Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Okazalo sie, ze w dostawie bylo kilkudniowe opoznienie, o ktorym zostalam natychmiast powiadomiona z opcja rezygancji z zamowienia. Na dostawe nie czekalam dluzej niz zostalo to okreslone w wiadomosci... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bardzo jestem zadowolony z obsługi i zamowienia produktu który w Polsce był już niedostępny w potrzebnym rozmiarze. Na szczęście sklep francuski Hardloop okazał się tak samo sprawny i solidny jak nas... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kask narciarski POC dotarł do mniedo Polski bardzo szybko, wszystko zgodnie z opisem, jestem mega zadowolony z przebiegu transakcji. Sam kask poprostu rewelacja w genialnej cenie. Jestem bardzo zadowo... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jaką mam teraz pewność, że otrzymam towar taki jak na zamówieniu A nie taki jak chce mi przesłać wasz nieodpowiedzialny pracownik. A tak na marginesie to wam współczuję. Po takiej jednej akcji taki pr... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos para deportes al aire libre
  2. Deportes de aventura
  3. Tienda de accesorios para bicicletas
  4. Tienda de deportes
  5. Tienda de deportes de invierno

Escrito por la empresa

W Hardloop jesteśmy przekonani, że ruch i natura powinny stanowić centrum życia. Niezależnie od tego, czy jesteś początkującym turystą, czy sportowcem na najwyższym poziomie od 2015 roku dzielimy się naszym gorącym zamiłowaniem do dobrego sprzętu i radosną pasją do wypraw po bezdrożach.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Szybki wybór i szybka dostawa

Szybki wybór i szybka dostawa, łatwy zwrot, polecam

10 de febrero de 2026

Cześć,

Bardzo dziękujemy za wspaniałą opinię! 😊 Cieszymy się, że Twoja współpraca z nami przebiegła szybko i przyjemnie. Twoja rekomendacja jest dla nas bezcenna. Z niecierpliwością czekamy na możliwość ponownego towarzyszenia Ci w Twoich przygodach na świeżym powietrzu! 🏞️

Z poważaniem,

Spełnia moje oczekiwania

Jestem zadowolony z produktu . Terminu dostawy oraz jakosci

10 de febrero de 2026

Witaj Arczi,
Bardzo dziękujemy za Twoją wspaniałą opinię! 😊 Cieszymy się, że kask Sweet Protection Volata 2vi Mips spełnił Twoje oczekiwania i że dostawa przebiegła bez żadnych problemów. Do zobaczenia wkrótce podczas kolejnych przygód na świeżym powietrzu! 🏞️
Théo – HardGuide

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Szybka wysyłka, dobry kontakt z zespołem wsparcia, produkt zgodny z opisem. Polecam.

17 de febrero de 2026

Witaj Anna,

Bardzo dziękujemy za pochlebną opinię! 😊 Cieszymy się, że Twoje doświadczenia były tak pozytywne. Twoja satysfakcja jest dla nas największą nagrodą. Mamy nadzieję, że spotkamy się ponownie podczas kolejnych wypraw odkrywczych! 🏞️

Szybko sprawnie towar według oczekiwań

Szybko sprawnie towar według oczekiwań

16 de febrero de 2026

Witaj Marek,

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że wszystko przebiegło zgodnie z Twoimi oczekiwaniami. Życzymy, aby Twoje kolejne przygody były równie udane jak pobyt u nas! 🌄

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mimo że sklep nie jest w Polsce to…

Mimo że sklep nie jest w Polsce to wysyłka sprawna a obsługa na wysokim poziomie

Witaj Tomasz,

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług, nawet tych świadczonych zdalnie. Mamy nadzieję, że wkrótce znów się spotkamy, aby przeżyć nowe przygody na świeżym powietrzu! 🏞️

Pozdrawiamy serdecznie,

Wszystko ok

Wszystko ok. Sprawnie, bez zastrzeżen

Dzień dobry,
Serdecznie dziękujemy za miłe słowa i pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że Państwa doświadczenie z nami przebiegło bezproblemowo. Zapraszamy do dołączenia do nas na kolejne przygody na świeżym powietrzu! 🏞️
Blandine - HardGuide

Super strona

Różnorodność wyboru

Cześć,

Bardzo dziękuję za wspaniały komentarz! 😊 Cieszymy się, że nasza strona spełniła Pana oczekiwania. Mamy nadzieję, że kolejne przygody na szlakach będą równie udane! 🏕️

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nie dostarczyliście jednego…

Nie dostarczyliście jednego towaru,dokonaliście zwrotu pieniędzy w dniu planowanej dostawy bez żadnej informacji.Drugi towar został dostarczony 9 dni po terminie,gdy córka była już na nartach we Francji.Jeszcze nie zetknąłem się z taką niekompentencją.Myślę,że powinniście więcej wymagać od swoich producentów w Chinach.

