Gustocamp Opiniones 606

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldig ontvangen door arno&lianda, we voelde ons gelijk heel erg welkom, en de accommodatie was supermooi en fijn! In deze mooi gelegen camping, Met veel vertier voor de kinderen maar ook voor de... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Persoonlijke ontvangst met prima uitleg. Stacaravan was keurig schoon en van alle gemakken voorzien. Mooie loungeset buiten en ook nog een tuinset, dat alles onder één luifel. Zeer snelle wifi in de... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Een heerlijke vakantie gehad op camping Cisano san Vito. Mooie plek aan het zwembad in de Lounge deluxe. Echt een aanrader voor de meivakantie.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Toller überschaubarer Platz, ideal mit kleinen Kindern. Täglich Kinderdosco und Kids Club Betreuung. Alte aber saubere Dusch- & Toilettenhäuser - mehrfach tägliche Reinigung. Überraschend gute Küche i... Ver más

Información sobre la empresa

1. Operador de excursiones
  2. Colonia de vacaciones
  3. Alquiler de vacaciones

Escrito por la empresa

Gustocamp biedt luxe stacaravans en safaritenten op topcamping in Italië en Oostenrijk. De campings bieden vele faciliteiten en activiteiten voor het hele gezin. Of je nu van zwemplezier, strand of cultuur houdt, de kinderen vervelen zich nooit terwijl jij geniet van je vakantie.

De smaak van luxe kamperen!

Escrito por la empresa

Topcampings, hoge kwaliteit accommodaties en persoonlijke service!
Gustocamp is een Nederlandse specialist in het verhuren van luxe, compleet ingerichte stacaravans en safaritenten op topcampings in Oostenrijk en Italië... voor een aantrekkelijke prijs! Met 25 jaar ervaring in het organiseren van luxe kampeervakanties weten wij precies wat nodig is om u en uw gezin een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Gusto staat voor (goede) smaak en dat is nu juist wat wij u bieden...

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

In 1 woord: Geweldig!

Wat hebben we een heerlijke vakantie gehad! De ontvangst door Eric en Christine was zeer fijn en de caravan super netjes en schoon. We hadden veel gelezen over de camping en dat het enige minpunt hele slechte WiFi zou zijn, dus we hadden de kids daar wel op voorbereid echter de camping was net voorzien van allemaal hotspots. De camping was echt geweldig, heel groot maar zo voelt het niet bij de stacaravans van Gustocamp, veel privacy en ruim opgezet. We zagen elke dag Eric en Christine wel even en zij hadden leuke tips voor in de omgeving. Er is heel veel leuks te doen zowel op de camping als in de omgeving. We hebben zo ontzettend genoten van deze vakantie, alles was gewoon perfect!

31 de agosto de 2023

Alles was top!

Goede communicatie vooraf, heel fijne ontvangst ter plaatste. Vriendelijke en behulpzame staff. Onze stacaravan was super! Schoon en alles aanwezig wat je nodig hebt.

9 de septiembre de 2023

Aanrader Gustocamp en camping Montescudaio

Wij waren voor de eerste keer op camping Montescudaio. Leuke, mooie en ruime camping in een groene omgeving. Een echte aanrader! Ook mooie en leuke zwembaden. Wel grote camping en wij vonden het even wennen dat er zoveel Nederlanders waren. Dit waren wij de afgelopen jaren niet gewend op andere campings. Wij verbleven in een Lounge XL Deluxe stacaravan. Veel ruimte voor en naast ons. Dit is prettig. De loungebank, luxere douche en langere en bredere bedden vonden wij fijn van deze stacaravan. Gustocamp is een fijne en klantvriendelijke organisatie. Zeker een aanrader om bij te boeken! Vandaar onze vijf sterren.

Op de camping werden wij leuk en enthousiast ontvangen door beheerders Rudy & José namens Gustocamp. Wij vonden Rudy & José leuke en gezellige mensen. Zij zijn klantvriendelijk en servicegericht en een visitekaartje voor/namens Gustocamp. Deze mensen verdienen zeker ook de vijf sterren!

