Gustocamp Opiniones 605

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldig ontvangen door arno&lianda, we voelde ons gelijk heel erg welkom, en de accommodatie was supermooi en fijn! In deze mooi gelegen camping, Met veel vertier voor de kinderen maar ook voor de... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Persoonlijke ontvangst met prima uitleg. Stacaravan was keurig schoon en van alle gemakken voorzien. Mooie loungeset buiten en ook nog een tuinset, dat alles onder één luifel. Zeer snelle wifi in de... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Erg vriendelijke hulpvaardig personeel van Gustocamp. Alleen de locatie van onze caravan op camping Hu park Norcenni Girasole was niet fantastisch, erg hoog gelegen en hoge bosjes voor de veranda waa... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Toller überschaubarer Platz, ideal mit kleinen Kindern. Täglich Kinderdosco und Kids Club Betreuung. Alte aber saubere Dusch- & Toilettenhäuser - mehrfach tägliche Reinigung. Überraschend gute Küche i... Ver más

Información sobre la empresa

1. Operador de excursiones
  2. Colonia de vacaciones
  3. Alquiler de vacaciones

Escrito por la empresa

Gustocamp biedt luxe stacaravans en safaritenten op topcamping in Italië en Oostenrijk. De campings bieden vele faciliteiten en activiteiten voor het hele gezin. Of je nu van zwemplezier, strand of cultuur houdt, de kinderen vervelen zich nooit terwijl jij geniet van je vakantie.

De smaak van luxe kamperen!

Escrito por la empresa

Topcampings, hoge kwaliteit accommodaties en persoonlijke service!
Gustocamp is een Nederlandse specialist in het verhuren van luxe, compleet ingerichte stacaravans en safaritenten op topcampings in Oostenrijk en Italië... voor een aantrekkelijke prijs! Met 25 jaar ervaring in het organiseren van luxe kampeervakanties weten wij precies wat nodig is om u en uw gezin een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Gusto staat voor (goede) smaak en dat is nu juist wat wij u bieden...

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vriendelijk ontvangst door een…

Vriendelijk ontvangst door een Nederlands stel. Ze konden ons veel informatie verschaffen over de omgeving. Keurige accommodatie. Heerlijke vakantie gehad!

27 de julio de 2025

Respuesta de Gustocamp

Wij bedanken u voor uw feedback. Eden ligt inderdaad in een prachtige omgeving en we zullen Rob en Regina doorgeven dat u genoten heeft van uw verblijf.

Nette huisjes

Nette huisjes, vriendelijke aankomst en bij vragen goede antwoorden.
Verder op een prachtige camping in dit geval: Union Lido

27 de julio de 2025

Respuesta de Gustocamp

Fijn om te horen dat u genoten heeft. Wij zullen dit aan Cath en Paul ook doorgeven.

Warm ontvangst

Heel fijn en warm ontvangst door Cath and Paul op de camping, kreeg hun whatsappnr dus makkelijk en laagdrempelig te bereiken als je ze nodig had.
Ook online makkelijk contact via mail met boeken.

6 de julio de 2025

Respuesta de Gustocamp

Fijn om te horen dat u een zorgeloze vakantie heeft gehad.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Waanzinnig genoten, top hosts!

Waanzinnig genoten! Hele goede hosts en een prachtige camping die van alle gemakken is voorzien.

We hebben van half mei tot begin juni op hu Norcenni Girasole village gekampeerd in een glamping tent.

De accommodatie was goed, mooi verzorgd en schoon. De ligging was voor ons misschien iets verder uit het centrum van de camping dan we in het vervolg zouden willen.

Bij aankomst werden we ontvangen door 2 Nederlands talige hosts genaamd Erik en Christine. Zij waren een waanzinnige aanvulling voor ons verblijft. Het laagdrempelige contact maakte dat het voelde als thuiskomen. Ook onze dochter van 5 was vanaf het eerste moment weg van ze. Ook hadden zij uitgebreide kennis van de omgeving en alles wat hier in te doen was.

Absoluut voor herhaling vatbaar! Helemaal als we dezelfde hosts nog een keer zouden krijgen!

20 de mayo de 2025

Respuesta de Gustocamp

Wat fijn om te horen dat u van uw vakantie heeft genoten. We zullen deze complimenten doorgeven aan Erik en Christine en hopen u in de toekomst weer op de camping te mogen begroeten.