Witaj Janusz,

Dziękujemy za podzielenie się z nami swoim doświadczeniem. Bardzo przepraszam za niedogodności spowodowane opóźnieniem dostawy i brakiem informacji. Zobowiązujemy się do poprawy naszych usług, aby lepiej spełniać Twoje oczekiwania. 🌲

Jeśli chodzi o anulowanie jednego z produktów – wynikało to z błędu magazynowego. Kwota odpowiadająca niewysłanemu produktowi została już zwrócona na Twoje konto, a powiadomienie o tym zostało wysłane na Twój adres e-mail (być może wiadomość trafiła do folderu spam).

Po otrzymaniu Państwa wiadomości przekazaliśmy szczegółowe informacje dotyczące opóźnienia i mamy nadzieję, że ten produkt mimo wszystko okaże się dla Państwa przydatny.

Współpracujemy wyłącznie z zaufanymi markami – nie produkujemy artykułów samodzielnie i nie korzystamy z produkcji w Chinach.

W razie dodatkowych pytań pozostaję do Państwa dyspozycji i mam nadzieję, że wkrótce ponownie skorzystają Państwo z naszych usług.

Z poważaniem,

Świetna obsługa klienta!

6 de febrero de 2026

Witaj Tomasz,

Bardzo dziękujemy za fantastyczną opinię! 😊 Cieszymy się, że nasza obsługa klienta spełniła Twoje oczekiwania. Dzięki kurtce Mountain Equipment Zeno Jacket jesteś gotowy na nowe przygody na świeżym powietrzu. 🌿 Mamy nadzieję, że wkrótce znów nas odwiedzisz, aby zaplanować kolejne wyprawy!

Pozdrawiamy,
David – HardGuide

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gorąco polecam najwyższej jakości produkt

Bardzo wysoka jakość obsługi rzadko spotykany kontakt z klientem praktycznie cały czas terminowość dostawy oraz świetnej jakości produkt.
To zaważyło że kupiłbym u was produkty jeszcze raz i na pewno polecę je swoim znajomym.
Pozdrawiam Adam

13 de febrero de 2026

Witaj Adam,

Bardzo dziękujemy za wspaniałą opinię! 😊 Cieszymy się, że nasze usługi i jakość spełniły Twoje oczekiwania. Twój entuzjazm jest dla nas ogromną motywacją. Z przyjemnością będziemy towarzyszyć Ci w kolejnych przygodach! 🏞️

Pozdrawiamy serdecznie,

Wszystko ok

Przesyłka dotarła do Polski w ciągi 7 dni od zamówienia, myślę że to dobry wynik. Wszystko ok, polecam.

12 de febrero de 2026

Witaj Łukasz,

Bardzo dziękujemy za doskonałą opinię! 😊 Cieszymy się, że wszystko poszło dobrze i że Twoje zamówienie dotarło szybko. Mamy nadzieję, że będziemy mogli towarzyszyć Ci ponownie w Twoich kolejnych przygodach na szlakach! 🏞️

Pozdrawiamy sportowo,
Romain – HardGuide

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Świetne ceny, duży wybór i bezproblemowa dostawa

Patrząc na opinie dot. opóźnionej dostawy miałem pewne wątpliwości, ale postanowiłem zaryzykować. Obawy okazały się całkowicie nieuzasadnione. Towar dotarł dokładnie w pierwszy dzień podanej przewidywanej daty na stronie. Dokładny tracking, informacja mailowa na bieżąco. Patrząc na ceny i olbrzymi wybór towaru na pewno będę kupował w sklepie częściej.

12 de febrero de 2026

Witaj Szymon,

Bardzo dziękujemy za doskonałą opinię! 😊 Cieszymy się, że Twoje doświadczenia z naszymi usługami spełniły Twoje oczekiwania. To dzięki takim poszukiwaczom przygód jak Ty możemy się doskonalić i oferować najlepsze usługi. Do zobaczenia wkrótce na szlakach przygód! 🏞️

ZAKUP KASKU NARCIARSKIEGO UVEX

JAKOŚĆ OBSŁUGI.

