Gustocamp Opiniones 606

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldig ontvangen door arno&lianda, we voelde ons gelijk heel erg welkom, en de accommodatie was supermooi en fijn! In deze mooi gelegen camping, Met veel vertier voor de kinderen maar ook voor de... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Persoonlijke ontvangst met prima uitleg. Stacaravan was keurig schoon en van alle gemakken voorzien. Mooie loungeset buiten en ook nog een tuinset, dat alles onder één luifel. Zeer snelle wifi in de... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Een heerlijke vakantie gehad op camping Cisano san Vito. Mooie plek aan het zwembad in de Lounge deluxe. Echt een aanrader voor de meivakantie.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Toller überschaubarer Platz, ideal mit kleinen Kindern. Täglich Kinderdosco und Kids Club Betreuung. Alte aber saubere Dusch- & Toilettenhäuser - mehrfach tägliche Reinigung. Überraschend gute Küche i... Ver más

Información sobre la empresa

1. Operador de excursiones
  2. Colonia de vacaciones
  3. Alquiler de vacaciones

Escrito por la empresa

Gustocamp biedt luxe stacaravans en safaritenten op topcamping in Italië en Oostenrijk. De campings bieden vele faciliteiten en activiteiten voor het hele gezin. Of je nu van zwemplezier, strand of cultuur houdt, de kinderen vervelen zich nooit terwijl jij geniet van je vakantie.

De smaak van luxe kamperen!

Escrito por la empresa

Topcampings, hoge kwaliteit accommodaties en persoonlijke service!
Gustocamp is een Nederlandse specialist in het verhuren van luxe, compleet ingerichte stacaravans en safaritenten op topcampings in Oostenrijk en Italië... voor een aantrekkelijke prijs! Met 25 jaar ervaring in het organiseren van luxe kampeervakanties weten wij precies wat nodig is om u en uw gezin een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Gusto staat voor (goede) smaak en dat is nu juist wat wij u bieden...

4,7

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Das Mobilheim Lounge Deluxe war…

Das Mobilheim Lounge Deluxe war für zwei Erwachsene und zwei Kinder genau richtig. Die zwei Toiletten waren ebenfalls toll. Die Sauberkeit war sehr gut. Die beiden Betreuer von Gustocamp, Rob und Regina haben einen tadellosen und freundlichen Job gemacht. Einziger Kritikpunkt war unserer Meinung nach das Restaurant des Camping Platzes. Dieser fällt jedoch nicht in den Verantwortlichkeitsbereich von Gustocamp, deshalb trotzdem 5 Sterne. Wir würden wiederkommen.

25 de mayo de 2024

Geweldige ervaring

Geweldige ervaring. Prachtig gloednieuw huisje op een hele mooi plek! Onze host Rob en Regina waren hele fijne mensen die ons prettig ontvingen, met ons meedachten en flexibel waren. Dank voor de fijne vakantie!

7 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wenn der Urlaub perfekt werden soll

Es war eine super und relativ neue Ausstattung. Es sind die vielen kleinen Dinge, die einfach ein bisschen mehr oder besser sind im Vergleich zu den anderen Anbietern.
Beispiel Weber Holzkohlegrill, super Grillzange, Willkommensset, grosser Kühlschrank,...
Campingplatz Personal (Rob & Regina) von Gustocamp, das beste was wir jemals in den fast 20 Jahren hatten.
Sie gehen auf die Gäste ein, sind offen und kümmern sich sofort.

22 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De service was super goed

De service was super goed. De vrouw was erg vriendelijk en behulpzaam.

De camping was ook goed. Wc's en douches werden goed schoongemaakt. Dit was de meivakantie. Hoe het in de zomer is, weet ik niet

11 de mayo de 2024

Beste S. Grootfaam,

We zijn blij om te horen dat u onze service & camping als (super) goed heeft ervaren en dat onze beheerder vriendelijk en behulpzaam was.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prettig ontvangst en goed meegedacht in…

Prettig ontvangst en goed meegedacht in bijv. extra benodigdheden voor jonge kinderen in het huisje. Dit was ook al klaar gezet. Heel fijn! Dit is wel eens anders geweest via andere operators. Het was een schone mobile home op een prettige plek met daaromheen ook genoeg ruimte. Medewerkers van Gusto zijn ook nog tweemaal langs gelopen om te kijken of alles naar behoren was/is. Ook telefonisch goed bereikbaar voor vragen.

9 de mayo de 2024

Beste Pereira Morais,
Hartelijk dank voor uw prachtige review! We zijn blij om te horen dat u een prettig ontvangst heeft ervaren en tevreden was met de accommodatie.

