Gustocamp Opiniones 605

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldig ontvangen door arno&lianda, we voelde ons gelijk heel erg welkom, en de accommodatie was supermooi en fijn! In deze mooi gelegen camping, Met veel vertier voor de kinderen maar ook voor de... Ver más

La empresa ha respondido

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Erg vriendelijke hulpvaardig personeel van Gustocamp. Alleen de locatie van onze caravan op camping Hu park Norcenni Girasole was niet fantastisch, erg hoog gelegen en hoge bosjes voor de veranda waa... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Toller überschaubarer Platz, ideal mit kleinen Kindern. Täglich Kinderdosco und Kids Club Betreuung. Alte aber saubere Dusch- & Toilettenhäuser - mehrfach tägliche Reinigung. Überraschend gute Küche i... Ver más

Información sobre la empresa

1. Operador de excursiones
  2. Colonia de vacaciones
  3. Alquiler de vacaciones

Escrito por la empresa

Gustocamp biedt luxe stacaravans en safaritenten op topcamping in Italië en Oostenrijk. De campings bieden vele faciliteiten en activiteiten voor het hele gezin. Of je nu van zwemplezier, strand of cultuur houdt, de kinderen vervelen zich nooit terwijl jij geniet van je vakantie.

De smaak van luxe kamperen!

Escrito por la empresa

Topcampings, hoge kwaliteit accommodaties en persoonlijke service!
Gustocamp is een Nederlandse specialist in het verhuren van luxe, compleet ingerichte stacaravans en safaritenten op topcampings in Oostenrijk en Italië... voor een aantrekkelijke prijs! Met 25 jaar ervaring in het organiseren van luxe kampeervakanties weten wij precies wat nodig is om u en uw gezin een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Gusto staat voor (goede) smaak en dat is nu juist wat wij u bieden...

4,7

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Erg vriendelijke hulpvaardig personeel

Erg vriendelijke hulpvaardig personeel van Gustocamp.
Alleen de locatie van onze caravan op camping Hu park Norcenni Girasole was niet fantastisch, erg hoog gelegen en hoge bosjes voor de veranda waar je niet overheen kon kijken, en geen zon op de veranda.

2 de mayo de 2026

Geweldig ontvangen door arno&lianda

Geweldig ontvangen door arno&lianda, we voelde ons gelijk heel erg welkom, en de accommodatie was supermooi en fijn! In deze mooi gelegen camping, Met veel vertier voor de kinderen maar ook voor de ouderen!
Zeker voor herhaling vatbaar , dus volgend jaar komen we terug, 👍

5 de mayo de 2026

Respuesta de Gustocamp

Heel hartelijk dank voor jullie recensie, en wat fijn om te horen dat jullie een mooie vakantie hebben gehad. We geven dit ook door aan Arno en Lianda.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nederlandse host is een meerwaarde

Fijne vakantie gehad op Hu Montescudaio, heel prettig dat er een Nederlanse host is vanuit Gustocamp voor een praatje of tips.

3 de mayo de 2026

Respuesta de Gustocamp

Wat fijn dat alles naar wens is geweest. Tot de volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super! We willen terug...

Wij verbleven 8 dgn in een Savanne Lodge op Hu Norcenni Girasole. Deze Gusto Camp lodges liggen op een hoger gelegen deel van de camping. De lodges staan dicht bij elkaar, zij aan zij. Lodge 1053 is prettig en comfortabel. Ruime veranda met loungeset, gas barbecue. Er zijn twee badkamers met een fijne douche. De camping is heel erg groot, mooi groen en goed onderhouden. Niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Oplap rijdt er een treintje, je moet toch veel lopen en het is soms steil. Beheerders Erik en Cristine zijn goed bereikbaar, zeer vriendelijk en erg hulpvaardig. We kregen goede tips om de omgeving te ontdekken. Als ik iets zou moeten bedenken qua feedback: misschien nog een tweede plankje aan de linkerkant van het bed. Verder is het 2-pers matras vrij hard en de kussens ook, maar dat is smaakgevoelig. Televisie werkt met streamen. Dat gaat op zich prima, het wijst zich vanzelf. Maar je moet dus wel ergens op geabonneerd zijn en je wachtwoorden weten. Wij keken naar NPO en Pathé thuis. Welkomstpakket met theedoek is heel aardig en fijn!