5 de febrero de 2026

Bonjour SŁAWOMIR,
Een grote dank voor je fantastische beoordeling! 😊 Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze service. We hopen je snel weer te zien op de avontuurlijke paden! 🏞
Sportieve groeten,

Kurtka

Kurtka była niepowtarzalna i nie było jej w innych dostępnych dla mnie ofertach

2 de febrero de 2026

Dzień dobry Jacek,

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! 😊 To prawdziwa przyjemność wiedzieć, że znalazł Pan u nas to, czego szukał. Mamy nadzieję, że wkrótce znów się zobaczymy podczas nowych przygód na świeżym powietrzu! 🌲

plecak (o) ne

no to czas teraz na testowanie

Cześć Adam! 🏔️
Dziękujemy za Twoją 5-gwiazdkową ocenę! Cieszymy się, że zamówienie dotarło i że przyszedł czas na testowanie. Ferrino Instinct 305 to świetny plecak, który z pewnością sprawdzi się podczas Twoich przygód na szlaku. Czekamy na Twoje wrażenia z użytkowania! 🌲🥾
Romain - HardGuide

Bardzo szybka realizacja

Bardzo szybki, bezproblemowy czas dostawy.

11 de febrero de 2026

Dzień dobry Maria! 🌄
Ogromnie dziękujemy za Twoją pozytywną opinię i doceniamy, że doceniłaś szybkość naszej dostawy! 🚚 To dla nas najlepsza nagroda. Cieszymy się, że Twój Patagonia Ws Silent dotarł do Ciebie tak sprawnie i bez problemów. Mamy nadzieję, że będzie Ci służył podczas wielu górskich przygód! 🏔️

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Niestety nie otrzymałem do chwili…

Niestety nie otrzymałem do chwili obecnej przesyłki, chociaż deklaracja była 16 stycznia na dostarczenie jest, obecnie 18 stycznia o przesyłce ani śladu firma kurierska DPD nie wywiązała się z terminu realizacji

3 de febrero de 2026

Dzień dobry,
Dziękujemy za opinię. 🙏 Bardzo nam przykro z powodu opóźnienia w dostawie Państwa zamówienia. 🏔️ Według linku do śledzenia przesyłki, paczka została oznaczona jako doręczona w dniu 7 lutego. Jeśli wystąpił jakikolwiek problem lub jeśli nadal nie mają Państwo swojej przesyłki, prosimy o kontakt mailowy pod adresem: hello@hardloop.fr. 🌲

Bardzo profesjonalna dostawa

Bardzo profesjonalna dostawa, dobry, szczegółowy opis artykułów

17 de septiembre de 2025

Dzień dobry,

Ogromnie dziękujemy za Twoją pozytywną opinię! 🏔️ Cieszymy się, że dostawa była profesjonalna i opis produktów spełnił Twoje oczekiwania. Kurtka Ortovox Swisswool Piz Boe Jacket, którą wybrałaś, to świetny wybór na górskie wyprawy - jej szczegółowy opis z pewnością pomógł w podjęciu decyzji! 🌲 Życzymy wspaniałych przygód!

Szybka wysylka

Szybka wysylka. Towar dobrze zapakowany

Dzień dobry,

Dziękujemy za Twoją pozytywną ocenę! Cieszymy się, że dostawa była szybka, a produkt dobrze zabezpieczony. Patagonia Mens Isthmus, który wybrałeś, to doskonały wybór na nadchodzące wyprawy. Mamy nadzieję, że będzie Ci służył podczas wielu przygód na świeżym powietrzu! 🏔️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Świetne okazje cenowe, trochę musiałam poczekać na dostawę (było to zasygnalizowane na stronie) ale warto było :)

30 de enero de 2026

Cześć,

Dziękujemy za Twoją wspaniałą opinię! Cieszymy się, że promocyjne ceny Cię zadowoliły i że cierpliwe oczekiwanie na dostawę się opłaciło. Spodnie La Sportiva Roseg Gtx Pant W to rzeczywiście produkt wart oczekiwania - świetnie sprawdzą się podczas Twoich górskich wypraw! 🏔️ Zapraszamy ponownie!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.