We waren op een maandagmiddag naar Hedin gegaan. Daar was een aardige meneer die ons hielp en al snel aangaf dat hij normaal daar niet werkte. we hebben met een auto gereden en een lease deal aangegaa... Ver más
La empresa ha respondido
Fijn contact met de verkoper die relevante informatie verstrekte, waarbij ik me niet onder druk gezet voelde. 2e proefrit? Geen probleem. Kortom: ik ben gewoon goed en prettig geholpen! Hier is de kla... Ver más
La empresa ha respondido
Ik had op zondag einde middag een lekke band. Na bellen was de sleepdienst er na een half uurtje al. Top! En de volgende dag (maandag) kon ik de auto in de middag al ophalen. Super snelle service en... Ver más
Escrito por la empresa
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Amsterdam Zuidoost, Den Haag, Dordrecht, Gorinchem, Haarlem, Hoofddorp, Naaldwijk, Noordwijk, Rotterdam Alexanderpolder, Rotterdam Zuid, Schiedam, Zoetermeer, Holanda
Invita a los clientes a opinar

Respuesta de Ford-dealer Hedin Automotive
Fijne service medewerkster aan de receptie. Verder de auto weer keurig geupdated meegekregen.

Respuesta de Ford-dealer Hedin Automotive
Plezierige communicatie en meedenken bij het maken van de afspraak. Handige afspraakbevestiging en ook heldere uitleg na het uitvoeren van de werkzaamheden door de medewerker. Ik heb veel vertrouwen in hun deskundigheid.

Respuesta de Ford-dealer Hedin Automotive
Vooraf was voorspeld dat de update van de accu ongeveer een uur zou duren. Dat bleek achteraf 1 1/2 uur te zijn geworden. Dat vond ik een beetje jammer.
Maar verder heb ik over de update van de accu geen opmerkingen, dat is - naar ik aanneem - prima uitgevoerd en hebben de balie- en service medewerkers steeds heel attent mijn vragen beantwoord. Daarover geen enkele klacht. Alleen de duur van de update viel mij tegen.

Respuesta de Ford-dealer Hedin Automotive
Weet niet waarom ik deze mail krijg
Auto is enkele maanden niet meer in ons bezit
Tot twee keer toe een vriendelijke, snelle en prima service.

Respuesta de Ford-dealer Hedin Automotive
Ik kampte met een kapotte accu die vanwege de plaatsing in mijn hybride auto alleen door een gecertificeerd persoon uitgevoerd kon worden. Ik heb Hedin gebeld en kon gelijk terecht. Na een uur was mijn auto weer klaar voor gebruik.

Respuesta de Ford-dealer Hedin Automotive
Prima geholpen door het aanwezig personeel. Onder garantie is de auto gerepareerd. Glaasje water, thee en tijdschriften zijn makkelijk beschikbaar tijdens het wachten.

Respuesta de Ford-dealer Hedin Automotive
Achterbank van Ford Fiesta ging niet meer omhoog vanwege vergrendelde middelste gordel. Volgens internet een bekend probleem maar niet bekend bij de werkplaats. Kon ook niet gerepareerd worden, advies was de gordel vervangen voor €507! Auto weer meegenomen na afrekenen van €74 voor alleen rechtduwen van de bank. Uiteindelijk zelf thuis met juiste torx bit de veiligheidsriem kunnen losschroeven waarna het probleem verholpen was. Je maakt mij niet wijs dat ze dit bij de werkplaats niet wisten

Respuesta de Ford-dealer Hedin Automotive
Vlak voor de vakantie storing in de auto en zonder afspraak ben ik toch maar weer geholpen zodat we veilig op vakantie kunnen. Top

Respuesta de Ford-dealer Hedin Automotive
Behandeling door personeel is uitstekend. Monteurs altijd behulpzaam en vriendelijk. Werkzaamheden altijd goed uitgevoerd.

Respuesta de Ford-dealer Hedin Automotive
Alles was prima volgens afspraak. Ik ben netjes op de hoogte gehouden over wat er is uitgevoerd en wanneer de auto klaar stond. Ilse bedankt voor de service topper.

Respuesta de Ford-dealer Hedin Automotive
Medewerkers waren uiterst vriendelijk zonder overdrijven.

Respuesta de Ford-dealer Hedin Automotive
Snelle service, behulpzaam en bijzonder vriendelijk personeel.