Geweldig ontvangen door arno&lianda, we voelde ons gelijk heel erg welkom, en de accommodatie was supermooi en fijn! In deze mooi gelegen camping, Met veel vertier voor de kinderen maar ook voor de... Ver más
La empresa ha respondido
Persoonlijke ontvangst met prima uitleg. Stacaravan was keurig schoon en van alle gemakken voorzien. Mooie loungeset buiten en ook nog een tuinset, dat alles onder één luifel. Zeer snelle wifi in de... Ver más
La empresa ha respondido
Erg vriendelijke hulpvaardig personeel van Gustocamp. Alleen de locatie van onze caravan op camping Hu park Norcenni Girasole was niet fantastisch, erg hoog gelegen en hoge bosjes voor de veranda waa... Ver más
Toller überschaubarer Platz, ideal mit kleinen Kindern. Täglich Kinderdosco und Kids Club Betreuung. Alte aber saubere Dusch- & Toilettenhäuser - mehrfach tägliche Reinigung. Überraschend gute Küche i... Ver más
Gustocamp biedt luxe stacaravans en safaritenten op topcamping in Italië en Oostenrijk. De campings bieden vele faciliteiten en activiteiten voor het hele gezin. Of je nu van zwemplezier, strand of cultuur houdt, de kinderen vervelen zich nooit terwijl jij geniet van je vakantie.
Escrito por la empresa
Saturnusstraat 60, 2516 AH, Den Haag, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Wij waren met 3 gezinnen en hadden daarom gevraagd voor 3 stacaravans bij elkaar. En dat was gelukt! Ook het ontvangst, behulpzaamheid en adviezen van Arno en zijn vrouw waren top! Wij verbleven in de Deluxe XL waarbij echt overal aan gedacht was. Van kinderbestek tot aan plastic bakjes om iets in te bewaren. Ook de locatie ten opzichte van het zwembad, winkel en restaurant was fantastisch. Superdichtbij maar niet zo dichtbij dat je last had van de herrie. Echt een hele fijne vakantie mede door Gustocamp.

Respuesta de Gustocamp
Arno en zijn vrouw hebben ons leuke tips gegeven over de omgeving en hebben ons erg fijn ontvangen.

Respuesta de Gustocamp
We hebben van 17 augustus tot 28 augustus op de camping gestaan in Italië. De caravan was heerlijk maar met z'n zessen wel wat klein maar prima te doen.
We werden heel lief onthaald door Erik en Christine. Wat een lieve warme mensen zijn dat. Ze stonden 24/7 voor ons klaar.
De camping waar heerlijk. Mooie zwembaden prima te eten en zalige ijsjes.
We hebben genoten.

Respuesta de Gustocamp
Voor het 2e jaar bij Gutocamp geboekt, en alles was weer helemaal top.

Respuesta de Gustocamp
Super mooie en nette camping, maar nooit meer met Gustocamp!
Toch achteraf een zeer nette oplossing aangedragen vanuit Gustocamp

Respuesta de Gustocamp
Fijn en duidelijk ontvangst en informatie. Stacaravan eerder klaar dan vooraf werd aangekondigd. Verder geen gedoe.

Respuesta de Gustocamp
Onze vakantie was uitstekend!
We hadden fantastische bedden met heerlijke harde matrassen waardoor we elke dag fris en fruitig van onze vakantie konden genieten en onze aanspreekpunten van Gustocamp waren fantastische mensen die alles goed regelden en met allerlei tips kwamen om nog meer van onze vakantie te kunnen genieten!

Respuesta de Gustocamp
Caravan was niet heel netjes. Er was vet dat uit de afzuigkap lekte, er hingen spinnenwebben, de vloer was niet schoon en er hing een vieze ammoniak geur rond de koelkast. Vooral omdat je ruim €70,- moet betalen voor de schoonmaak is dit niet wat je dan verwacht. Verder was het goed geregeld. Konden eerder de caravan in en zijn netjes gebeld dat we de sleutel op konden halen. Personeel is vriendelijk en komt afspraken na.

Respuesta de Gustocamp
Van aankomst tot vertrek hebben wij als gezin enorm genoten en zijn zeer warm onthaald door Arno en zijn gezin van Gusto Camp. Niets was teveel. Bij aankomst werden allerlei tips gegeven zowel steden te bezoeken als restaurants. Fantastisch. Vgr Fam Schotanus

Respuesta de Gustocamp
Goede communicatie vooraf en ter plaatse. Ook goede ondersteuning ter plaatse op de camping. Verblijf voldeed aan de verwachting, camping voldeed boven verwachting.

Respuesta de Gustocamp
Mooie schone stacaravan. Goede ontvangst. Mijn dochter werd ziek. En nog nooit meegemaakt zoveel betrokkenheid. Erik en Christine zijn top gastman en vrouw. We zaten in de hittegolf maar veel tips over de omgeving.