4 de agosto de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ontvangst door hostess Mieke was…

Ontvangst door hostess Mieke was hartverwarmend. Op de camping zijn veel voorzieningen, echter wifi ontbreekt. De caravan was klein, de bedden kort maar het was wel goed schoon. De omgeving is prachtig.

1 de septiembre de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

We waren erg tevreden over de hosts…

We waren erg tevreden over de hosts vanuit Gusto camp! Rudy en Jose zorgde ervoor dat we het ondanks de drukte op de camping (voor ons) we het zeker naar onze zin hebben gehad!
De accommodatie was netjes schoongemaakt en alles was aanwezig. Plastic matrassen is altijd wel even wennen.
Lokatie van het chalet op de camping was wat minder zo ook de camping (althans voor ons)

Top vakantie !

Toen we aankwamen werden we meteen heel vriendelijk ontvangen door peter en Anita
Als er wat was of je had gewoon een vraag , stonden ze meteen voor je klaar.
Je kon ze bellen of appen, super service!
Het huisje was heel schoon en alles zag er heel netjes uit. De camping zelf was ook mooi en overzichtelijk. Niet te groot en er waren genoeg activiteiten voor elke leeftijd.

Kortom een top vakantie!
Gustocamps jullie hebben twee geweldige campingbeheerders , alleen voor hun zou ik nog een keer de camping boeken !

Heerlijke vakantie gehad

Heerlijke vakantie gehad !
Prima tent ruim en schoon .
Denken mee als er iets is .
Na een regen bui komen ze meteen even kijken of alles nog droog is .
Gewoon top

30 de agosto de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Erik en Christine waren erg gastvrij en…

Erik en Christine waren erg gastvrij en klantvriendelijk! Ik kreeg hun mobiele nummer en als ik een berichtje stuurde met een vraag, kreeg ik gelijk antwoord en regelde ze bijvoorbeeld een extra bedhekje. Dankzij hun was het zeker een geslaagde Gusto ervaring

25 de agosto de 2023

Camping Spiaggia e Mare

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad op camping Spiaggia e Mare.
We verbleven in het verblijf van Gustocamp (Lounge Deluxe XL). Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen door Peter en Anita van Gustocamp. Peter nam ons mee naar het verblijf en nam ruim de tijd om alles van het verblijf uit te leggen. Wat ons meteen opviel was hoe schoon en fris het verblijf was. Ook voor tips in de omgeving voor een dagje weg helpen ze je graag. Verder is het een fijne camping met een mooi zwembad en een perfecte ligging direct aan het strand met een beach bar. Het eten in het restaurant was ook erg goed en de optie om eten te laten bezorgen via de app is ook super.
De camping winkel is zo uitgebreid dat bijna alles daar wel kan vinden (zelfs de Nederlandse producten)
Overal een super vakantie gehad en zeker een aanrader!!!

26 de agosto de 2023
Opinión espontánea

Fijne familiecamping

Prettige ontvangst door Nederlandse medewerkers ter plaatse. Gekozen voor een stacaravan met babykamer, dat was een goed keuze! Caravan was vrij nieuw en schoon! Medewerkers van Gustocamp goed bereikbaar voor vragen en hulp!

Op onze plek aan de rand van de camping is er slecht bereik en (bijna) geen WiFi. Zwembaden zijn er prettig voor kleine kinderen alleen lastig om halverwege de dag nog een plek te vinden langs het zwembad. Op de camping zit een prima restaurant om te eten met de kinderen (is alleen pas vanaf 18.30 geopend).

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Anita en Peter van spiaggi del mare

Na de grote campings zoals union lido en pra della tori zijn we dit jaar naar een mini camping gegaan! Spiaggi del mare aan de Adriatische kust. We hadden er echt wel wat bent voor moor door het ontvangst van Anita en Peter hadden we direct een goed gevoel…
Zoals gewoonlijk was onze bungalow tip top in orde niet op aan te merken. Als er een probleempje was (wespennest) in dit geval werd dit zeer snel opgelost door onze gastheer en vrouw echt top. Iedere dag een vriendelijke groet leuke babbel echt zoals het moet zijn!
Hier komen we zeker nog terug naartoe…
De klein campings moeten heus niet onder doen voor de grote.

Anita~Peter merci voor de leuken 2 weken op de camping!

Fam. Belens

Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.