28 de abril de 2026

Respuesta de Gustocamp

Bedankt voor jullie feedback. Norcenni Girasole Village ligt echt prachtig en we zijn blij om te horen dat Erik en Christine jullie, zoals altijd, uitstekend hebben verzorgd en dat verder alles met Gustocamp naar wens is geweest.

Erg positief!

We werden ontzettend vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Ook tijdens ons verblijf hebben we ons altijd goed geholpen gevoeld. Een fijne plek met fijne mensen!

2 de mayo de 2026

Respuesta de Gustocamp

Heel erg bedankt voor jullie recensie. Wat fijn dat jullie van de vakantie hebben genoten en we zullen dit doorgeven aan Thea en Nico.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Persoonlijke ontvangst met prima…

Persoonlijke ontvangst met prima uitleg. Stacaravan was keurig schoon en van alle gemakken voorzien. Mooie loungeset buiten en ook nog een tuinset, dat alles onder één luifel. Zeer snelle wifi in de caravan door eigen router.
Communicatie ging vlot middels WhatsApp en als je een vraag had werd deze snel beantwoord. Kortom erg tevreden over Gustocamp.
We verbleven op camping bella italia, daar waren we minder tevreden over maar dat kwam niet door Gustocamp.

25 de abril de 2026

Respuesta de Gustocamp

Bedankt voor jullie uitgebreide feedback. Wat fijn om te horen dat de vakantie goed is bevallen en dat jullie tevreden zijn over de service van Gustocamp.

Fijn dat jullie ondanks enkele aandachtspunten toch een fijne vakantie hebben gehad. Hopelijk mogen we jullie in de toekomst opnieuw verwelkomen op een van onze bestemmingen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldig gehad in een gloednieuwe tent

Geweldig gehad in een gloednieuwe tent. Gastheer en gastvrouw waren heel behulpzaam en stonden altijd voor je klaar. We gaan volgende jaar weer!

20 de junio de 2025

Respuesta de Gustocamp

Leuk om te horen dat u een fijne vakantie heeft gehad. Tot de volgende keer!

Gustocamp Solare Deluxe

Wij vonden het een erg leuk en schoon huisje, gastheren/vrouwen waren altijd aanspreekbaar met een appje of als je ze tegenkwam op het park. Verder geen problemen gehad.

9 de octubre de 2025

Respuesta de Gustocamp

Bedankt voor uw recensie. Fijn om te horen dat u genoten heeft.

Goede ontvangst

De ontvangst was zeer vriendelijk

20 de septiembre de 2025

Respuesta de Gustocamp

Bedankt voor uw review. Wij vinden het fijn om te horen dat u de ontvangst als zeer vriendelijk heeft ervaren. Hopelijk heeft u verder ook een fijne vakantie gehad.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldig verblijf met fantastisch uitzicht

Geweldig verblijf met prachtig meerzicht! ⭐⭐⭐⭐⭐

We hebben een fantastische vakantie gehad in onze stacaravan van Gusto Camps in San Felice del Benaco! De locatie was werkelijk perfect – met een schitterend adembenemend uitzicht over het Gardameer, vooral bij zonsopkomst maar sowieso bij alle weersomstandigheden die we hebben gezien en meegemaakt tijdens ons verblijf. De stacaravan was modern, schoon en van alle gemakken voorzien; heel prettig was de extra wc ruimte met wastafel.

Het Gusto Camps-team was ontzettend vriendelijk en behulpzaam, altijd bereid om tips te geven over uitstapjes in de omgeving. We hebben genoten van het strandje op loopafstand, het goede restaurant op de camping en de gezellige dorpjes in de buurt.

Een absolute aanrader voor iedereen die houdt van comfort, natuur en een vleugje luxe aan het Gardameer. Wij komen zeker terug!

30 de septiembre de 2025

Respuesta de Gustocamp

Bedankt voor uw recensie. We zijn blij dat u genoten heeft van uw vakantie en zullen onze beheerders dit ook doorsturen. Super!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede stacaravan met volledige…

Goede stacaravan met volledige uitrusting en fijne veranda. Ontvangst op camping door personeel Gustocamp was vriendelijk en behulpzaam.