Respuesta de Gustocamp
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad bij gustocamp HU village montescedaio. Met onze kinderen 1,5 en 4 jaar genoten van deze mooie camping. Prachtige en nette stacaravan (gusto baby) wat ideaal is met de faciliteiten voor een baby zoals commode, buggy, keukenkastjes vergrendeld, ledikant en eigen slaapkamer voor de kleine man. Eventueel met babyfoon, flessenwarmer, combi magnetron en zelf een babybadje op de slaapkamer maakt het echt af voor de newborns. De afsluitbare vlonder met playground, afsluitbare glijbaan, zitzak en speel matten zijn uitvoerig gebruikt door de kinderen en maakt het wel heel fijn vertoeven.
De stacaravan lag op een fijne overzichtelijke plek, met een fijne afstand naar het zwembad, supermarkt speeltuin enz.
Nederlandse werknemers die je te woord staan en zo nu en dan een praatje maken hoe alles bevalt. Zeker een aanrader als je op een mooie plek in Toscane wilt genieten met je gezin met jonge kids.

Respuesta de Gustocamp
Onze hosts Rob en Regina waren erg gastvrij en behulpzaam, hele leuke mensen! Ook de stacaravan was erg fijn, op 2 aspecten na: Douchen was onmogelijk door de slechte waterdruk/ketel combinatie. Water was gloeiend heet of ijskoud, geen middenweg. Ook kwam er nauwelijks water uit de kraan. Het badhuis 25m verderop was wel prima, dus aan de hoogte van de camping ligt dit niet.
Ook kiest Gusto ervoor dat je enkel stroom hebt wanneer je de sleutel in een contact in je caravan steekt. Als je met kleine kinderen een ijsje wil eten in een dorpje betekend dit dat je je caravan niet kunt afsluiten of in een caravan van 43 graden terug komt. Onze camping koos ervoor om per uur kosten te rekenen voor de airco, wat helemaal prima is in het kader van duurzaamheid. Maar laat de klant dan wel bepalen wanneer ze deze aanzetten, zo'n extra sleutel is overkill en onnodig.
De caravan was 3 jaar oud, schoon en ruim opgezet met voldoende opbergmogelijkheden. Ook de Starlink WiFi was een uitkomst voor de kinderen, voor de keren dat ze toch eventjes iets wilden streamen. Geen noodzaak, wel erg fijn als dit goed geregeld is!
Al met al zouden we best nog eens met Gusto boeken, maar de volgende keer zou ik wel navraag doen op voorhand over de stroomtoevoer in de caravan.

Super fijne accommodatie!
Wij hebben een fantastische vakantie gehad in de Stacaravan Gusto Baby. Echt van alle gemakken voorzien en heel schoon! Onze dochter kon overal vrij spelen in deze super veilige caravan. Binnen was alles beveiligd en buiten kon ze nergens naar toe! De glijbaan aan het huisje was de echte hit van de vakantie. Daarnaast was het heel fijn dat ze een eigen kamertje had en dat alle baby musthaves aanwezig waren. Scheelde weer een hoop spullen in de auto.
Ook grote dank aan de hele vriendelijke Nederlandse contractpersoon op de camping. Kwam regelmatig vragen of alles naar wens was en had hele goede tips voor leuke uitjes in de omgeving. Vooral met kleine kindjes soms een uitdaging.
Wij hebben 2 weken genoten van de Caravan en de Camping!

Respuesta de Gustocamp
Fijn huisje, Lounge de Luxe, op een hele mooie camping. Garden Paradiso Italië. Zeer toegankelijk en vriendelijke gastvrouw, Sabrina van Gustocamp die je voor vanalles kon informeren. Super vakantie gehad.

Respuesta de Gustocamp
Zeer nette caravan op een perfecte locatie tegen een goede prijs.

Respuesta de Gustocamp
Een hele leuke camping met een heerlijk zwembad met genoeg bedjes om lekker te liggen. Super mooie caravan, heel schoon, en op een mooie plek. Ook een fijn ontvangst van het Gustocamp team, Freddy en Lammy, lieve en behulpzame mensen met leuke tips voor de omgeving. Wij komen graag terug op deze fijne camping.

Respuesta de Gustocamp
Super mooie caravan, heel schoon, mooie plek. Mooi camping! Ook het ontvangst van het gustocamp stel, super lieve aardige mensen. (Freddy en Lammy)

Respuesta de Gustocamp
We hadden een mooi huisje, schoon, vriendelijke host, en wifi t r beschikking.

Respuesta de Gustocamp
Een mooie caravan welke goed was ingericht. Goede bedden en alles was er bijna wel.
Een goede snijplank, een knoflookpers en een kaasrasp zou nog wel fijn zijn. Als je in Italië bent wil je ook mooie gerechten maken.
Kan prima in deze keuken!
Ontvangst op de camping was top, Eric en Christine verstaan hun vak!
We kwamen wat te vroeg aan, idee van Eric was dat wij even gingen lunchen en zij onze caravan als eerste in orde zouden maken.
Uurtje later konden we er al in.
Goede tips voor de omgeving, uitleg camping en caravan werden allemaal rustig verteld.
Ontvangst bij de receptie was ook prim.
Denk dat hier nog wel eens belanden :)

Respuesta de Gustocamp
Más información sobre otros tipos de reseñas.