We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij Gustocamp voor een mooie vakantie!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

What a brilliant stay we had in Bella…

What a brilliant stay we had in Bella Italia at Lake Garda with GustoCamp. The staff were extremely nice people and very accommodating and available at all times of the day and night. We highly recommend you stay with GustoCamp next time! Thank you.

11 de mayo de 2024

Dear Vinny Mulvey,

Thank you very much for your lovely review. We are pleased to hear that you had a great experience.

Kind regards,
The Gustocamp Team

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Teleurstellend

Een oude stacaravan, wat wij hebben gekregen, past helemaal niet aan luxury kampeervakanties. Had helemaal andere ervaring met Gustocamp en deze keer ben ik echt teleurgesteld. Naar mij idee dient 'luxe' van Gustocamp-slogan weg

2 de mayo de 2024

Beste mevrouw Macht,

Het spijt ons te horen dat uw ervaring deze keer niet aan uw verwachtingen voldeed. We vinden het jammer dat u de staat van de stacaravan niet ter plaatse heeft gemeld, zodat onze beheerders u direct hadden kunnen helpen met een oplossing.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De accommodatie is oke, privacy en rust nul

De accommodatie is ruim genoeg en alles is aanwezig dat je nodig hebt. Maar de caravans staan veel te dicht op elkaar. De buurman kijkt dus mee op je bord en de straatjes kunnen savonds erg druk zijn met kinderen en feestende families.
De bedden liggen hard en niet goed en de kussens zijn heel dun.

30 de abril de 2024

Beste Vakantieganger in mei,
Hartelijk dank voor uw feedback. We nemen uw opmerkingen ter harte en zullen deze meenemen om onze dienstverlening te verbeteren. We hopen dat u desondanks van uw verblijf heeft kunnen genieten.

Top vakantie gehad!

We werden bij aankomst ontvangen bij door hele lieve mensen. Alles goed uitgelegd en nemen de tijd voor je.
Bij vragen helpen ze je gelijk, en denken mee voor een oplossing.
Huisje was helemaal nieuw dus die kreeg sowieso al een dikke 10! Maar alles wat je nodig hebt is er in het huisje aanwezig. Wat je extra nodig hebt lakens of handdoeken ect kun je tegen een kleine betaling ook huren bij hun.
Ik heb een positieve ervaring en zou volgend jaar zo weer met hun boeken!

4 de mayo de 2024

Beste Ayden Driessen,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u zo positief bent ontvangen door onze beheerders en dat zij snel en oplossingsgericht hebben kunnen helpen met de vragen die u had.
We kijken ernaar uit om u volgend jaar opnieuw te mogen verwelkomen voor een net zo geweldige vakantie!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het was wederom een perfecte vakantie…

Het was wederom een perfecte vakantie dank zij de meer dan uitstekende verzorging en behulpzaamheid van Albert en Ine.
Voor ons een reden om voor deze mensen weer ieder jaar terug te komen op San Vito.
Jammer dat we wegens gezondheidsredenen nu dit jaar niet vooruit hebben geboekt.
Wanneer de situatie veranderd zullen we ZEKER proberen weer bij jullie te gaan boeken.
Het geeft al jaren een familie gevoel.

7 de octubre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een zeer mooie caravan en heeel zuiver.

Een zeer mooie caravan en heeel zuiver.
Nog nooit zo’n zuivere caravan gehad.
Compliment aan Albert en Ines.
Zeer sociaal en fijne ontmoeting gehad en een goed aanspreekpunt.

23 de septiembre de 2023

Respuesta de Gustocamp

Goed te horen dat u een fijne vakantie heeft gehad. We zullen het doorgeven aan onze beheerders. Helaas komt de gegeven 1 ster niet overeen met uw recensie. Indien gewild kan dit alsnog gewijzigd worden.

Meer dan prima

Vanaf de boeking goed contact. Communicatie, top. Ook de mensen van Gustocamp op de camping stonden voor je klaar en denken met je mee. Caravan schoon.
Eerste keer via Gustocamp geboekt, voor herhaling vatbaar.

31 de agosto de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het was een geweldige vakantie en de…

Het was een geweldige vakantie en de tenten waren bijzonder schoon!
Dat dankzij Peter en Anita die hun werk echt heel goed doen.
Ook elke dag even langs komen om te vragen of alles nog steeds goed was of dat je informatie over iets wilde.
kortom keurig verzorgd en onze complimenten.
Familie Fontijn

10 de agosto de 2023
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.