Super ervaring met Gustocamp

Super ervaring met Gustocamp! Toen we aankwamen op de camping werden we heel vriendelijk ontvangen door Erik en Christine. Zij waren erg behulpzaam en enthousiast. We hadden een mooie, nette chalet. Gedurende ons verblijf konden we onze vragen stellen en deze werden snel en goed beantwoord. Ze stonden altijd voor ons klaar. Wij zouden iedereen Gustocamp aanbevelen! We hebben mede dankzij Gustocamp (Erik en Christine) een geweldige vakantie gehad!

5 de julio de 2025

Respuesta de Gustocamp

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! We zijn blij dat u zo’n fijne vakantie heeft gehad en dat Erik en Christine u zo goed hebben kunnen helpen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een heel leuke camping met zeer…

Een heel leuke camping met zeer vriendelijk personeel! Aquaparken waren top, het strand was ook heel goed. Diverse restaurants met verschillende activiteiten. Een dagje naar Venetië gaat heel makkelijk of naar het dorpje lido di jesolo. Camping is zeker een aanrader. Wij gaan zeker nog eens terug.

17 de julio de 2025

Respuesta de Gustocamp

Hartelijk dank voor uw feedback!

Prachtige tijd gehad.

Ontvangst, verblijf, alles was ok.

1 de julio de 2025

Respuesta de Gustocamp

Wat fijn om te horen dat u een fantastisch verblijf heeft gehad – dat horen we natuurlijk graag. Bedankt voor uw feedback!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Grote camping in Toscane met fantastische zwemparadijzen

Wij zijn net terug van camping Hu in Figline Valdarno waar we 8 heerlijke dagen hebben gehad. Mede dankzij Erik en Christine zijn we niks te kort gekomen. Zo brachten ze ons een grillplaat en verlengsnoer, toen mijn man had aangegeven dat er geen bbq aanwezig was (dat stond wel in de beschrijving). Daarnaast hebben we veel tips van hen gekregen over de omgeving. Super vriendelijke en behulpzame mensen.

De camping heeft 2 zwemgedeeltes met heel veel zwembaden. Onze dochter vond 't fantastisch, het was net een aquapark.

De safaritent was prima. Netjes en alles net nieuw. Niet groot, maar alles wat je nodig hebt. Buiten heb je een mooi groot terras waar je lekker kan zitten.

Ik zou de camping niet aanraden bij mensen die slecht ter been zijn, het is veel op en af lopen.
Voor gezinnen met jonge kinderen een absolute aanrader.

20 de julio de 2025

Respuesta de Gustocamp

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zo genoten heeft en dat Erik en Christine u goed hebben geholpen. In verband met brandveiligheid zijn de BBQ’s vervangen door elektrische grillplaten. Bedankt voor het melden, en we hopen u volgend jaar weer als onze gast te mogen begroeten.

Topvakantie op Spiaggia e Mare

Wij hebben een topvakantie gehad op camping Spiaggia e Mare.
Vanwege onze jongste zoon van 6 maanden hadden wij gekozen voor stacaravan Gusto Baby, welke dan ook erg praktisch was met een baby. Deze stacaravan staat ook nog eens dichtbij het zwembad, restaurant, strand en de campingwinkel plus in een schaduwrijk straatje.
Over de hosts Peter en Anita niets dan lof. Vriendelijk, attent, zichtbaar en behulpzaam.

2 de julio de 2025

Respuesta de Gustocamp

Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u van uw vakantie genoten heeft.

Lieve Gustocampers

Erik en Cristine zijn hele lieve, zorgzame mensen die onze vakantie voor alweer voor de derde keer perfect hebben begeleidt. Zowel de incheck als de uitcheck verliepen weer zeer prettig. De tips die wij van hun hebben gekregen waren weer een waardevolle toevoeging aan onze vakantie. Zo konden wij, terwijl die toch alweer de 6e keer was dat wij in Toscane waren, toch weer nieuwe geweldige ervaringen opdoen!
Heel erg bedankt en wie weet tot ziens😃

29 de junio de 2025

Respuesta de Gustocamp

We zijn blij dat u als terugkerende gast opnieuw een mooie vakantie heeft gehad. We zullen dit zeker aan Erik en Christine doorgeven

Net terug van villagio Eden

Net terug van viilagio Eden waar we, net als vorig jaar, een lounge deluxe stacaravan hadden. Gevraagd naar dezelfde van vorig jaar en gekregen. Het is een bijzonder prettig huisje gelegen op een bijzonder strategische uitvalsplek als je het Gardameer en haar omgeving wilt verkennen. Uiteraard moet ik hier m'n complimenten kwijt aan Rob en Regina, het beheerderspaar van Gustocamp. Onwijs gezellig en nergens te beroerd voor stonden ze direct voor ons klaar bij wat dan ook. Dit stel vormt op zich al bijna reden om nog eens terug te gaan.

