Okazalo sie, ze w dostawie bylo kilkudniowe opoznienie, o ktorym zostalam natychmiast powiadomiona z opcja rezygancji z zamowienia. Na dostawe nie czekalam dluzej niz zostalo to okreslone w wiadomosci... Ver más
La empresa ha respondido
Bardzo jestem zadowolony z obsługi i zamowienia produktu który w Polsce był już niedostępny w potrzebnym rozmiarze. Na szczęście sklep francuski Hardloop okazał się tak samo sprawny i solidny jak nas... Ver más
La empresa ha respondido
Kask narciarski POC dotarł do mniedo Polski bardzo szybko, wszystko zgodnie z opisem, jestem mega zadowolony z przebiegu transakcji. Sam kask poprostu rewelacja w genialnej cenie. Jestem bardzo zadowo... Ver más
La empresa ha respondido
Jaką mam teraz pewność, że otrzymam towar taki jak na zamówieniu A nie taki jak chce mi przesłać wasz nieodpowiedzialny pracownik. A tak na marginesie to wam współczuję. Po takiej jednej akcji taki pr... Ver más
La empresa ha respondido
W Hardloop jesteśmy przekonani, że ruch i natura powinny stanowić centrum życia. Niezależnie od tego, czy jesteś początkującym turystą, czy sportowcem na najwyższym poziomie od 2015 roku dzielimy się naszym gorącym zamiłowaniem do dobrego sprzętu i radosną pasją do wypraw po bezdrożach.
Francia
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Ogromny wybór produktów i bardzo konkurencyjne ceny. Bezproblemowa dostawa, paczka przyszła nawet szybciej niż miała przyjść. Polecam serdecznie!

Respuesta de Hardloop
Bogaty asortyment. Solidny sklep. Trochę długo czekałem na przesyłkę. 6 dni spóźnienia po deklarowanym terminie.

Respuesta de Hardloop
Szybka i punktualna dostawa. Bardzo dobry kontakt mailowy (Emilie - HardGuide) . Towar zgodny z opisem.

Respuesta de Hardloop
Bardzo dobra cena. Szybki kontakt z obsługą klienta. Małe zastrzeżenie co do szybkości dostawy.

Respuesta de Hardloop
Podoba mi się ogromny wybór specjalistycznych produktów. Bardzo dobrze działający sklep. Polecam!

Respuesta de Hardloop
Bardzo duży wybór sprzętu. Zamawiałem buty La Sportiva i wszystko przebiegło bez najmniejszego problemu :-)

Respuesta de Hardloop
Zamówienie dotarło dwa tygodnie później niż było planowane. Dość ciężki kontakt ze sklepem, ale możliwy. Ogólnie polecam, choć trzeba swoje odczekać :)

Respuesta de Hardloop
jestem zadowolona z zakupionego produktu i chciałabym kupować więcej. Tym niemniej długa i przedłużająca się dostawa budzi nieufność i nie zachęca do kolejnego zakupu

Respuesta de Hardloop
Zamówiłem towar 20 stycznia 2026 r.(nr zamówienia VWFRZJIHL) , miał przyjść do 5 lutego 2026 r. Nie otrzymałem towaru. Sklep nie odpowiada na maile, strona śledzenia przesyłki nie działa, status mojego zamówienia się nie zmienił od dnia składania zamówienia - całkowity brak komunikacji.
Wygląda to wszystko jak próba wyłudzenia pieniędzy przez nieistniejącą firmę.

Respuesta de Hardloop
Towar zgodny z zamówieniem, dostawa w przybliżeniu również zgodnie z obiecanym terminem. Wszystko w najlepszym porządku!

Respuesta de Hardloop
Oprócz dostawy, wszystko idealnie, obsługa, formalności. Złożyłam zamówienie ( miał być to prezent dla mojego męża) ponieważ z informacji wynikało, że przesyła dotrze idealnie w terminie. No nie, przesyłka dotarła półtora tygodnia po czasie :(

Respuesta de Hardloop
Zamówienie zgodne z opisem. Cena bardzo konkurencyjna. Dostawa jak z końca świata. Jedna gwiazdka mniej ze względu właśnie na jakiś kosmicznie długi czas oczekiwania. W dzisiejszych czasach czekania ponad 3 tygodnie na paczkę z Francji to trochę irracjonalnie długo.

Respuesta de Hardloop
zaskakująco szybka przesyłka, towar zgodny z opisem, konkurencyjne ceny, wszystko w porządku, mimo odległości, klient ma bieżący kontakt ze sprzedawcą

Respuesta de Hardloop
Dostępność produktów przed konkurencją :) zniechęca mnie długi czas przesyłki i zwrotu. Poza tym wszystko w porządku, produkt jak w opisie

Respuesta de Hardloop
Nie dostałem zamówionego towaru.
I did indeed receive my refund, and everything is fine.
It's just a shame I didn't receive the products I ordered. They never arrived.
Best regards.
I hope things will be better next time.
Thank you very much.

Respuesta de Hardloop
Zamówiłam kurtkę super przyszła taka jak chciałam polecam jedyny minus to czas oczekiwania ja na swoją czekałam prawie miesiąc

Respuesta de Hardloop
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.