18 de septiembre de 2025

Respuesta de Gustocamp

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u heeft genoten en dat ons team u vriendelijk heeft ontvangen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wederom was het een fijne ervaring met…

Wederom was het een fijne ervaring met het verblijf van Gustocamp.
Heb voor volgend jaar alweer gereserveerd.
De beheerder van de voorzieningen is ook bijzonder vriendelijk en meedenkend in vragen die ik heb.

18 de septiembre de 2025

Respuesta de Gustocamp

Heel fijn om te horen dat u weer een positieve ervaring heeft gehad met Gustocamp. Wij zullen dit uiteraard aan Genesis doorgeven.

It was a great holiday

It was a great holiday. Accomodation great. Stayed in the Superior which was idea for a family and we loved the comfy seating outside. Extra bathroom in double room was really useful and bedrooms had great space which is not typical of bigger companies. Plenty of room to get around the beds.livingbarea was really spacious and covered decking was great during the one evening of rain.

16 de septiembre de 2025

Respuesta de Gustocamp

Thanks for your feedback. We will forward this to our staff onsite.

goede service

goede service, vriendelijke ontvangst en laagdrempelig benaderbaar, meedenkend t.a.v. vakantie met 2 kleine kinderen (0 en 2 jaar).

Voor een babygusto chalet hadden we naast dat het overall genomen een heel prettig verblijf was met alle benodigdheden, wel verwacht dat er meer kinderservies (wij vonden 2 stuks te weinig) en een babystoel ( i.p.v kinderstoel) aanwezig zou zijn.

13 de septiembre de 2025

Respuesta de Gustocamp

Bedankt voor uw mooie review. In onze Babygusto chalets is standaard een kinderstoel met blad aanwezig, evenals kinderservies voor twee kinderen. Dank voor uw observatie!

Top vakantie op camping Eden

Prima camping en een prachtige omgeving. Ruime stacaravan met alles wat je nodig hebt. Wij hebben een fantastische vakantie gehad. Dank aan Regina en Rob voor de goede tips over de omgeving.

15 de septiembre de 2025

Respuesta de Gustocamp

Heel fijn om te horen, we geven dit ook door aan Rob en Regina.

Heerlijke vakantie op camping Eden

Wij zijn de eerste twee weken van september op camping Eden geweest bij het Gardameer. Wij logeerden in een hele mooie stacaravan. Mooie omgeving mooi uitzicht vanaf de camping veel geluk gehad met het weer. Kortom een heerlijke vakantie gehad. Rob en Regina bedankt voor jullie gastvrijheid. Wij komen zeker nog eens terug.

12 de septiembre de 2025

Respuesta de Gustocamp

Wat fijn om te horen dat u genoten heeft. We zullen dit Rob en regina ook doorgeven.

Erg mooie camping

Erg mooie camping. Wel heel heuvelachtig met veel hoogte meters per trap. Meer per stijger begaanbaar, met kleine kinderen is het meer niet aan te raden. Goed restaurant op de camping. Geen animatie

2 de septiembre de 2025

Respuesta de Gustocamp

Hartelijk dank voor uw recensie. Deze camping biedt in juli en augustus een kinderprogramma voor kinderen tot 10 jaar. Fijn om te horen dat u verder tevreden was.

Super vakantie op hu Norcenni Girasole

Super vakantie op hu Norcenni Girasole! Dit was boven verwachting. Zeer nette, complete accomodatie maar boven al schoon. De beheerders Erik en Christine zijn super hulpvaardig en helpen waar nodig, mede door hun tips van de omgeving een geslaagde vakantie gehad in een accommodatie waar aan niets ontbrak (misschien een kunststof snijplank ipv een glazen?) Mooie camping maar vooral de ligging van de accomodatie(met airco) was perfect voor een gezin met kinderen. We konden de drukte opzoeken wanneer we wilde of genieten van de rust als we daar zin in hadden. Echt een aanrader! Erik en Christine Hartelijk dank van Familie Vis!

10 de agosto de 2025

Respuesta de Gustocamp

Bedankt voor uw recensie. Fijn om te horen dat u een fijne vakantie heeft gehad. Om hygiënische en wettelijke redenen hebben wij gekozen voor een glazen snijplank. We nemen uw opmerking echter zeker mee en hopenlijk tot de volgende keer.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.