14 de junio de 2025

Respuesta de Gustocamp

Bedbkt voor uw feedback. Wij geven dit door aan Rob en Regina.

Prachtige camping Tahiti in Italië

Prachtige camping Tahiti in Italië, goede voorzieningen, alles netjes verzorgd, top zwembaden en goed eten. Maar de "Superior Deluxe" stacaravan van Gustocamp, was alles behalve Superior en al helemaal niet Deluxe. Veel problemen gehad, de wagen viel van ellende bijna uit elkaar en de douche had geen constante temperatuur. Voor volwassenen is dat nog wel te doen, maar met kleine kinderen viel dat vies tegen. De medewerkers van Gustocamp op de camping hebben echt hun best gedaan de problemen op te lossen, maar het probleem zat gewoon in de stacaravan zelf en dat kregen ze niet opgelost. Ik kan de camping absoluut aanbevelen, maar boek a.u.b. niet via Gustocamp.

Update 01-07-2025: inmiddels heeft Gustocamp de problemen erkend en haar excuses aangeboden. Ik ga er vanuit dat ze de problemen oplossen voor toekomstige gasten.

21 de junio de 2025

Respuesta de Gustocamp

Hartelijk dank voor uw herziene feedback. Het probleem is inmiddels opgelost

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne camping, voor herhaling vatbaar!

Fijne camping, prettige stacaravan met goede bedden en top service van de gusto medewerkers ter plaatsen (Peter en Anita). Wij hadden wat pech dingetjes, maar zij namen alles heel serieus en snel op. En gewoon heel prettig in het contact.
Wij waren tussen hemelvaart en Pinksteren, was heerlijk rustig.. maar wel al Nederlandse animatie! 👌🏻
Enige punt voor gusto ter verbetering/aanpassing; bbq accessoires. Staat een mooie bbq bij het huisje, maar om deze veilig te kunnen gebruiken zou het prettig zijn als er een tang e.d. lag om je vlees om te kunnen draaien.

5 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een fantastische vakantie gehad op…

Een fantastische vakantie gehad op camping Eden (Portese) aan het Gardameer. We hadden de Lake view caravan. Deze plek heeft wat ze beloven in de omschrijving ook echt waar gemaakt . Wat een prachtig uitzicht, enorm genoten !!!! Regina en Rob die alles perfect regelen voor Gustocamp op camping Eden, zijn enorm betrokken met hun gasten, vriendelijk en altijd in voor een gezellig praatje. Ze doen hun werk met passie. Wij komen zeker nog eens terug! W en A uit Beuningen

25 de mayo de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Over het algemeen echt top echter zijn…

Over het algemeen echt top echter zijn de bedden ondermaats! We zijn er meerderen keren door heen gezakken. Achteraf bleek dat deze verkeer gemonteerd waren waardoor dit gebeurde. Uiteindelijk zelf het bed omgebouwd zodat we alsnog wel een redelijke nacht hadden alleen jammer dat ik hier de laaste nacht achter kwam! Voor de rest echt super geregeld!

15 de junio de 2025

Camping Eden, Italië

Voor het eerst naar camping Eden in Italië geweest samen met mijn vriend.
Een prachtige camping, ook een prachtig chalet. (Wij zaten in de Superior Deluxe)
Maar het ontvangst van de gastheer en gastdame maakte alles nog beter, ontzettend aardig. Kwamen met leuke tips om te bezoeken en zijn altijd bereikbaar voor vragen of advies. Al met al een top vakantie gehad!

16 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wir haben Urlaub gemacht im Gusto Baby…

Wir haben Urlaub gemacht im Gusto Baby und hatten einen super Service. Sehr nettes Personal, Namen Andreas und Eva und können diesen Urlaub nur weiterempfehlen. Es wurde hier um alles gekümmert und alles war auch vor Ort, was man mit einem kleinen Kind brauchte. Gerne wieder.

24 de mayo de 2025

Voelt als thuiskomen

We komen al een paar jaar bij San Vito / Cisano. Afgelopen jaren via Gustocamp. En zoals altijd vriendelijk ontvangen door Genesis. Leuke, vriendelijke jonge man.
Ook heel tof dat we weer dezelfde stacaravan kregen. En tot onze verrassing zat er nu ook een loungebank bij. Heerlijk.

10 de mayo de 2025

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.