Consulta las opiniones de los clientes
Rustig gevraagd wat precies het probleem is, instructies wat voor info ik moest aanleveren (Gmail ww),. Dag later snel opgelost met lekker kopje koffie tijdens wachten. Uiterst vriendelijk en gast... Ver más
Heel vriendelijke geholpen door de nieuwe eigenaar. Vantevoren duidelijk gemaakt welke reparaties werden uitgevoerd en wat de kosten werden. Na een half uur klaar en nog een kopje koffie gekregen o... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Brussellaan 2F, 5628TC, Eindhoven
- 0628199632
- info@gsm-eindhoven.nl
- gsm-eindhoven.nl
No consta que solicite reseñas
Perfecte service
Perfecte service.
Klantvriendelijk, behulpzaam
En snel geregeld.
Aardige medewerker/eigenaar.
Heel goed en kundig geholpen
Fijn geholpen en het probleem is deskundig opgelost.
Daarbij nog een lekker drankje aangeboden gekregen.
Aanrader!
Bijzonder vriendelijk personeel
Bijzonder vriendelijk personeel. Mijn telefoon kon ergens anders niet gemaakt worden. Via een vriend kwam ik bij gsm Eindhoven. Nadat ik duidelijke afspraken gemaakt had met de eigenaar kon ik na 1 dag mijn IPhone 16 ophalen! Ik ben heel dik tevreden en ik raad ze zeker aan bij iedereen die een betrouwbare en snelle service wilt voor een scherpe prijs.
Jarenlang goede ervaringen met iPhone reparatie/vervanging batterijen
Kom hier al jaren , altijd vriendelijk en snel geholpen. Prijs is netjes. Je kan hier veelal wachten op je reparatie met gratis koffie.Kan eenieder deze leverancier/service verlener aanbevelen.
Heel vriendelijk
Oplaadpunt van de tablet was kapot. Er werd op een duidelijke manier uitgelegd wat er gedaan zou worden en wat de kosten zouden zijn. Was er op een zaterdag, maar omdat het onderdeel besteld moest worden is ie op maandag gerepareerd en daarover werd netjes gebeld. Er werd netjes gebeld dat ie klaar was. Top service en ga zeker weer daarheen als er iets mis is met telefoon of tablet.
Rustig gevraagd wat precies het…
Dag later snel opgelost met lekker kopje koffie tijdens wachten.
Uiterst vriendelijk en gastvrij!
Kom daar tegenwoordig nog eens om!
Service: gratis.
Good service and fast
Heel vriendelijke geholpen door de…
Na een half uur klaar en nog een kopje koffie gekregen ook.
Kom hier zeker vaker terug.
Waanzinnig goed geholpen
Waanzinnig goed geholpen. Telefoon deed niets meer, maar binnen 20 minuten gerepareerd. Omdat er geen nieuwe materialen nodig waren, was het nog kosteloos ook. Veel kennis van zaken, sympatieke mensen.
Goede service, gast vrij, goede koffie en nemen de tijd voor alles ( het is een nieuwe eigenaar)
Zoals vanouds goede service waarbij…
Zoals vanouds goede service waarbij meegedacht wordt mbt reparatie-kosten vs waarde van de telefoon. Blijft onze shop voor telefoon reparaties.

Respuesta de Gsm Eindhoven
gun de nieuwe eigenaar het voordeel…
Ik gun de nieuwe eigenaar het voordeel van de twijfel. Nee ik ben niet helemaal tevreden maar is nog geen zware afrader ofzo. Kom al Iphone of drie GSM Eindhoven nooit iets op te merken gehad en kennelijk is ie net op 1 mei 2026 van eigenaar verwisseld. Moest nieuwe batterij in mijn Iphone 12 mini. Moest ik het opnieuw laten doen ging ik toch maar naar Apple store. kost 3 tientjes meer. Al direct bij afhalen zag ik dat er diverse meldingen bij "instellingen" stonden. Herkent batterij niet. "oh dat haal ik wel weg". jaja laatste week al twee keer terug zien komen elke keer na opladen. Elke keer na vol laden. Ik zie ik af en toe als ik 'm neerleg aantal verticale rode strepen in scherm. Scherm lijkt merkbaar minder te reageren bij aanraken. Ontvangstruimte vond ik op zijn best gezegd rommelig. Van alles ging door elkaar heen, niet heel strak allemaal. de plus minus 30 minuten werden er 50. (nog) geen pin. veel koekjes en chocola maar geen koffie. Toegegeven: kreeg vers gezette prima koffie! Ook niets gezegd over reparatie niet van tevoren, niet erna, is ie nog waterdicht? Moest het glas er ook af? Instellingen? Screensaver? Allemaal geen halszaak beginners issues. Maar dat van die instellingen dat ie batterij niet herkent en dat dat maar terugkomt daar baal ik echt van.

Respuesta de Gsm Eindhoven
Problemen met accu en een streep langs scherm
Problemen met accu en een streep langs het scherm. Advies gekregen om beide te vervangen met een goede uitleg waarom Scherm en accu van I-phone vervangen voor zeer nette prijs

Respuesta de Gsm Eindhoven
Goede bedrijf en mijn telefoon is al…
Goede bedrijf en mijn telefoon is al binnen 1 dag klaar

Ontzettend goed geholpen
Ontzettend goed geholpen. Snelle service, vriendelijk en deskundig. Telefoon Samsung was niet meer te bedienen door een foute pdf-app. Ik was blij toen ik hem na een half uur op mocht halen dat ik weer mijn vertrouwde scherm zag. Kan gsm-eindhoven aan bevelen.

Respuesta de Gsm Eindhoven
Maand terug batterij laten vervangen
Maand terug batterij laten vervangen, echter kwam ik erachter dat contactloos betalen niet meer werkte.Er mee terug gegaan, vriendelijk geholpen en als extra service gratis glasprotector erbij gekregen voor het ongemak
Al met al met super goed geholpen

Snel geholpen
Snel geholpen ! Zelfde middag nog klaar , nette prijs

Zeer klantvriendelijk
Zeer klantvriendelijk! GSM Eindhoven heeft ons zeer netjes geholpen toen het oplaadpunt van de telefoon van mijn zoon gedeeltelijk doorgebrand was. Hij dacht mee, zou de telefoon nakijken of er nog meer kapot was, kon de verwachte reparatie tijd goed inschatten. Ook nog goede adviezen gegeven over opladen etc. En dat voor een reële prijs. Kortom 5 sterren!

Respuesta de Gsm Eindhoven
Supersnelle service vanmiddag gebeld en…
Supersnelle service vanmiddag gebeld en als ze het scherm hebben liggen kan je dezelfde dag je telefoon weer gebruiken
Niks over te zeggen buiten dat ze topservice leveren chapeau👏🏻

Respuesta de Gsm Eindhoven
Binnen 2 minuten met nieuwe screen…
Binnen 2 minuten met nieuwe screen protector naar buiten. Top service

Respuesta de Gsm Eindhoven
Más información sobre otros tipos de reseñas.