspellen wat zo'n val echt met je toestel heeft gedaa.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service, snel en scherp geprijst.

Led display laten vervangen van mijn S4 gister. Net iets meer dan 30 minuutjes hoeven te wachten. Koffie staat klaar. Vriendelijke staff en telefoon zag er iig zeer goed uit. Tot dusverre zeer aan te bevelen.

Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.